Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... primitiv "rudliku ucesanej" je blb, který je v hajzlu, ze z nej dle libosti dela hadr kdokoli :)))
  • nikam! Ty prasič stránek tady zůstaneš! Do koho by se tak krásně kopalo, chlíve?
    • ... KONEČNĚ se ohlásil bezmocný primitiv pod nickem, pod kterým je nejprimitivnější blb :)))
  • ... já vím, odcházím od póvlu již dlouho, ale neužít si dosytosti takovou tupost nelze :)))
  • ... neskutečně, někdo čumí ne televizní seriály, ale já mám estrádu naživo, blbečkové :)))
    • špičkovým vepřovým umělcem jsi tady TY. Obyčejné prase z páchnoucího chlíva. Píchač vlastní matky.
  • homoseksuál neboli homouš je nemocný exot a je proto nezbytné ho léčit, pokud se to nedaří, je potřeba ho zavřít do ústavu
  • pozor pozor, americká ambasáda se šapitem pomalu končí a bude se chtít 17. listopadu naposled vytáhnout,to bude zase nakydáno hnoje na našeho pana prezidenta
    • ty ses tedy rozjel... na něj nemusí nikdo nic kydat.. on si v tom rochní sám... stačí jen upozornit.. ale to stejně nemá cenu.. fascinujeme mne, jak evidentní lži jsou pomíjené a vydávané za pravdu.. nakonec se Zeman nemusí omlouvat a jediný výsledek je ten, že se parta rektálních turistů z PS přimlouvá, aby byl Zeman chráněná osoba více a jinak než kterýkoli občan této republiky.... Pro mne třeba byla urážka prezidentského úřadu, když jsem viděla Zemana u korunovačních klenotů jak carského mužika... a to toho mužika možná urážím... *13*
      • Císař pán je vůůůůůůůůlllllllí lidu zvolený. *2*
  • Takto se vyjádřil Michael Moore, dlouhodobý kritik amerického estabilishmentu ještě před tím, než byl Trump zvolen:
    http://blisty.cz/art/84369.html#sthash.QeoifcYq.dpbs
    • Rosto Adame, jsi pouze tragedem s omezenou inteligenci nebo masochistou, co se ve vsech diskuzich zameruje na to, aby ziskal co nejvice minusovych bodu? Diky za odpoved *1*
    • ... tipni si, kolik trapáků zde si to otevře, já tipuji žádný, slez již ze stromu, legrační moulo :)))
      • to se te netyka , na to jsi moc hloupej. skoc si neco koupit dolu do vetese v baraku co tam mas , to ti bude stacit. Nejlip hrebinek na ucesani tvoji plese. A rekni prodavacce ze je degen , tim to skonci. Uz te tam prece znaji.
        • ... nečtu celý výblitek primitiva, není důvod, jsi krásně primitivní, moc jsem si tě užil :)))
          • ... tvůj problém, že nahrazuješ ubohou slovní zásobu blbým hlasováním, tvůj úděl :)))
            • vepřová hlava a definuje problémy? Že by akademik od žlabu? Není možná. Prase má ve společnosti jinou funkci.
            • jak to delate u vas na salasich ? napis kolik ouci jsi uz pichal ?
      • už jsem to otevřel
        • ... tak to nebyl žádný vysoký strom, panáčku :)))
        • ... u tebe mě to nepřekvapuje, tipuji, že primitiv jako ty píše sám sobě, patří ti to, blbe :)))
  • https://www.novinky.cz/domaci/420789-zaoralek-cr-neuzavre-ambasadu-v-damasku.html
  • Zlom v případu Ztohoven, soud chce pro trenýrkové aktéry trest
    Redakce Seznam
    20:15

Za červené trenky na Hradě přísluší umělecké skupině Ztohoven trest. Vyplývá to z usnesení odvolacího Městského soudu v Praze, které má Seznam k dispozici. Podle něj nešlo jen o přestupek, za který akci už dřív označil soud nižší instance.
    • jestli je za to odsoudí... tak už jsme na pěkném sešupu zpět k bolševikům... zatím to byl pouze vtip.. Zeman by se ukázal jako persona, kdyby se tomu zasmál a neudělal z toho kriminální čin... jenže on je UKO JEŠITA a persona v kladném slova smyslu také není..on si z druhých dělat legraci a je urážet může... obráceně to by jít už nemělo?
      • Alenko z říše divů,bojovnice proti presidentovi,kdyby tam byl ten tvůj idol tak by tam byla pamprska a byla by to stejná ostuda.Máš pokřivené hodnoty .
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/420791-saudska-arabie-varovala-trumpa-pred-omezovanim-dovozu-ropy-do-usa.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit