Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je dobře že je sestřelili. Přece se nenechají "humanitárně bombardovat" nebo ostřelovat.
  • Kdopak asi ty vrtulníky sestrelil?Nebo napred pristály a pak se "sestrelili"?Ze se nemluví o osazenstvu.Ne ne,to ješte na Putina neplatí,myslím že jsou velmi dobre informováni.Co se
    týce tzv.pozorovatelù v nem.TV bylo prohlášeno že do toho ùseku nikdo nabyl zaslán,Kyjev
    ovšem tvrdí že ano.Tak jak?
  • USA jako obvykle nepřipustí referendum,to by se jim potom obtížně lhalo.USA nakonec tu horu mrtvol prosadí za každou cenu,Merkeová za všemožnou podporu tomu zločinu dostane nejméně železný kříž i s ratolestma a občané EU si vystrašeně utáhnou opasky a nebudou mít peníze na předražený plyn a benzin.Vše totiž budou EU nadále zajišťovat Američani,ovšem za daleko větší ceny !
  • Tečka, až si někdo dá práci a tebe si vyčíhá, tak to bude facek!!!
    • To bude facek tomu cikánovi, taky mu jich pár vrazím.
  • Já vím velmi dobře jak to tam vypadá mám tam staříčka z manželčiny strany, nemajů co jesť tak chců k Rusku které je bohaté a je tam dobře.,,a nebudu to porát opakovať.
    • Měť tu takého Putina nebyli bysme tam kde sme v perdeli.
  • http://vtipy.netroof.eu/item/6560/bcjaroslav-kak/
  • Nebude klid dokud někdo nesmázne tu ruskou svini - podrazáckého komoušského zmrda putina. Je potřeba snajpra a narvat to ty kmoušské držce rovnou do té jeho prolhané tlamy.
  • Já vím velmi dobře jak to tam vypadá mám tam staříčka z manželčiny strany, nemajů co jesť tak chců k Rusku které je bohaté a je tam dobře.
  • http://player.rutv.ru/iframe/live/id/21/showZoomBtn/false?time_play=0&isPlay=true&showPopUpBtn=false&showZoomBtn=true
    Zde je vše skoro v přímém přenosu a není potřeba se zabývat zdejšími blitky.
  • už měli ukrajinci dávno vletět na ten ruskej binec, co tam dělají molodci - serjoža putin už by to měl dávno postřílené a srovnané do latě .ukrajinci dlouho vyčkávali . je třeba rusun taky ukázat že nejsou nesmrtelní a že musí dodržovat řád a pořádek .přejdeš mě hranici dostaneš na kušnu tak to prostě je .
    • Dotaz. nemáte náhodou taky zamotaný blonďatý cop?
    • Myslíš ruský binec = Majdan, že? A ukazovat rusun = dodržovat zákony a pořádek? Za to bys měl hned víc bodů doplnit tato vysvětlení!
    • Tak to tem Rusum bez ukazat taky. Realita by byla takova, ze by se poscal a posr. strachy, jen co by byli na dohled. Tluchubo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit