Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co to ten fašoun plácá, Ukrajina na pokraji bankrotu, Rusi jim už teď finančně nepomůžou a EU a USA se na ně finančně vys*rou, ti jim nedají ani floka, už USA vrazilo 5 miliard nově natištěných doláčů na rozpoutání tak zvané revoluce ( viz www. zvedavec.org) Je mi z toho hnusně, když si vzpomenu, jak jsem byl naivní v dobách totality a věřil, že v USA je demokracie
    • Nebyl jsi sám.Já blbec také poslouchal žvásty Hlasu emeriky a Svobodné krachující evropy.A stačilo,aby nás komunisti pouštěli na vysněný hujery Západ a žádný rok 1989 sametového podvodu se nekonal.
    • Když on pan Jaceńuk je pěkný vykuk, již vládl se zlodějkou Tymošenkovou, kradli tam všichni opozice i koalice, jako u nás. oposmlouva pro změnu ukrajinská a tento pán pracuje i pracoval pro zahraniční banky, tedy německé a americké. Něco jako náš šmejd DLouhý. Jak vidíte, když se to USA hodí, tak jim ani komunitická legitimace nevadí, nevadí jim ani Al-Kajda, nevadí jim ani teroristocko-.mafiánská skupina Tatciho,, navadí jim fašisté banderovci ani chorvatští fašisté ustašovci, prostě nic. Účel světí prostředky. A tento pán kope nikoliv za Ukrajince . naivky, ale za ty banky , pro které pracoval a i nyní pracuje. Až se z té kocoviny Ukrajinci proberou, nebudou se stačit divit. Stát pěkně v háji, zbankrotuje tam kde co, zadlužení bude astronomické a Strýček Sam jim naordinuje léčbu jako u nás Klausem, tak tam Jaceňukem, tržní ceny za plyn a ropu i další energie, budou skákat, jak on a jeho nadnárodní koncerny budou pískat. . To se pak z toho Ukrošové přímo po....To bude zase exodus do okolních států i do ČR.
  • Ukrajinská armáda dnes vyhlásila pohotovost! ... koně dostali dvojitou dávku ovsa...
    • Kozáci brousí šavle.
  • Nekecej ty premiérská loutko dosazená EU pučem!
    Nebudeš reagovat protože máte strach z Ruska které ty vaše fašistické rabovače rozemele
    na krvavou kaši když bude třeba. Krym se svobodně rozhodl připojit se k Rusku a vůle
    lidu se má respektovat!
    Kličková a Tymošenková dosazují své lidi dovedení armády a policie. Vládnou aniž mají
    většinu z voleb. Zločince kteří si uzurpují moc Moskva ani Krym právem neuznávají.
    • Nějak se jim to vymklo blbouškům Kyjevským zaprodaným. A Merklová také prokázala IQ tykve a pěkně zadluženým USA šmejdům sedla na lep. EU má problémy, USA je zadlužená až po uši, ekonomicky jsou v háji, tak nyní si to hojí i na té EU, tedy i na Německu. . Ta se tedy ukázala jako pěkná pip-a. kvokající .
  • Když se Kosovo rozhodlo osamostatnit, tak bylo demokratické. U Krymu to neplatí. On by to totiž nebyl jen Krym, ale 3/4 Ukrajiny. A zbytek by zůstal na krku EU. Jen USA by si tam postavily radar a základny a vo to gou.Dvě mouchy jednou ranou. Ekonomicky poškodit EU a ještě se vojensky přiblížit k Rusku.
    • No, to vojenské přiblížení k Rusku už zdaleka nemá takový význam, jako v minulosti. Jestli USA své základny přiblíží k Rusku, tak na druhé starně je Rusové budou mít daleko blíž, aby je mohli rychleji rozsekat na cucky... Prostžedká na to mají bohatě ....zřejmě v USA jaou také blbečkové, kteží si myslí, že čím blíž, tím líp. Ono Riusko na dálném východě má také přebohatě jadernách raket, kterí jsou schopny zasáhnout západní pobřeží USA... Takové Los Angeles by to zaplatilo asi tak 10 miliony mrtvých. Kdepak, jaderná konflikt je nemyslitelný a Rusové se už jenom ležérně neopírají o zbraně, jako tomu bylo v případě "Fall Barbarossa"...
  • ... no a tady hrdinům z Mejdanu došel dech. Ale scénář je jiný. Usa a Izrael potřebují Rusko vtáhnout do nějakého konfliktu, aby si i Rusko trochu pustilo žilou a za válečné mašinérie neutrácel jen západ. Taky je dobré odvrátit pozornost od Sýrie a Íránu aby zde mohlo dojít k menšímu humanitárnímu bombardování. Západ trochu zapomíná, že Putin není Jelzin nebo Gorbačov. Rusko se logicky cítí ohrožené a pokud zde existovaly nějaké smlouvy o sférách vlivu, není dobré je takto okatě porušovat. Rusko si z nějakých sankcí dělá úplný kul... a pokud OSN vyhrožuje vysláním jednotek na Krym, jen tím situaci urychlí.
  • Nechci předjímat ale krev není voda a v "ukrajinské"armádě slouží mnoho rusů a aby jim nepřešla třeba rota,prapor k Rusku a potom i ve větším počtu.To nejsou "profesionálové" kteří zabíjejí za peníze a jak říkám krev není voda! On už Janulovič kdyby zasáhnul okamžitě jak to začalo a to by ho armáda a policie poslechla a to by to bylo úplně o něčem jiném.
  • Pokojní demonstranti v Kyjevě uřízli hlavu policistovi.Hledej záznam na internetu.Mám jej stažený.Je to příšerné a lze to srovnat s džhádisty.Tak to je demokratické řešení krize.
    • Tataři i Kozáci si s džihádisty nemají co vyčítat, stejné myšlení i praktiky.. CO z toho vyplývá, milý Henry?
    • Napište adresu (url) toho videa, nemůžu to najít. Já našel http://www.youtube.com/watch?v=mlKEF5uoU_I, jak nějaký (údajně) nácek , fackuje úředníka na prokuratuře, protože mu nechce říct, kde má šéfa, který nechal zavírat zmlácené demonstranty. Přiznám se, že v takové chvíli bych mu možná taky nafackoval. Ovšem video zveřejnila ruská média (RT) a v titulku má "like an animal" (jako zvíře). Když přijely ty bláznivky z Pussy Riot do Soči a začaly hopsat na náměstí, mladí kozáci je tam mlátili nagajkami a pár ran opravdu "sedlo" až šla holka k zemi. Nějaký policajt tomu přihlížel a pak ty Pussiny sebral k výslechu. Je to taky na youtube. Tím chci říct, že Rusové vždy vědí, kdy je mlácení správné a bohulibé a kdy je to zvířecí jednání, kdy zabrat cizí území je bratrská pomoc a kdy je to agrese. Když se jim to bude hodit, zaberou nás znova, protože tady terorizujeme ruskou menšinu v Karlových Varech, třeba když jim stavební úřad nepovolí postavit si tu nějaký další dřevěný Kreml. A možná jim přijde další "zvací dopis" od nějakého .Jirky, Jardy, Libora ... *11*
      • To ale prece neni zadny "udajne nacek", ale jeden z tech, co nyni vedou Ukrajinu - bojovnik za svobodu a demokracii. S temi je radost jednat :-)
        Ten zbytek tendencniho zvastu ani nema smysl komentovat. Strach z Ruska? Tvuj problem. Bat by ses mel uplne jinych veci. Casem na to treba prijdes *3*
        • Ruska je potřeba se bát a držet ho od těla!!!
  • Ukrajinští banderovci ať neblbnou, neboť je Rusko zadupe do země.
    • Jses asi rus, neboj, tentokrat nakopem vam.. jen pojdte.
  • My to z té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy vidíme tak, že jde o válku tajných služeb v přímém přenosu. V prvním dějství to prosrali Rusové, protože se soustředili na olympiádu a pozapomněli na Ukrajinské banderovce a fašisty, které CIA vyškolilo v jedné z Pribaltik. V Kyjevě prostě Rusku ujelo pondolíno min o 3 zastávky. Jenže CIA si asi ve své bohorovnosti myslí, že Ruský medvěd se bude přitrouble koukat, jak mu kolem jeho vojenských základen v okolí Krymu začne tato zvěř věšet etnické Rusy. V druhém dějství se amíci sakra přepočítali a teď už bude další představení plně v ruské režií. Krym je pro Rusko něco podobného jako Guantanámo pro amíky, na to bychom neměli zapomínat. Chudáci obyčejní Ukrajinci! Stát jim krachuje v přímém přenosu a svět bude jako vždy přihlížet a když už bydou mlít z posledního, tak se možná dočkají i humanitárního bombardování...
    • Chachar de Bill
  • Chudák, asi mu nedošlo, že by měl stáhnout ocas a dělat že není. Tomu zřejmě soudruzi z USA ještě neřekli. Nechají ho ve větru a pak jako obvykle prohlásí, že to byl terorista. A boxera k tomu přibalí.
    • Přesně. Už to tu někdo napsal, že v Evropě neexistuje armáda, která by zastavila medvěda, kdyby se na*ral dojde až k Gibraltaru. A jestli by se mělo bojovat na území EU, tak je po bombardování a USA nebyly schopný v jugošce nasadit pozemní vojsko, protože by se z toho stal Afgánistán. Ale o to asi jde, aby EU krvácela. Je to pro USA kšeft.
      • USA jsou v háji,dluží kam se podívají, tak to řeší intrikami tohoto druhu a lokálními konflikty a lokálními vlákami. Nikdy to Amíci nedělali jinak. ŠMEJDI všech šmejdů. Hlavně že mají planou hubu svobody, demokracie, a lidských práv. A Blízký východ je také jejich prácička. Sýrie zejména. Muslimové tam za jejich prachy a pod jejich vedením vraždí křesťany i děti. .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit