-
Co to vlastně je ta KSČM? Kuwy slintající časů minulých?
-
m á b l o n d p í č u ?
-
Zase se ukazuje: "kdo se nevypořádá se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu."
Komunisti ukázali, že jsou stále stejné zrůdy, i přes do "m" co si dali do názvu. Pohrdají právem, spravedlností, slušností, lidskostí. když si dovolí kandidovat toho dobytka Vondrušku. To je výsměch!!! A najdou se pitomci, kteří jim fandí. -
Heslo dne: "KSČM na Sibiř v čele se soudruhem Vondruškou". Můžete se přidat soudruzi... *12*
-
Nechapu,proc bys me mela litovat?Ja s lidmi Tveho politickeho "mysleni" hluboce opovrhuji.
-
Mortalethe. staří říkali "chytrému napověz a hloupého kopni" . No, já se přesto pokusím Ti napovědět. *1* Jestliže máme zákon o protiprávnosti komunistického režimu a popírání zločinů komunismu je trestným činem, tak nemůže být "zákonná" existence strany, která tuto zrůdnou ideologii propaguje. A čím se liší KSČ(m) od KSČ? Jsou tam stále stejní lidé, jenom si do názvu přidali to "m". Něco tak nelogckého může existovat jedině v Česku. Anebo v Rusku.
-
Pěkné !!! Jen houšť !!! Jaké lidi, taková vláda. Smutné !?
-
Spasiteli, souhlasím, že je to DOBYTEK a PRASATA na vecne casy a nikdy jinak! a nepomohou ani různobarevné převleky. *12* *12* *12*
-
Vondruškaa-slušný člověk??? Pak já jsem anděl... A kdo jsi ty šmejde zakuklenej???? *11*
-
je mi tě líto, to je už trapné
-
A ty jses pablb,podivej se v koupelne do zrdcadla,az se pujdes vymocit do umyvadla(jako delas dnes a denne) *6* *12* *1*
-
je to už od pohledu lidumil a ti co ho znají se mýlí......anonyme, ty nejsi komunista, ty jsi jen blb, skoda, že ti ten "poctivý člověk zasluhujici úctu" nenarval hubu nebo pr....el, aale co není, může být
-
a ty seš Petr
pro pochopení se podívej o pár komentů níž *1* -
Vondruška je sviňák a ty jsi pablb!!!!
-
Co dodat.Petr *1* *1* *1*
Asi brzy zařadím slovo Petr mezi sprostá slova,stejně jako manažer,politik,exekutor a právník *1* (ostatní Petrové doufám prominou *3* )
Když už jsem u toho,nějak divně si to "mimo zákon" vykládáš,ono by si to chtělo přečíst trochu lépe o co se vlastně jedná,ne jen slepě papouškovat něco,co si zřejmě buď vůbec nečetl,nebo si to nepochopil.Současná KSČM mimo zákon postavena není,protože by jinak nemohla existovat.Ten tvůj zákon se týká předlistopadových komunistů a STB.
A mimochodem,co konkrétně tobě komunisté udělali? Ať jsem v obraze. -
Vazeni pratele,komunisti byli,jsou a budou DOBYTEK a PRASATA na vecne casy a nikdy jinak!A to ve vsech moznych stranach,a odborech! *12* *12* *12*
-
Petr jako obvykle. Dnes navíc sprostý. A co takhle svědectví disidenta proti Vondruškovi, že ho mlátil, když Vondruška v době jeho věznění tam vůbec nesloužil.Odsuzuj ndezákonné praktiky těch co je dělali, ale pomlouvat ty, na které se ostatní spikli?? A kdo to nechce slyšet, je sám dob*tek. I když je nevolím, tak mne blaží, že to takové magory jako je Petr rozřiluje.
-
Doufám ,že vyhrajou volby a takové psychopaty(ty v čele s rádoby demokraty co demokraticky rozkradli to,co dělnická třída pod vedením strany za 40 let vybudovali) postřílí!!!!!!!!!!!!!
-
Skoda,ze si nesedel a von ti nedal bachare... *12*
-
Hajzlove co jsou u vládnutí se můžou pos*rat, že komunisti zbírají hlasy. Pan Vondruška je slušný a poctivý člověk. Zaslouží si úctu a důvěru v něho. Podotýkám, nejsem komunista!!!!!!!!!!!!!