Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Začal jsem sice číst ale rychle jsem přestal ! To je tak jednostranný pohled, že to určitě napsali v "kavárně" !!! Kdopak stále válčí ve světě a ty barevný "revoluce" !!! Jak už jsem to psal jinde tak do vánoc je to i u nás !!! NATO si zařídí pro sebe "šengen" aby se mohli pohybovat jak chtějí !!! Takže nakoupit konzervy protože ty H O VADA snad i tu válku spustí !!!
    Kéž bych se mýlili !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=LLtm-3jTJWE
    https://www.youtube.com/watch?v=V6R5MLflMAY
  • strašík, strašík nás tady straší, tyhle zrůdy mají za úkol co nejvíc psát negativně o Rusku, prostě do nás navalit co nejvíc špíny, aby pak snadněji prošly všechny ty sankce,obvinění a nakonec válka proti Rusku
    • Pane,Rusko je historicky zaostalou zemí.Nukleární zbraně a rakety vdáleného dosahu obyvatelstvo nenakrmí.Prostředky k válečné velmoci byly ukradeny obyvatelstvu a to to vychvaluje jen díky svému momentálnímu caru.Mohl by dostat na vyměšovací otvor ale Západ se ve své prozřetelnosti odříká nukleární války."Juro",nenáviďte válku tak jako já.Děkuji.
    • O SSSR (CCCP) - dnes s trapně mizerně přemalovanou "firmou" na rusko není potřeba psát negativně. Stačí konstatovat skutečnost rusáckých poměrů.
      Jen mrtvý rusák je dobrý rusák- jinak svoločská pakáž, nemající ve světě obdoby.
      • jsi hńup
  • prostě kavárenský žumpovní TI bláboly x3 a ještě jednou bláboly ! Už to člověk ani nečte, nebot to rozum nebere !!!!
    • Neberte.O nic nepřijdete.
  • Existuje podstatný rozdíl mezi politikem a státníkem. Například Churchil, Roosevelt, nebo z Evropského území de Gaulle, Adenauer či Kohl byli státníci, podobně v naší historii i T.G.Masaryk. A nedá se nic dělat - i Putin je státník. On ho Strašík vlastně dobře charakterizoval:
    "Putin... zasypal příkopy mezi chudými a bohatými, překlenul propast mezi městem a venkovem a setřel rozdíly mezi realitou a lživou ideologií".
    Tohle dokáže státník, ale určitě ne věčně se hadrkující politik, kterých u nás vidíme ve sněmovně stále víc než dost (jmenujme aspoň jejich čelné představitele Kalouska, Farského, Fialu, Bělobrádka, Sobotku), kteří dělají všechno pro to, aby rozdělili chudší a bohatší, město a vesnici, věřící a nevěřící, pravicově a levicově smýšlející, protože v takhle rozdělené společnosti se jim žije nejlíp. Ale udělat něco pro lidi ? To ani náhodou.
    Lživým ideologiím (ať už pravým nebo levým) v tomto století odzvonilo, k moci se postupně opět dostávají pragmatici a skuteční státníci, respektující realitu a ne ideologie. A pokud se ideologičtí politici včas nevzpamatují a nestanou se z nich státníci, tak zmizí v propadlišti dějin.
    Doufejme, že do šesti let najde znovuzrozená ruská společnost Putinova důstojného nástupce, který nedovolí návrat komunisticko-Gorbačovsko-Jelcinovskému chaosu. Je to důležité i pro Evropu a pro nás - ten nepředvídatelný chaos by byl pro mír v Evropě velkým nebezpečím.
    • ObcanHavel
      až na to, že T.G.M. nenechával vraždit vlastní lidi a nezpůsoboval války, pogromy a vyvražďování v sousedních zemích, ale dobrý pokus
      • T.G.M. nechal střílet do lidí.

        V dějinách Československa lze najít následující údaje o tom, kolik obětí různých četnických zásahů bylo v jednotlivých letech existence 1. republiky:

        1920 – 17 zastřelených + 7 těžce zraněných, 1921 – 4 zastřelení, 1922 – 2 zastřelení, 1924 – 4 zastřelení, 1925 – 4 zastřelení, 1928 – 1 zastřelený, 1930 – 5 těžce postřelených dětí, 1931 – 15 zastřelených vč. žen a dětí + 34 zraněných, 1932 – 4 zastřelení + 18 zraněných, 1933 – 30 zastřelených + 101 zraněných.
        Některé zásahy měly za minulé éry vyšší publicitu:
        Jednalo se zejména o střílení do průvodu dětí a mládeže v Radotíně v roce 1930 (5 zraněných dětí). V roce 1931 to byla střelba do nezaměstnaných dělníků a horníků v Duchcově (4 zastřeleni a 2 raněni) a ve Frývaldově (8 zabitých včetně žen a dětí, 30 zraněných). Odpor proti zásahu četníků projevili také tehdejší umělci První republiky formou výzvy Nelze mlčet, ke které se přihlásili Olbracht, Šalda, Vydra nebo Majerová.
        Zásahy se děly vesměs při stávkových akcích, demonstracích nezaměstnaných, hladových pochodech a protiexekučních bojích – postižení byli vlastně zabíjeni jen proto, že neměli práci a měli hlad. Byli to vesměs dělníci, horníci a zemědělští dělníci.

        Klasická demokratická pohoda.
        • ObcanHavel
          těžké časy, jsem rád, že jsme se za tu dobu někam s demokracií posunuli, jen o Rusku se to bohužel říct nedá

          a zdroj těch údajů?
      • a kdo jo?
        • ObcanHavel
          Putin jo
          • důkaz?
    • vanhorne
      "Například Churchil, Roosevelt, nebo z Evropského území de Gaulle, Adenauer či Kohl byli státníci, podobně v naší historii i T.G.Masaryk. A nedá se nic dělat - i Putin je státník."
      Dvojka tak znamych a slavnych statniku a statotvurcu tady chybi, Zeman&Bures, proc?
      • Kavárníku dej si pohov a ty svoje kecičky si strč za klobouk.
        • ...kecy...
  • "Která je nejoblíbenější hospoda, když všechny ostatní vyhořely?"
    .
    To je jako se zeptat nekuřáka, zda je lepší hospoda kuřácká nebo žádná. Samozřejmě že odpoví že žádná, protože v ní nemůže nikdo kouřit *1*
  • Roxelana
    Ten článek je jasně účelový a prolhaný. Útočí na emoce, bez uvedení faktů. O tom jak je Rusko "na dně" se dá s úspěchem pochybovat. Včera se na Radiožurnálu krásně vyslovit jeden europoslanec: moderátor ho tlačil k obvyklému zostouzení a odsouzení Ruska, jak je dobrým zvykem, diskutující byl europoslanec a někdo od Pirátů. nenechali sebou manipulovat moderátorem. Za tu objektivitu co zachovali jim patří dík. K tomu Rusku a sankcím europoslanec řekl, že Ruští zemědělci doufají v pokračování sankcí.!! Už dnes jsou soběstační, nabrali si úvěry, tak je hodlají splatit. A jinde jiný nepředpojatý odborník se vyjádřil, že Rusko bude do 5-ti let potravinovou zásobárnou zdevastované Evropy, pokud bude mít zájem. A k tomu otrávení agenta? Oba pánové se vyjádřili, ať Británie předloží důkazy, že to má na svědomí Rusko.! Bez důkazů nikoho obviňovat ani odsuzovat nebudou. Komu to otrávení agenta a jeho dcery prospělo? Tam je třeba hledat viníka. Dvojitý agent za posledních 10 let nebyl pro Rusy zajímavý ani nebezpečný. V Rusku skončil snad v r. 2010? A proč dvojitý? Přesnější by bylo označení- v Rusku vysloužilý agent. *1*
    • Rusové "zradu", byť i jen domnělou (třeba u vojáků zajatých nepřítelem) nikdy neopouštěli a vždycky "zrádce" vraždili. Začali už s Trockým, který se projevil jen mírně odlišnou komunistickou vírou - dostal to od agenta NKVD v Mexiku cepínem do hlavy. Ruský rukopis je jasný jak u Litviněnka, tak u Skripala. O tom můžou pochybovat je najatí kremelští trollové, nebo "užiteční idioti".
      • Je to jasný, já jsem užitečný idiott. Hlavně že nejsem demokratický génius.
    • Roxelano,skořápky dolů.Komu to prospělo?Že by Velké Britanii,Švédsku,České republice,Slovensku,USA?Jen heslo "zrádci smrt".
    • vanhorne
      "Rusko bude do 5-ti let potravinovou zásobárnou zdevastované Evropy"
      Kapusta, zeli a cervena repa, jsou nejzdravejsi potraviny, ze to bude trvat jeste 5 let nez to krmivo zacnou dodavat je skoda, vcera bylo pozde.
  • vanhorne
    Takova knajpa ve ktere hospodsky hulaka "Smrt abstinentum a vegetarianum", nikdy nevyhori.
    I kdyby do ni nahodou zapadl nejaky nepohodlny nealkoholik, senkyrovi staci zvolat " Vyvedte ho ven, nebo ho zabiju" chlasta se dal a je zase klid.
  • Není třeba komentovat.

    http://rutube.ru/play/embed/10976719
    • A jak se rozrostl zbrojní arzenál NATO???????
      • Nic, moc. Pokud Rusko bude opravdu eskalovat zbrojení a Západ jednoznačně označovat za svého nepřítele (kým jiným by taky strašili mužíky, že), bude muset NATO nějak odpovědět. Vzhledem k obrovskému rozdílu ekonomik je pak uzbrojíme snadno, to už je vyzkoušené. Ale buou to zbytečně vyhozené prostředky, jen kvůli diktátorovi, který se chce udržet u moci i za cenu vyvolání jaderné války.
        • no zatím tu strachy serrreš ty
  • Myslím že, pro proces Očisty, který v posledním období na světě probíhá, bude rok 2024 stačit. Po tomto roce, pokud to zvládneme do něj, máme vyhráno a Putin může v klidu odejít. Zachránil svět a Rusko. Je to jako s s Winstonem Churchilem. Důležité bylo aby se dostal do čela Británie v roce 1939 až 1945. Jediný dokázal ve válce nervů udržet frontu proti Nacismu. Po roce 1945 klidně v prohraných volbách mohl odejít. Svůj úkol splnil, už ho nebylo potřeba. Nacismus byl zničen. Tedy aspoň jsme si to mysleli, než jsme zjistili, že metastázoval do CIA v Americe.
    • slizoun z Kremlu by měl vyfičet jak se sluší na darebáky. S ostudou a v ponížení. Rusko je chudá zaostalá země. Chodí tam ve valenkách a žerou brambory z řádku. Právem je v celosvětové izolaci. Bylo vyhnáno z OH. Nyní za tu teroristickou vraždu v Anglii dostane i od EU po ušách. To je jen dobře. Marné pořád platí - mrtvý rusák, dobrý rusák.
      • Přečetl jsem si tvůj zvratek plný nenávisti a primitivismu a dýchl na mne, jak jinak....hlupák. dál se nehodlám vyjadřovat.
      • ano o rusku viš naprosté howno světáku
        • vanhorne
          "ano o rusku viš naprosté howno světáku"
          Napis co ty o nem vis, at to muzeme porovnat, mozna to tvoje "howno" je prijatelnejsi.
          • Já tam jezdim tak že to vidím kdys tam byl ty
  • není co by spojovalo víc než spelečný nepřítel, to je největší putinův dar rusům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit