Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně se někdo nebojí vůdců EU, Merkelové a dalších eurohujerů, podporujících nelegální migraci muslimů. Je načase udělat v tom pořádek v celé Evropě. A zdá se, že Rakušáci budou první, kteří se veřejně začnou angažovat. Jistě, žádná diskriminace legálních migrantů a víry, kterou s sebou nesou, ale musí se přizpůsobit pravidlům a zákonům naším, zemím, ve které dostali azyl. Ostatní hezky-dupky zpět budovat svou zemi. To samí s těmi, kteří nepochopili, že se musí přizpůsobit zvyklostem, které jsou odedávna v Evropě. A všem připomenout, i když zprofanované komunisty, ale věčně pravdivé, že "bez práce nejsou koláče". A kdo chce parazitovat, ten v kulturních evropských zemích nemá co pohledávat.
  • Dobře děláte.Už jednou u vás machometán dostal přes čuňu v roce 1683.Teď je třeba mu to připomenout.
  • Najednou je vám Rakousko dobré...Počaje Klausem a Cémanem je spolupráce s jižními sousedy za posledních 20 let na bodě mrazu. Ptám se soudruzi proč ? Stačí se jen koukat, přemýšlet a čerpat vědomosti.
    • Co takhle dát odpověď?? Jistě ji máš. *5*
      • To chceš po mne hodně, ale mám jeden tip. Sežeň si práci v Rakousku, pracuj tam přes deset let a potom tady napiš své dojmy.
    • Není to tak dávno co nám v Rakousku (1990)otevřeli zdarma všechny státní památky a mhd byla zdarma,poté přišlo po vstupu do EU 10 leté období kdy nam branili se vstupem na pracovní trh a přesto zde rakouské a nejen ony firmy vyváželi zisky z podniků.Při migraci jsme byli kritizovani spolu s Madarskem a Polskem za výzvy k postavení plotů a ochraně jižních hranic unie.Takže ano ale jednejme jako sobě rovný a to platí pro všechny země i Rusko nebo USA,či Francie.Takže soudruhu stačí přemýšlet proč?
      • Blbe, i kdybych tady napsal, že slunce vychází na východě, tak ty budeš mít vlastní teorii.
        • Blbe to není teorie *1*
          • Nechat se zblbnout Klausem a Zemanem je ostuda jednotlivce, ale i národa. Já stále mluvím o tom, že Rakousko je daleko od nás vzdálené úplně ve všem a stačí se jen chtít dívat, učit a snažit něco podobného vytvořit jak to mají oni. Jsme sousedi a proto stále tvrdím, že za to může postoj těch dvou loutek z prognosťáku a směřování politiky do Kremlu.
            • Samozřejmě je vidět že my jako Slované jsme skončili v náručí SSSR, ale s Rakušany nás spojuje nejen to Rakousko Uhersko ale i podobná kultura a naše kultura v ČR má daleko blíže k Rakousku a Německu než třeba ke Slovákům a to i přes podobnost jazyka. Klaus kdyby poslechl EU tak se tady za privatizace tolik nerozkradlo a dnešní politická kultura by byla trochu jinde a co se týče Zemana tak to už je jen pokračovatel bolševíků v ČSSDstrany která dávno ztratila punc normálnosti,koneckonců vzestup ODS je toho dokladem.Jenže se tam derou ještě horší vejlupkové typu Babiš ,Okamůra a o Filipovi snad ani netřeba mluvit,neb komunista čvachtá a zapomíná že to jsou oni kdo nesou zodpovědnost za 50 leté zpoždění,tím to hasne.Těžko ale 30 let poté vše svádět na komunisty.Dneska jsem čet že prosazování kvot byla chyba ,tak praví Merklová a to jí to trvalo,kolik děvčat v Německu bude muset umřít aby někdo řek ano si migrant budeš dodržovat naše evropské zákony a zvyky a pracovat soudruzi ,pracovat a ne vyžírat dávky a zdravotní systém o nějž jste se nepřičinili.To ještě bude trvat a nejsem si jistej že vítězství je naše-evropské.
            • Neil Armstrong máš na to odpověď nebo jen urážky?
              Mě stačí že nás oblboval Havel.Teď mě řekni v čem nás oblbuji ty dva další?
  • Imámy i táty s turbanem bych vyhnal. Nalhávat si ,že jablka s bramborama bude dobrý kompot korektnosti může jen nefalšovaný dhebil.
  • Jak se říká: Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění!
  • Bravo!
  • U nás se toto ještě zřejmě neujme. "Firma" Babiš musí totiž poslouchat. Jinak přijde nejen o finance a půjde skutečně do basy. Zatím se bude snažit "cukrovat koblihy a mazat máslem". Takového premiéra v demisi a držení v šachu prostě"někdo" potřebuje. Bude použit, využit...Až to udělá už ho nebude třeba a vytřou si s ním...víte co... *6*
    • to zas z tebe vypadla pitomost. To je zas perla.Ale krásně se čte to tvoje bědování. Pěkné je že TY s tím nikdy nic neuděláš. Karty se rozdávají jinde. A volit se chodí jindy.Tak tady zlostně a bezmocně prskej. Vyvoláváš salvy smíchu.
      • Je vidět že burešmarketing se snaží na internetu,co budeš robit když ti toho bureše fakt zavřou ,to budeš prodávat předražený deky důchodcům v hospodskym sále a vyhrožovat že musej vrátit vysočinu když nic nekoupěj?Protože to jsou stejné praktiky které využíváte prostě šmejd je šmejd i kdyby klokánek přestěhovali na čapí hnízdo a bureš je soudně uznaný šmejd i doma ve své rodné vlasti.
        • certifikovaný blbe. A co s tím uděláš? Měsíce tady běduješ a vztekáš se. Krásně a bezmocně. Nikdo nebude zavřený, nikdo nepůjde k soudu. To jen ty tady budeš věčně skučet a vyhrožovat. Nikdy ničeho ty obyčejná chátra nedosáhneš.Krásný pocit, co?
          • Už na tebe nebudu reagovat neb za to nejsem placenej z EU dotací jako ty vlez do erdele bureše *1*
  • sitlof
    Kurz to myslí a navíc i reálně dělá naprosto správně - dá se říci, že "má koule" ! Naprosto správný přístup, jen doufám, že to rychle pochopí i jiné politické "elity" v EU a budou na tomto problému tvrdě pracovat. Není na co čekat. Tihle musulmani se do Evropy budou cpát (za lepším bydlem !) neustále, o tom není pochyb. Takže je třeba je zachytávat a vracet - ať se vrátí do svých mateřských prdelí v Africe a Asii (nebo sousedních zemí).
    Jenže původcem těchto současných problémů je (a to si přiznejme) byla hloupá a "děsně" humánní pomoc do tzv. třetích zemí (rozvojových zemí) v minulosti, ze Západu i Východu. V první řadě zbraně, aby se tam mohli tzv. mydlit mezi sebou, podle politiky a ideologie konkrétního "dárce". Hned potom potraviny a nakonec lékařská pomoc (namísto dodání výrobních prostředků a výchovy k zodpovědnosti - aby se naučili makat a uživit sami !). A tyto poslední dvě věci způsobily, že se tam tito přičmoudlíci a negři akorát hrozně přemnožili. Ani ty místní války ten populační růst neregulovaly ! No, a teď se cpou do Evropy, za "lepším" ...
    • To sitlof:
      Velice přesné. To jsou výsledky "národně osvobozeneckého boje" kdy koloniální mocnosti musely opustit své kolonie, aniž by ty "místní" polidštily civilizovaly.
  • Že jim (politikům v Rakousku) to ale trvalo - i až poslední summit ministrů obrany zemí NATO dal jasnou odpověď na vztah Evropy, vyrostlé na křesťanských základech, k islámu!

    Konečně si uvědomili, že Putinovo Rusko je podstatně menší nebezpečí, než jih a východ Euroasie - od Albanie a Turecka přes Syrii a Jemen k Iránu a Iráku.

    Tam teď zuří konflikt, který plochou nemá daleko k ploše, na které se odehrávala II WW!

    A už nejde jen o Israel - ale o celou křesťanskou a židovskou populaci, na území Euroasie žijící.

    To, co zažila mapř. Barma na území obývaném těmi potměšilými muslimskými vrahy - Rohingy, nemůže riskovat žádný rozumný státník!
  • Dělá dobře .Jen aby z toho zase nebyl hon na čarodejnice končící na rakouské dálnici u auta z Čech *1* *1* *1* *1* *1* .Ale jestli se nemylím jednoho takovýho už měli co bojoval proti migrantům ,alkoholikům a homosexuálům a pak se zabil v autě nažranej když jel z "duhovýho"klubu,ani VW nepomohlo.Tak jak říkáme v Čechách dobře děláte ale bacha na Bacha.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit