-
vepřová hlava a definuje problémy? Že by akademik od žlabu? Není možná. Prase má ve společnosti jinou funkci.
-
Císař pán je vůůůůůůůůlllllllí lidu zvolený. *2*
-
... primitiv "rudliku ucesanej" je blb, který je v hajzlu, ze z nej dle libosti dela hadr kdokoli :)))
-
špičkovým vepřovým umělcem jsi tady TY. Obyčejné prase z páchnoucího chlíva. Píchač vlastní matky.
-
nikam! Ty prasič stránek tady zůstaneš! Do koho by se tak krásně kopalo, chlíve?
-
... já vím, odcházím od póvlu již dlouho, ale neužít si dosytosti takovou tupost nelze :)))
-
... neskutečně, někdo čumí ne televizní seriály, ale já mám estrádu naživo, blbečkové :)))
-
... hmm, blbeček má asi základku, blahopřeji :)))
-
ty ses tedy rozjel... na něj nemusí nikdo nic kydat.. on si v tom rochní sám... stačí jen upozornit.. ale to stejně nemá cenu.. fascinujeme mne, jak evidentní lži jsou pomíjené a vydávané za pravdu.. nakonec se Zeman nemusí omlouvat a jediný výsledek je ten, že se parta rektálních turistů z PS přimlouvá, aby byl Zeman chráněná osoba více a jinak než kterýkoli občan této republiky.... Pro mne třeba byla urážka prezidentského úřadu, když jsem viděla Zemana u korunovačních klenotů jak carského mužika... a to toho mužika možná urážím... *13*
-
jak to delate u vas na salasich ? napis kolik ouci jsi uz pichal ?
-
... ses rozjel, jsi kouzelný, přesně o to mi šlo, sám ze sebe děláš blba, to bych nedal :))
-
... co hlas, to potvrzení, že se póvl nečape, díky, ale už se zde fakt neskutečně nudím :)))
-
mysli tu kotlinu u podunajskyho kvakose odkud sem omyllem pritahl . Tady to vsechno ceske nenavidi protoze pochopil ze je moc hloupej aby tady zil. Proto ty jeho bezzube vypady na nas vsechny tady narozene a lepsi a chytrejsi nez je tenhle tureckej radoyb ynzynyr.
-
... tvůj problém, že nahrazuješ ubohou slovní zásobu blbým hlasováním, tvůj úděl :)))
-
... tak to nebyl žádný vysoký strom, panáčku :)))
-
... u tebe mě to nepřekvapuje, tipuji, že primitiv jako ty píše sám sobě, patří ti to, blbe :)))
-
poletis ze schodu neboj rudlo.
-
... nečtu celý výblitek primitiva, není důvod, jsi krásně primitivní, moc jsem si tě užil :)))
-
homoseksuál neboli homouš je nemocný exot a je proto nezbytné ho léčit, pokud se to nedaří, je potřeba ho zavřít do ústavu
-
odkdy lezi janosikov v kotline ?