Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... v Tv mi dávají neskutečně primitivní tenis :)))
    • ... ty TV ani neumíš zapnout, čau, už nebudu nikdy řešit sraačky jako tebe, ubožáku :)))
  • ... primitiv "rudliku ucesanej" je blb, který je v hajzlu, ze z nej dle libosti dela hadr kdokoli :)))
  • v hajzlíku si především ty. Páchnoucí prase z chlívku. Čichač kalhotek od Simony. Tak jak jste spolu teda daleko, vy dva?
  • ... jsem neskutečný primitiv, ale jenom kvůli své neskutečně velké sr*čce zde ještě jsem :)))
    • ... nikdy nepochopíš, že vrcholový výkon tvého intelektu vydávat se za mě je průser, blbe :)))
  • ... neskutečně, někdo čumí ne televizní seriály, ale já mám estrádu naživo, blbečkové :)))
    • špičkovým vepřovým umělcem jsi tady TY. Obyčejné prase z páchnoucího chlíva. Píchač vlastní matky.
  • ... já vím, odcházím od póvlu již dlouho, ale neužít si dosytosti takovou tupost nelze :)))
  • http://slovenskeslovo.sk/ category-forum/821-donald- trump-o-sucasnom-americkom- establishmente-cz-titulky >>
  • ... něco tak primitivního jako blba BIJEC nelze nezesměšňovat, kdoví kde se flákal :)))
  • Žádné jásání že by kavárna pracovala i na tomhle servru ? *11*
    • Spíš tady pracuje putyka z Vysočiny. *2*
      • Vožralé abstinenty z kavárny mám rád co kritizují druhé za chlast *11*
        • V kavárně se pije káva a po té není viróza. Hruškovice se chlastá v putyce. *11*
          • kavárenští abstinenti mají klepavku.proto vaše řady obohatil Kalousek
  • ... vyhlížet blitky póvlu, který sejme každý Rom, natož velmi vzdělaný Slovák, je blbost :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit