Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nový americký prezident ještě nestačil představit svůj tým a Jean Cloude Junker už před ním varuje. Předseda Evropské komise, který se považuje za hlavu Evropské unie, o Trumpovi zapochyboval: „Obecně lze říci, že Američané o Evropě mnoho neví. A pokud jde o pana Trumpa,jestli jsem to správně pochopil, tak si myslí, že Belgie je vesnice někde
    na našem kontinentu. Můj upřímný názor? S panem Trumpem ztratíme dva roky, než procestuje svět, který nezná.“Podle milovníka alkoholických nápojů Junkera prý může Trumpovo zvolení narušit vazby mezi Evropou a Spojenými státy. Studentům v
    Lucemburku sdělil, že „Musíme nového prezidenta naučit, co je Evropa a jak funguje.“
    Junker není sám. Němečtí politici, jež jsou obvykle velmi zdrženliví ve výrocích, přímo prohlásili, že to není nejlepší výsledek amerických voleb. Francouzský prezident Francois Hollande, kterému trvalo skoro celý den, než se odhodlal opatrně Trumpovi blahopřát (gratulaci pro Clintnovou měl předem připravenou, pro Trumpa nikoliv), řekl, že se po
    Trumpově vítězství stalo jasné, že se Evropa má postarat o sebe sama.Pozadu nezůstávají ani čeští politici a komentátoři. Nějaký Votápek v MfD varuje, že Trump je člověk bez politických zkušeností, populista a egoistický sexista, pro kterého je uspokojení vlastních choutek důležitější, než dodržování obecně přijatých pravidel chování. Titulek na
    první straně ostatně hovoří za vše: „Ego a ignorance povedou světovou velmoc. Diktátoři už se těší“.Vypadá to jako kdákání poplašených slepic, když se v kurníku objeví kuna. Světoví demokraté jakoby byli demokraty jen když je po jejich. Jinak zapalují auta a házejí Molotovovy koktejly, jak o tom svědčí nepokoje, vyvolávané přivrženci Hillary Clintonové, v amerických ulicích. Ona jedna věc je dát najevo, že s něčím nesouhlasím, a druhá
    věc je rozbíjet výlohy, rabovat obchody, zapalovat popelnice.Mimochodem slyšel někdo, že by to Hillary nějak odsoudila?
    • Mohl by ses aspoň podívat, jak se ten pán píše: Jean-Claude Juncker, ty Junkere. To, že je to oportunistický kokůtek, ještě neznamená, že mu musíš komolit jméno. A jakkoli je to oportunistický kokůtek, tak to ještě neznamená, že by jeho hodnocení Trumpa jako egomaniaka a tupce, který o Evropě neví vůbec nic, bylo mylné... *1*
    • Stejné jako u nás,když prohrála pražská kavárna s wíen kavárníkem.
      • U nás StBák Zavadil nakecal tupým ovcím nesmysly a tak vyhrála putyka na Vysočině se svým štamgastem. A proto lítají uundy sem, uundy tam, řízek chutná jako bublinková rrdel. klenoty se ohrožují poblitím, leze se do ruské a teď i do čínské rrdele... A ve světě je naše zemička pro srandu králíkům. *16*
    • ... blbe Lery, jestli nemáš co žrát, zasypu tě zbytky žrádla, abys duševně nezkolaboval :)))
  • Trump má šanci se stát nejlepším prezidentem USA. Po řádění obamovsko-clintonovské kliky bude muset udělat velký úklid. Trump je nadějí pro USA a i pro Evropu, kterou přivedli do úpadku bruselští hujeři pod velením šílené Merkelové.
    • Donald Trump zvolený systémem, nikoliv lidmi, fakticky dostal méně hlasů než Clintonová, bude suverénně nejhorším prezidentem USA, rodina Bushova a snad i Regan byli jen slabý odvar toho průšvihu, co přijde s Trumpem. Ačkoliv dosud nebyla Americká politická reprezentace nijak skvělá, s Trumpem v čele půjde úplně do hajzlu.
      • A podle čeho soudite? Podle toho co o něm píšou noviny snad ne... Dejte odkaz na něco co vás motivovalo k tomuto názoru(hádám že osobně ho neznáte a že svá tvrzení jste opřel o nějake informace z netuším)
        • No, dokonce i v našich končinách o Trumpovi informují objektivně. Informace z Channel Four (nezávislá britská televize, byť tedy nestátní) jsou ale stejně lepší. České noviny jej ukazují ještě v růžových barvách.
          Je prokázaný sexuální násilník, bankrotář, podvodník a lhář. Navíc je tupý jako poleno.
          • když tomu věříš moulo
            • jasně a ty jsi fantasta hlavně nebezpečný m a g o r! hlavně proto že vidíš všude rusa. přeskočilo ti a žije v padesátých letech ameriky??
            • Něco na ten způsob. Ty jsi navíc docela průhledný, takže je celkem jasné, že jsi buď ovlivněn Ruskou propagandou, nebo jsi přímo jedním z těch, kdo ji tvoří. Pokud nejsi placen Ruskem za šíření jeho propagandy, tak jsi přinejmenším pitomec.
            • a kde bereš jistotu že já jsem jimi ovlivněn?jen z toho že jsem dávám odkaz?

              umíš číst myšlenky nebo jsi jasnovidec? *1* *1*
            • Evidentně jsem daleko nezávislejší než ty. Rozhodně se nenechávám ovlivňovat pseudomédii typu Parlamentních listů, která říkají, že co píší normální média je všechno lež a přitom šíří lži od Surkova.
            • Nevím kým jsi najat ty.Já Kremlem ne..Jen mne fascinuje jak nicka z čr (TY) rozumí ,mluví do politiky světa.
              A řídí se tím co mu řeknou media. *1* *1*
            • Tak Trump sám se chvástal, jak ženských šahá mezi nohy, když má příležitost. Sám se defakto přiznal k daňovým podvodům. Bankrot je dohledatelný.
              Moula je tedy spíš ten, kdo tomu přes jasné důkazy nevěří, jako třeba ty. I když ty jsi možná najat Kremlem, abys ze sebe toho moulu dělal. Kolik ti platí?
      • z tebe vypadlo moudro. Jo ovšem kdyby jsi TY vyfičel do toho WC, to by bylo panečku fakt terno.
    • Pamelo *15* *15*
  • No, nebude to mít ten Trump lehké vybrat si do týmu ty správné lidi. Zajedno on sám asi toho moc o Evropě neví a obyčejní američané - voliči jsou na tom se vzděláním a znalostmi ještě hůř. A za druhé, vybrat ty správné kamarády a podlézače v rámci zachování americké "demokracie", bude taky těžké. Politická korupce totiž bují na celém světě a americká "demokracie" je toho příkladem. Není tedy jen v Rusku, jak nám stále předhazují, v rámci prozápadní propagandy, naše (ne) závislá média.
  • Jak jinak. Tzv. "Demokraté" opět předvádějí co jsou zač. Když někde neuspějí, tak okamžitě začnou plivat okolo sebe, pomlouvat, špinit na co přijdou a když to nejde jinak tak použijí sílu ve formě lidskoprávních ( pochopitelně demokratických) biřiců. A nedají pokoj dokud se buď nepropasírují se svým egem, nebo všechno nerozmlátí. Zvláštní, že v tomto vyniká zejména USA-že? Jako u nás se Zemanem- lidi je poslali k šípku s feudálem, tak neustále otravují lidi kam se podívají. A je jedno jestli se jim dnes říká sluníčkář, pravdoláskař, xenofil- no prostě demokrat. Až takhle se jim podařilo svým pokrytectvím zdiskreditovat demokracii.
  • Koukám, že se kačer obklopí samými "odborníky"....
  • Zlom v případu Ztohoven, soud chce pro trenýrkové aktéry trest
    Redakce Seznam
    20:15

    Za červené trenky na Hradě přísluší umělecké skupině Ztohoven trest. Vyplývá to z usnesení odvolacího Městského soudu v Praze, které má Seznam k dispozici. Podle něj nešlo jen o přestupek, za který akci už dřív označil soud nižší instance.
    • jestli je za to odsoudí... tak už jsme na pěkném sešupu zpět k bolševikům... zatím to byl pouze vtip.. Zeman by se ukázal jako persona, kdyby se tomu zasmál a neudělal z toho kriminální čin... jenže on je UKO JEŠITA a persona v kladném slova smyslu také není..on si z druhých dělat legraci a je urážet může... obráceně to by jít už nemělo?
      • Alenko z říše divů,bojovnice proti presidentovi,kdyby tam byl ten tvůj idol tak by tam byla pamprska a byla by to stejná ostuda.Máš pokřivené hodnoty .
  • přivedl klauny z cirkusu Humberto, myslím, že větší trapárna, než co nám dosavadní politruci a bangsteři předváděli posledních sto let, to být rozhodně nemůže.
  • pozor pozor, americká ambasáda se šapitem pomalu končí a bude se chtít 17. listopadu naposled vytáhnout,to bude zase nakydáno hnoje na našeho pana prezidenta
    • ty ses tedy rozjel... na něj nemusí nikdo nic kydat.. on si v tom rochní sám... stačí jen upozornit.. ale to stejně nemá cenu.. fascinujeme mne, jak evidentní lži jsou pomíjené a vydávané za pravdu.. nakonec se Zeman nemusí omlouvat a jediný výsledek je ten, že se parta rektálních turistů z PS přimlouvá, aby byl Zeman chráněná osoba více a jinak než kterýkoli občan této republiky.... Pro mne třeba byla urážka prezidentského úřadu, když jsem viděla Zemana u korunovačních klenotů jak carského mužika... a to toho mužika možná urážím... *13*
      • Císař pán je vůůůůůůůůlllllllí lidu zvolený. *2*
  • Létající cirkus Donalda Trumpa... Acož takhle nadepsat Létající cirkus Václava Havla? Anebo Porevoluční pitky na Pražském hradě a skoloběžkami? Tohle jsem zatím v nadpisech meinsremu nikde nečetl.
    • Ne on jen létal aby si dělal jméno a teď se po něm jmenuje lavička pro bezdomáče *1*
      • u nás se po vencovi lahváčovi jmenují veřejné záchody václava havla
  • No tak to je opravdu převeliká moudrost! To se povedlo! Prase nám filozofuje. Důkaz že ve žlabu je prázdno!
    • ... ano, nikdy jsem nepoznal primitivnější slovní zásobu jako tu tvou, blbečku, jsi ubožák :)))
    • ... něco tak zdegenerovaného jsem nezažil, ale stačilo, zavolej, zabiju tě, už mě nezajímáš :)))
      • chlíve: zajímám tě maximálně, prasatům se nevolá, nemají telefon. Tak nemachruj a táhni mezi žlaby!
        • ... moc dobře víš, že se nečapeš a nikdy mě nenaštveš, jsi senzačně primitivní troska :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit