Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komunisty vystřelit do vesmíru, ať se už nikdy nevrátí pakáž jedna sviňská. *12* *16* *11*
  • m á b l o n d p í č u ?
    • Nema,je to chlap.(Dle fota)
      A ty antiparobku uz by si mel jit opet na detox,meli by te dostat z abstaku,blbe.Divim se,ze jsi jeste neprofetoval pocitac-byl by klidek. *8*
      • Klídek ubožáci jako ty mít nebudou :)))
  • Zločinci komunisti v KSČM, bývalí členové zločinecké organizace KSČ, vedeni udavačem a agentem, nemohou mít jiné kandidáty, než zase jen zločince. Kreatura Vondruška je toho příkladem. Bohužel, samet s nimi nezamet. Je z nich na blití.
    • Ano, při revolucích se obvykle pár sviní pověsí na kandelábry a ostatní si dají pozor. U nás se to nestalo. K naší škodě.
      • Protoze to zadna revoluce nebyla, ale peclive temer 20 let pripravovany dalsi podvod na obcany, ktery mel zachranit rude zlocince pred lucernami, rozmnozit jejich majetky a predtat jim moc v novem statu. Bohuzel to zlocincum vyslo.
  • Co to vlastně je ta KSČM? Kuwy slintající časů minulých?
  • Ještě že tady máme tolik odborníků na slovo vzatých. Zase mají pravičáci máslo na hlavě, tak vpravo hleď a nekecejte nám do toho.
    • Nevykládej tady nic o pravičácích. V ODS je značná část, možná i většina komunistů v modrých převlecích. A ČSSDKSČ(m) v oranžových převlecích jak by smet. Z komunistické sv*ně se nestane slušný člověk tím, že si vezme "pravicový" převlek.
      • Samozrejme, Patre. V CSSD jsou podle ji samotne neuveritelne 2/3 clenu se zlocineckou minulosti v rude komunisticko-estebacke mafii. Jedine stesti levice je skutecnost, ze v populaci je vetsina hlupaku.
        • Bez !sametu! by tady bylo jen polovina zlodějů a asi by byl život snadnější. Petrovi doporučuji, aby ubral v tom antikomunismu. Z aprvé škodí samotné pravici a hrozí mu, že se totálně zblázní. Ale asi žádná velká škoda by to nebyla.
  • http://barboraopelkova.blog.cz/1205/raghudas-odpovida-na-soucastnou-situaci-v-cr *3*
  • Komunisti tahnete daleko za Ural *12*
    • tež souhlas
    • Souhlasím se "Spasitelem" pouze s tím, že Ural je ještě pomněrně hodně blízko - mněli by navštívit své gulagy dál na východ a zůstat tam
    • Uvaříš jim tam domácí čaj?
    • Proč tobě dal někdo schopnost se vyjadřovat? nechápu. . . prostě něchápu.Proč tebe učily číst a psát?Takové plýtvání . . .
  • Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody, a prohlašuje, že ve své další činnosti bude vycházet z tohoto zákona.
    § 1 (1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali, a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým, b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů, c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon, d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
    * popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám, * zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,
    * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání, * zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,
    * povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,
    e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,
    f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.
    (2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.
    § 2 (1) Zejména pro skutečnosti uvedené v § 1 odst. 1 tohoto zákona byl režim založený na komunistické ideologii, který rozhodoval o řízení státu a osudech občanů v Československu od 25. února 1948 do 17. listopadu 1989, zločinný, nelegitimní a je zavrženíhodný.
    (2) Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
    • Tak za prvé,já se ptal Petra co jemu konkrétně komunisti udělaly,tohle už tu bylo několikrát.
      Za druhé,hned v první větě to máš napsané *1* "v letech 1948 - 1989 . . . "
      KSČM po roce 89 se mám dojem od toho tak trochu distnacovala.A i kdyby ne,pořád je tu máme,takže ono to vypadá že jste si ten zákon prostě jen přebrali po svém,no neboj,to se občas stává,nejsi v tom sám.
      Mimochodem,tohle jen papouškuješ to co někdo jinej sepsal,co konkrétně udělali tobě?sebrali ti majetek?nebo si byl v PTP?

A ještě jedno mimochodem,já nefandím žádnému politickému uskupení,všechno je to jedna verbež,já sem pro odpolitizování vlády,dosazení zodpovědnejch úředníků odpovědnejch za svůj resort se vším všudy.Za dobrou práci dobrou mzdu,za průšvih trest.
    • Pletete dohromady neslučitelné KSČ a KSČM jsou dva velké samostatné pojmy a KSČM ještě k tomu jen s 20. letou působností.
    • Hlavně to ničení evropské civilizace sedí vy jste do teď asi spal.
    • Ty sis chlape nevšimnul že to dělají dál i když si říkají pravice ODS a nebo i ČSSD a připojení kejvalové ???
    • Ty vo.. ted vlastne zjistuji z tveho komentáře, že je zázrak, že jsem ten strašnej komunismus přežil, v autosedačce mě rodiče nevozili, na kole jsem neměl helmu, nemohl jsem jet do zahraničí, dneska můžu jet tak do pr..., nevím nevím jestli mě ta vojna za komunistů zničila, byli úplně jiné vztahy, lidi se k sobě chovali lépe, nemusel jsem hned běžet když mi hodili nějakej nesmysl do schránky na úřady, protože mi žádné nechodili, nikdo na mě nic nezkoušel, slušný člověk prožívá všechny režimi podobně, akorát se má v jednom lépe a v druhém mi připadá v poslední době hůře *7*
      • Bože, Ty jsi omezenec! Je to dáno věkem, chlastem nebo to máš vrozené? *7*
  • To co je... se nelíbí skoro nikomu a je to fakt k uzoufání, ale co se týká komunistů, tak ani rozum, ani paměť jsem ještě tak neztratil, abych jim znovu uvěřil ! Hodně jich bydlí okolo mne, kde je a jejich potomky znám celý život a neposunnuli se ve svém chování a myšlení ani o kousek, jen se naučili dokonale maskovat a kličkovat, tak že by jim člověk co hodně věcí neví a nepamatuje i uvěřil...Neříkám, že bylo za nich všechno špatně, já dokonce za nich už před 89 začal podnikat pod nár.výborem, ale jejich návrat do vlády ani omylem !!! Ti co jsou tam dnes jsou stejně většinou překabátění soudruzi či jejich potomci, kdo v té době jinak měl přístup k podnikům, vedení,zdrojům a zahr.obchodování a tím i k privatizování a rozkrádání republiky ? Když se říká "A" mělo by se nezapomenout taky říct po pravdě s chladnou hlavou i "B-Z" Tímhle bych se rozhodně nenechal za levné řečičky opít rohlíkem.
  • Zrudni komunisticti zlocinci nutne potrebnuji imunitu, to je zrejme. Skda, ze se jejich estebackemu gangu podarila "revoluce". Jinak by uz davno byli skoncili na lucernach, CR by byla nerozkradenou prosperujici zemi se standardni moralkou a byl by tady raj na zemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit