Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Putin jistě nechce válku, ale chce Ukrajinu. Alespoň to východní. Zatím. Proto tam posílá své neoznačené SS-jednotky.
  • skončilo příměří. Vládní jednotky hlásí první úspěchy z bojů se separatisty
    Pro boha havloidi co jste to za lidi že vám nevadí vraždění lidí na východě ukrajiny.Pořád žvaníte něco o putlerovi ale putin je snad jediný státník který nechce válku.Ale vy pořád řvete chceme krev chceme krev.Jestli chcete opravdu chcete krev tak se humanitárně bombardujte vzájemně a slušné lidi nechte žít prosím!!!!
  • DÍKY ZKUVYSYNE A KOLABORANTE, AGENTE CIA ABUZERANTE VENDELÍNE BOMBARDÉRE
    nyní je zrádcovský a zlodějský Čechistán pouhou přeplněnou latrínou
    a smradlavou žumpou, kde čehúnská kolaborantská pakáž, srocená kolem pravičácké zlodějské a mafiánské lůzy, je pouhým lidským odpadem, zrádcem z povolání a servilním hovadem......to je dnešní Čechistán a jeho poskoci Velikého Satana z Usraele, který řídí černý zapšklý domovník z Fašingtonu.....
  • zrůdy
    Co to ted vládne v Kyjevě za zrůdy??!!!! Kdyby se takhle brutálně choval Janukovyč, už by usa začlo bombardovat Kyjev. Je to nechutné hnusné sprosté vraždění. Majdan byl proti tomu dětská hra! Chci pryč z NATO !!!!!!!! Kam vstoupilo, nastala jen brutalita, násilí, občanská válka, statisíce mrtvých civilistů. Je mi za to hanba!!!!!
  • Environmentální aktivista Rob Greenfield se postavil před netradiční výzvu - v rámci šetření přírodních zdrojů se rozhodl strávit rok bez použití tradiční sprchy. I přesto se mu podařilo vyhnout se nepříjemnému zápachu - ke koupání totiž používal řeky, déšť i vodopády.
    Rob má několik rad: "splachujte toaletu méně často, sprchujte se kratší, vypněte vodu, když se mýdlem, perte méně často a vždy v plných dávkách, nechte si opravit těsnění a sbírejte dešťovou vodu. Je to skutečně jednoduché *1*
    http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=sk&u=http://www.webnoviny.sk/zaujimavosti/clanok/822261-rok-bez-sprchy-muz-ukazuje-ako-setrit-vodu-a-zostat-cisty/&prev=/search%3Fq%3Dameri%25C4%258Dan%2Bse%2Brok%2Bnesprchoval%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D9kP%26rls%3Dorg.mozilla:cs:official%26channel%3Dfflb%26biw%3D852%26bih%3D635
  • Jsem blbý Tečka-Čapisral.
  • Někteří Ukrajinci jsou už v EU s předstihem. Jsou tam už totiž jejich odříznuté orgány.

    http://www.nwoo.org/2014/06/26/u-slavjansku-byly-nalezeny-stovky-tel-s-odriznutymi-vnitrnimi-organy/
  • Koncentráky stavěné z fondů EU
    Přicházejí zprávy o masových hrobech, které domobrana nalezla na venkovských územích, které před časem dobyla zpět od okupační ukrajinské armády. Mnoho rozpáraných těl vede k domněnkám, že z postupující ukrajinskou armádou a „pekelnými kolonami“ postupují také „bílí havrani“. Tak se říká oddílům složeným často z „lékařských týmů“, kteří od zajatých civilistů i ozbrojenců odebírají orgány. Nejde o novinku. Tuto strašlivou praxi známe z války na Balkáně, kdy byli zajatým Srbům také odebírány orgány pro „čekatele“ na západních klinikách.
  • NATO spustilo přes Porošenka to, co se mu "povedlo" v horské Srbské Krajině, odkud Chorvatsko vyhnalo asi 250 tisíc srbských obyvatel, a kde dnes jsou dnes jen zničené vesnice.
    Ale Rusů je na východě Ukrajiny mnohem víc, a pokud nedojde k rozpadu (federalizace asi již nepřichází v úvahu) Ukrajiny, tak z nich zhruba polovina půjde do Ruska a půlka do západní Evropy.
  • Pokud se tam na východě postřílí co nejvíc rusáků i ukrajinců, tak je to dobrá zpráva pro zbytek Evropy.
  • Ty nejsi nic, nic nevíš, nic neumíš, nic nedokážeš, prostě nic. Je to ode mne velká laskavost, že se tady zabývám ničím...
  • Může být ještě horší ksindl než jsi ty? A honem napiš, že jsem to já.
  • Copak? Cítíš se ohrožen? Ksindl budeš jistě ukázkový.
  • Kdyby amíci tenkrát v jugošce nezasáhli, tak se ti cikáni podřezávají do dneška. Ovšem to nic nemění na faktu, že se na ně měli vykašlat - škoda munice na takový ksindl.
  • Část takove agendy se připravuje i v ČR. Vlada v zaři projedná návrh MZp osadit domacnosti dalkově odečitatelnymi vodoměry a zavést limit spotřeby vody na osobu a den. Vice info na www.klub-nekompromisnich.cz
  • Zajímavé....... .je to americký komunismus,co je tvoje,to je naše a co je naše pptom ti je hovno........vo lové......
  • Ten není americký. Ten program je pro celý svět. Tady se realizuje možná intenzivněji než v Americe. Takové výkřiky nového ministra životního prostředí - čili ministra feudalizace - že zrušení nutnosti vrchnostenského povolení pro kácení stromů na vlastním pozemku je protiústavní a on je musí okamžitě panským výnosem (nikoliv zákonem) změnit - je např. jasným projevem této zrůdné agendy návratu nevolnictví. Bedlivě sledujte ty zrůdy, které se kolaborace na těchto zločinech podílí, aby se na nikoho, jednou až za to přijde zúčtování, nezapomnělo.
  • Agenda 21 = Smrt

    Program městského plánování OSN změní obyvatelstvo v pouhé nevolníky, které může vláda snadno kontrolovat.

    Agenda 21 Spojených národů podepsaná v roce 1992 četnými národy včetně Spojených států jako program trvale udržitelného rozvoje je „akčním plánem“ městského plánování, který volá po tom, aby vláda nakonec převzala kontrolu nad využitím veškeré půdy, aniž by ponechala jakákoliv rozhodnutí v rukou soukromých vlastníků majetku. Celkový záměr Agendy 21, kterou lez nejlépe popsat jako neo-feudalismus, je rozšíření vládní moci na úkor svobod jednotlivců tím, že se obyvatelstvo stane závislejším na infrastrukturách města kontrolovaných vládou.
  • Idální bude, až tebe někdo konečně vykope na tu Ukrajinu kam patříš , mezi fašisty-banderovce porošenkovce a skončiš v rakvi. a převážet tě do ČR nemusí, zasvinil bys i hřbitov jako tady diskuse.
  • Pokavat se nepletu tak v Německu s nima mají velký problém. Taky Francie a co nedávno Anglie ? jak tam ten islámista na chodníku uřízl někomu hlavu. Takže jakto že nejsou v EU ? Bohužel je pravda že EU se stává smetištěm. V USA by měl Islámista obrovský problém. 1 problém a celá rodina bye bye. Ale EU je tak slabá , ubohá. Ani se nedivím Rusákům že z nás maj srandu. Že nemáme koule ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit