Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xyz "Jenom nenasrat pana prezidenta", hlásá Kuba, ODS! Zeman deset let ví, jak
    se pomstít ČSSD! Pro to žil a žije. Modr¨ý kuba Kuba vycházé zer stáje Klaus-
    Zeman, to víme! Aby se jedn i druhý vůbec kdy dožili nějakého pozitivního jed-
    nání! Kuba přece nezradí toho jednoho z "opoziční smlouvy"! Proto se Kuba
    tajně sešeůl se Zemanen, ač jsou oba naprosto zdraví...
  • Tak dlouho se chlastá sladká Becherovka až se objeví cukrovka. A nepomůže přejít na hruškovici.
    • Jaké "utrejchy" chlastáš ty, Tečkoviči Fleckove? Takhle zblbnout jsi nemohl po ničem, co prodávají v Kauflandu! Že ty chlastáš kočičí chcanky s bezinkama?!
  • Alkoholici jsou nekritičtí, ješitní a vzteklí a stačí málo a začnou se hádat, křičet a dokonce se i prát ničit své okolí. Proto presidenta nesmíme dráždit.
  • Hej, rudořitnící, už jste poslali pětikorunu na KLDR? Soudruzí vám tam, v tom komunistickém blahobytu, chcípají hladem. Tak nekecat a konat!!!
    • Já bych poslál ale nevím kde. Ale už sem poslál na alkajdu dvacetikorunu!
    • Nic jsem nikam neposlal. Mě stačí, když sleduji tebe, jak chcípáš na tom inv.vozejku, k r e t é n e z a s r a n e j !!!
      • Čest práci rudořitníku! Pozdravuj mladýho Grébu (syna toho tyrana slušných a bezbraných lidiček).
        • Hail Kchárl, soukmenovče Herr flecku! Už sis dneska vylízal tu svou německou p r d e l ? Jestli ne, tak koukej mazat, nebo si řekni STOPSPOZOVI, on líže moc rád (hlavně ódesákům) !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit