Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Nejde o to, od koho ta firma pochází, ale v jakém je stavu. Měl jsem tu možnost v pár firmách být a ten stav není stoprocentní a vlastně bych to moc nechtěl. Třeba směšovací ventily na bývají dost často zastaralé a tak jsou ty budovy energeticky poměrně dost náročné a vyžadují docela nákladnou rekonstrukci. Ale tak samozřejmě to už je na každém, jaké podmínky a cenu si vyjedná a zda se mu to vyplatí či nikoliv. ;-) 

  • Firmy na prodej od babisa su ako obleceni od turka na bazari, nikdy nevite z coho to je vyrobene a kolko na tom zarobil :), pride mi to dost utopia od neho. Preco by niekto predaval fungujucu firmu co generuje penize ? Len preto aby sa natom nabalil este viac ? 

  • KIMCID

    Chlapy nelejte ty piva z oken

  • vanhorne

    Alence se zase podarilo neco podareneho vykouzlit.

  • Nápady Schillerové a schillerovců bývají zpravidla rozumné, jen často je jejich racionalita  ohýbána účelovostí tak, aby ti bohatší měli ze společného koláče podstatně větší díl. Proč by měli bohatší mít větší právo k většímu odírání státu ? Schillerová chce mít podstatně vyšší důchod než ostatní, proto permanentně skloňuje ve všech pádech omletá hesla o "zásluhovosti". Schillerová je věrna svatému grálu klausismu - maximalizaci zisku za všech okolností. Schillerová se musí rozhodnout - buď bude dobrou strážkyní státní kasy, nebo bude dál přihrávat ze státní kasy svým bohatým kumpánům skrze různé legislativní návrhy, z nichž čouhá účelovost jako sláma z bot. 

  • No tak šup, šup, odborníci na privatizaci - pusťte se do Babiše a jeho dámy na financích......Co je špatně tady? Jistě se toho najde dost. Nějak klid, že by potencionální kupci? 😛

  • Za vlády ODS a TOP se rozkradlo nebo pod cenou prodávalo ostošet, píše Robert Lijána na webu Hlídací Vlk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit