Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obama - maňásek Bilderbergu a NWO, co mu ho zasponzorovali při rádoby demokratických volbách, později kdesi prohlásil, že Amíci jsou vyjímečný národ, což mi hodně připomnělo Hitlera, který tvrdil něco podobného o Němcích. Američani nejsou národ, jsou to potomci Evropanů, kteří skoro vyhubili původní indiány, aby jim mohli ukrást zemi. Obě světové války se vyhnuly jejich území a ještě na nich vydělali, proto mají tak velkou a dobře vyzbrojenou armádu, kterou ovšem využívají k násilné kolonizaci zbytku světa. - Blízký východ - Sýrie, Libye, Irák, Afgánistán, Jugoslávie-Kosovo, nyní Ukrajina a obchodují nejen se zbaněmi, ale i s lidskými orgány mrtvých pocí fašistů banderovců na Ukrajině a UCK v Kosovu. Odporné Spojené státy fašisticko-teroristicko-mafiánské. Kam jejich vojsko vstoupí, jsou jen tuny mrtvých a hektolitry krve., tuny chemických bomb, min a jiného svinstva.
  • Čokoládový fašistický panáček vytruboval jaké mají úspěchy! Oni mají několinásobnou převahu proti Novorusku a přesto jejich postup je slabý. Novorusko má odhadem 5000 mužů a drží se! Možná, že budou zatlačeni a prohrají páč této síle nelze odolávat, ale stáhnou se a budou fašouny ničit ze zálohy tedy přepadové oddíly. Jen se divím té přesile Ukroušů a nic moc výsledky!
  • A k té pažravosti: když byla babizna krvavá Madlén Albrightová, původem česká Židovka s pohnutým osudem v dětství, ministryní zahraničí USA, vystoupila v Kongres US s proslovem, ve kterém krom jiného hystericky vykřikovala, že bohatství Sibiře patří celému lidstvu, ne jen Rusům a že bude třeba se ho zmocnit... .je třeba tento projev tapetovat všude, aby blbci jako tečka si to konečně uvědomili, co je to za verbež odpornou, co se maskovala demokracií, svobodou a lidskými právy a jde jim jen o moc a prachy, mamon, krádeže, zotročování druchých a vykrádání jejich bohatství jako to udělali v Americe Indiánům - HNUS.
    • Kret-ni - tečka a jeho x-nicků a další fašounci


      co se tu baví o velké válce jako o nákupu na neděli!! To je fakt neuvěřitelného je "člověk" za hnusného tvora! A všechno je to jen a jen kvůli prachům a moci !! Nenažrané církve. nenažraní miliardáři - oligarchové, politici, jejich podržtaškové a jejich celé rodiny. Přitom je to necelých 5% lidstva, které znepříjemňuje a ohrožuje život zbývajících 95% !! Každé zvíře je slušnější ( i když zabíjí jiné, ale jen z hladu) než člověk, který opravdu není moudrý, ale velmi hloupý tvor!
  • S každým dalším mrtvým v této občanské válce je menší pravděpodobnost ,že se Ukrajina udrží jako jeden celek.Po vybití lumpů,kteří občanskou válku na Ukrajině spustili,se bude pravděpodobně Ukrajina po částech vžebrávat pod ochraná křídla Ruska.Přednost budou mít ty oblasti Ukrajiny,kde je veliké osídlení Rusů.Proto se dá předpokládat,že proti na Ukrajině vládnoucím lumpům,bude ruská ruka ohledně splácení dluhů pořádně tvrdá.
  • Málo,zabitých fašistů furt málo,přeju východni ukrajině hodně sil v boji za svobodu
  • Kdyby se nejednalo o prozápadní loutky už by USA/EU zavedla vůči Kyjevu tvrdé sankce
    a popohnala vůdce před mezinárodní soud pro lidské zločiny.
    To už nám tato pokrytecká banda předvedla v případě Srbska - zatímco jejich generálové
    jsou bez milosti trestáni tak Kosovští vůdci z teroristické UCK mohou vraždit i prodávat
    drogy či lidské orgány. Mezinárodní soud to zamete pod koberec jak přiznala jedna
    Západní diplomatka. Spojenci USA porušovat práva mohou.
    • Mezinárodní soudy jsou naprosto stejné a úplatné a jejich poddaní, jako naši soudci. Mafie made in USA a EU všude.
  • http://vimeo.com/99407737
    • Vynikající dokument!
      Hnus jakou fašistickou sebranku EU a tento pseudostát podporuje.
    • Ano to je děsné, otřesné ale přesné !!!!!!!!!! vimeo.com/99407737

      takto dopadne nejen Ukrajina, ale celá Evropa a Blízký východ , Asie - a to USA chtějí provést nejen na Ukrajině, ale i v celé Evropě, i jinde, klidně všechny obětují jako svojí loutkovou vládu v Iráku - Mallikiho, pokud se všichni nezvedneme a celou EU nevyrazíme z jejich křesel, kam je USA a Bilderberg dosadily a nevystoupíme hromadně a to co nejdříve z NATA: a nezačneme se , celý svět proti USA bránit.
  • Koncentráky stavěné z fondů EU
    Přicházejí zprávy o masových hrobech, které domobrana nalezla na venkovských územích, které před časem dobyla zpět od okupační ukrajinské armády. Mnoho rozpáraných těl vede k domněnkám, že z postupující ukrajinskou armádou a „pekelnými kolonami“ postupují také „bílí havrani“. Tak se říká oddílům složeným často z „lékařských týmů“, kteří od zajatých civilistů i ozbrojenců odebírají orgány. Nejde o novinku. Tuto strašlivou praxi známe z války na Balkáně, kdy byli zajatým Srbům také odebírány orgány pro „čekatele“ na západních klinikách.
  • Kolikrát jsi se dnes vztekem zasral? Jen tak dál, když si nasereš do gatí, uleví se ti, a nebudeš tady zasírat diskuze.
    .
    • tečka ten usranec se už dnes posral nejmíň 10 X. *3* *3* *3* *4* *4* *12*
  • Díval jsem se jednou na toho Obamu a jeho projev, je to jako by mluvil nějaký robot na baterie a se zesilovačem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit