Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak v Oděse 38 mrtvých při požáru budovy, kterou zapálil Pravý Sektor a do které se ukryli proruští. Pravý Sektor napadal i ty, kteří se chtěli z budovy zachránit.
    Tak co vy na to, zdejší užiteční idioti pravdolásky??? Může za to Putin jak jinak, že?
    Běžte se už vycpat.
    *11*
  • Dneska se mi nelíbí, že venku prší. Jistě za to může Rusko a já mu vyhlásím sankci, že ke mě Putin nesmí přijet. Rozlobený přítel Zaorálka, Dinsbiera, Sobotky a ochrápaného dementa Karl.
  • Hmm, ty putinovy lži jsou čím dál tím blbější a blbější. Už ani není třeba je vyvracet, on se ten blbeček vždycky do týdne vyvrátí sám *1* *1* *1*. Ta KGB asi nebyla nic moc *12* .
  • Zdejším provokaterům došel dech - každého odpůrce Západního puče který se nenechá
    oblbnout propogandou která vše svádí na Rusko označují za komunistu.
    Jejich jediným argumentem je že za komunistů občas nebyl toaletní papír - dneska ho máme
    hromadu to je pravda. Zato pro lidi není práce - bez práce nejsou peníze - a bez
    vydělaných peněz člověk nežije ale jen přežívá. Pro řadu zdejších lidí jsou dnes dovolená
    lázně a lékařská péče nedostupné - za komunistů si jich užíval každý.

USA se přiznala že platila lidi na Ukrajině ve snaze svrhnout řádně zvoleného prezidenta.
    Porušení mezinárodního práva a státní terorismus jako bejk. Kyjev nemá vládu ani prezidenta pouze nikým nevolený prozápadní spolek který si uzurpuje moc.
    • Ten blb tečka , kterému chybí totálně šedá kůra mozková prostě není schopen pochopit, že nejpočetnější skupina je nestraníků a od sametovky uplynulo hodně vody a to co bylo tehdy na náměstích, kdy si lidi nechali vymývat mozečky , dělat ze sebe blbečky a ovečky je nenávratně pryč.
  • Vlastenci je pěkně mydlí a shazujou jim vrtulníky, jsem spokojen. *14*
  • Frau Merkel na návšteve ve Washingtonu.Obama opet hovoril jako dálkove ovládán.Rusko se musí okamžite postarat o porádek na Ukrajine a odevzdat zajaté"prùzkumníky".Jinak na Rusko "dopadne" tvrdá ruka "svobodného" sveta.Asi se neslyší.Co se týce špionování ve
    svete,podotknul Obama,nevidí dùvod na tom cokoliv zmenit.No a my všichni asi tento
    krásný,svobodný svet vedený USA chceme,ne?Vybraní hosté pritakávali a v duchu už bežela
    kalkulacka co to všechno prinese a koho ješte lze rádne okrást.Tvrdá ruka padne na nás
    a na ty co nemíní s tímto svetovým "rádem" kolaborovat.Ukrajina to "vyžere"-vlastne neví
    s jakým ohnem si "hrají" a to rozpolcení vyhovuje tem kdo to rozjeli. *5*
    • Merkelová se vrátí domů, dostane vypeskováno od německých korporací a bude klid. *2*
      Tyto politické tanečky nelze brát vážně. Od počátku krize na Ukrajine se politici USA a EU ukazují jako naprostí pitomci. Rusko nehne ani prstem a stále řvou o zavádění dalších sankcí a udržují hysterii. Znáte to. Pes který štěká nekouše. *3*
      Myslím že Obama má teď obrovské starosti hlavně doma. Vyčkejme času a ono to vyplave na povrch. Nebude to trvat moc dlouho. *5*
  • Šak mi komunisti tů Ukrajinu dostaneme dyby se imperialisti na hlavi stavěli!
  • Když čtu ty příspěvky , jsem si jistý, že jsem na stránkách silně retardovaných dětí.Tolik obětí nebylo ani za minulého režimu.Tak retardi hurá do diskuze. Číst se to ale nedá.
    • A co čekáš ot ymperyalistů!
    • To dělá jeden placený pracovník redakce tiscali , co mění nicky rychleji než ponožky a ještě krade i nicky těch ostatních navíc propaguje fašismus, protože je velkým vyznavačem banderovců. Maká non stop, ani svátky nedrží, jakého šílence tu tiscali si platí.
  • Tak nám právě na ČT předvedli dva bezmozky. Že je ten čokoládovej chlapeček pěstovaná ikona postižená ztrátou mozku se už ví. Ale že si mozek někde potratila i Merkelová, to je novinka. Prej když jim nevyjdou do 25.5. volby, budou trestat Rusko. Jak směšné. Jako kdybych já zakopl a šel jim za to oběma nakopat pozadí.
    • Jak to, že Německu vůbec nevadilo, když se rozdělovala ČSFR a nikdo se občanů neptal a když nás nacpali do NATA a nikdo se nás také neptal. Stejně tak mohou rozdělit Ukrajinu na západní a východní, když to tak chtějí.
  • Gdo nelže s nama ten lže proti nám!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit