Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skinheads
    práci redaktorky Magdaleny Sodomkové, která riskovala vězení a deportaci z komunistické Kuby a nebála se odtud odvést šokující důkazy, jež dosvědčují, že v havanské psychiatrické klinice Mazorra bylo letos na počátku roku zavražděno jednačtyřicet lidí. A na Kubě se vůbec nejedná o ojedinělý případ!

Tento nelidský bestiální zločin dokazují video a fotografie, které pořídil jeden nezávislý kubánský novinář. Riskoval hodně, protože kdyby mu na to kubánské úřady přišly, tak s velkou pravděpodobností skončil rovněž v márnici. Snímky podvyživených a evidentně mučených lidí jsou otřesné.

Mýtus o údajně vynikajícím kubánském zdravotnictví tak vzal definitivně za své. Opět se ukázalo, že se jedná o pouhou bolševickou propagandu a zdejší zdravotnický personál se zřejmě školil od svých nacistických předchůdců.
  • Skinheads
    Hledej
  • Skinheads
    Ruský okupant plet nevinným lidem oprátky
  • Kuba si na sebe upletla bič!!!
  • uka
  • Skinheads
    Ale ale. Také jsem kritizovala Bruseln a EU za přijímání ekonomických uprchlíků.

Takže tvrzení že jsem pouze protiputinovská pisatelka je hooodně mimo mísu
  • stále tu simča řeší co bylo.tak že opět mimo mísu
  • fučík byl mimoň jako každej kdo vzhlížel k cccp a nikdy tam nebyl. *7*
  • Skinheads
    Fučík se rozplýval nad tím, že v Sovětském svazu mají všichni práci, na rozdíl od Západu postiženého krizi, ale už zamlčel, že lidé si tam vydělají tak málo peněz, že si za ně téměř nic nekoupí a navíc obchody zejí prázdnotou.

Samozřejmě, že naše komunistická hlásná trouba také nic nepsala o tom, že hladomoru na Ukrajině způsobil smrt milionům lidí.

Měli jsme zkrátka věřit tomu, že ve stalinistickém SSSR to vypadá tak, jak napsal Fučík, a vykreslovaly sovětské propagandistické filmy.
    A nějak podobně nám současní komunističtí agitátoři líčí i „kubánský ráj", který také existuje pouze v jejich hlavách.
  • Skinheads
    Ještě si zalži a zapomlouvej proruský zloději nicků. Na víc nemáš *15* *15* *15* *15*
  • Šup nahoru Semjone, vždy když otevřu stránku chci tě vidět nahoře, jinak tě vyhodím a najmu jinýho blbce!!!
    Zaměstnavatel T.
  • njn jeden článek a myslí si že je svatá *7*
  • Skinheads
    Nedávno jsem psala proti Kosovu. Nepřekrucuj fakta ivane
  • nejsi?tak nám vysvětli proč ty články mimo mísu a vždy jen proti rusku?
  • Skinheads
    Zajímavé zkušenosti z návštěvy Kuby má Jan Sochor, který je popsal v MF DNES. Zvláště mladí lidé už jsou vůči Fidelovi velmi kritičtí. „Jsme IT analfabeti, nikdo neumí zacházet s počítačem, používat internet,“ stěžuje si mladík Alesandro. Donedávna bylo na Kubě zakázáno vlastnit počítač. Teď si ho lidé mohou koupit, ale nemají na něj. Platy jsou nízké. „Školství je sice zadarmo, ale k čemu mi to je, když pak jako inženýr pracuju za 15 dolarů měsíčně a nikdy neopustím Kubu?“ dodává.“…..
  • Skinheads
    Dříve jsi tvrdil že Tečka je jako anonym. Já jsem tu nálepku od tebe dostala
    až později.

Takže ty se prober Ivane. Ty tfoje lži a nálepky už ti tu nikdo nebaští
  • Skinheads
    nejsem nikým placena. semjona neznám. s ním tu otravuješ a nudíš jenom ty Ivane
  • Šup nahoru rozhicovanej Semjone, nebo nedám prémie!!!
    Tiscálič.
  • Prober se čapisrale, píše se rok 2015, víme? *3*
  • Skinheads
    Někteří méně vzdělaní jedinci se snaží trvale zpochybňovat zločiny spáchané ve jménu komunistické ideologie, které se těm nacistickým vyrovnají anebo je dokonce i předčí - počtem zavražděných lidí určitě. Ty je potřeba opakovaně cejchovat jako lháře a darebáky.

A vězněni nebyli a nejsou jen přívrženci bývalého diktátora Batisty. Student Pedro Luis Boitel byl Batistovým odpůrcem, ale zároveň také protivníkem Fidela Castra. Za to jej odsoudili na deset let do vězení, kde 23. května 1972 umřel po třiapadesáti dnech hladovky. Ještě předtím Boitel jednomu z věznitelů řekl: „Stávkuji proto, aby mně byla přiznána práva vyhrazena politickým vězňům. Voláte po právech vězňů latinskoamerických diktatur, ale upíráte je vězňům ve vlastní zemi.“ Ano Batista nebyl beránek, ale není jim ani Fidel Castro!

Báchorkou nejsou ani kubánští Balseros, tedy lidé, kteří na primitivních vorech prchají přes karibské moře na Floridu. To je smutná realita „ostrova svobody“, odhaduje se, že za padesát let trvání Castrovy diktatury jich takto opustilo ostrov asi sto padesát tisíc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit