Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za totáče se do Karlovarského kraje sjížděla na rekreaci Kremelská smetánka. Po 89
    si město přivlastnila Ruská mafie která zde odpočívá znavená ze zločinů které páchá.
    Vtipkovalo se že když nám Rusko vyhlásí válku tak jim na oplátku můžeme
    rozbombardovat jejich Vary. Bohužel to není vtip ale hořká pravda. Vary jsou Ruské!
    • Oni tu mají svoje rodiny, tedy týl, aby byli v bezpečí a sami operují mimo ČR, zatím. Otázkou je, jak dlouho, protože se to může přenést i k nám. Ano hořká pravda. Karlovy-Ivanovy Vary jsou jejich prvním ruským městem v EU. A další budou přibývat. Většina restaurací v Praze v centru je také v ruských rukách. Hodně našich firem už mají Rusové. Prostě nechali jsme si to vzít, dáváme občanství každému kdo přijde, za úplatek cokoliv, tak sklidíme, co jsme si nadrobili.
    • Hiřká pravda je to že jsi nesvéprávny blb!! *15* *2*
  • Hmmm, Not CSSD má dnes obzvláště vytříbený slovník ... .-)
  • zVážená redakce ti scali, když už není nikdo tak upřímný aby se pod článek podepsal svým jménem a nnikoli jen "redakce", měl by být korektor alespoň natolik soudný aby po pisálkovi opravil gramatické chyby...........i zvědaví ruští turisté. DVĚ Z ŽEN prý přijely na dovolenou do Karlových Varů, a když se DOVĚDĚLI o programu českého prezidenta, přijely si ho do Jáchymova vyfotit..............shoda podmětu a přísudku vám asi nic neříká a nebo o tom nic neví ani paní/slečna učitelka co Vás učila - njn polistopadoví študentíci
    • Tak ty degene bez delat redaktora.Jo-tve vzdelani je pouze VuML...Tak s tim muzes tak delat ZaOralkovi pucfleka...
      • tak na tomto tvém příspěvku se ukázala pravá úroveň tvé inteligence. Tam kde chybí argumenty, tam přicházejí urážky a nadávky.

        O moje vzdělání neměj péči, když už nic tak si po sobě příspěvek minimálně přečtu a chyby opravím. To bohužel dnešní pisálci neumí a wordkorektor není všemocný. K úrovni a spisovnosti různých "NOTu, teček, ANTI, prdících" apod. se raději ani nevyjadřuji. Víš ty vůbec co to byl VUML?
        • VuML,ne VUML blbe.To u je uceni.Spatne ses ucil politruku,kdyz ani nevis kde
          Bil'aku *12*
          • Umíš ty H O V A D O napsat něco slušně, bez vulgárních nadávek??
  • Lide český,kého ste si zvolili,teho máte!Kdybyste volili Okamuru,volili byste také všeobecné referendum.A v něm byste napravili svoji chybu.Tomu všeobecnému referendu začínám věřit.Konečně by se kdokoliv volený začal o své postavení obávat a začal by konat.Buď intrikami o post nebo zmoudřením a konáním ve prospěch lidu.Ale lid,ten konečně moc třímající lid by mohl odvolat jak radního v Hoře Svaté Kateřiny,tak i prezidenta republiky.A to se mi líbí v přehršli pindů od včech volených.Lid by mohl ,cítíc na své kůži,lehce až velmi důrazně v referendu projevit volenému díky,ale taky vyhazov.Kde bychom se pak ocitli,no přeci v D E MO K R A C I I.Proto sledujte,kdo je proti obecnémun referendu.Ten je i proti demokracii.Pane Okamuro,prosím vstupte.
    • Jane Richu, k té demokracii nám všek chybí něco velice podstatného. A to jsou OBČANÉ. Zatím převládají ovce, kterým stačí slíbit nesplnitelné nebo zamávat pod nosem buřtem a ovce ho jdou volit, i kdyby je vedl do pekla. Takže až tady budou samostatně uvažující, soudní a zodpovědní občané, nebude ani třeba referendum ke kažé pitomosti.
      • To ovčanstvo se urodilo po roce 1989 a to měrou nevídanou.Můj kamarád byl na Kubě a tak jsem chtěl vědět jak to tam vypadá a slyšet objektivní zprávy a nné,kterté jsou mi předkládány v tomto státě.Kamarád ovládá jazyk španělský,proto projel tento ostrov celý.Do nedávna přívrženec Havla a potažmo ODS korigoval svůj názor.K věci Tak jako jinde ve světě tak i dnes i tam československý občan u nich nemá hodnotu,ale jako zrádce SSSR a celého bývalého společenství.Když viděl stroje a zařízení z SSSR,Československa a NDR,které tam fungují tak byl překvapen,že náš stát tam měl takový zvuk,když tady stále poslouchá jaká jsme zaostalá země,že díky EU a USA jsme ze stromu a jíme příborem.Když viděl stará auta se spotřebou 20 l benzinu tak se divil,kde na to berou.Jejich dnešní přátelé jsou státy typu Venezuely,dnes tamní trh je obsazen Němci,Italy,Španěly,Francouzi a Holanďany.Kriminalita tam neexistuje ,sem tam nějaká krádež a ta se trestá,proto byl překvapen co tam žije Čechů a dalších národností.I když i tam jsou problémy a oni říkají,že díky Raulovi nejsou ve zdravotnictví a školství jako to bylo za Babtisty,což konečně vidíme dnes i u nás,když se spojíme s kapitalistickým svinčíkem.
        • Co to meleš, jakej zrádce SSSR, kdo nás okupoval a zabíjel naše lidi? A ti Kubánci za 1 dolar ti třeba i utřou zadek, tak se tam mají dobře. *11* *12*
          • Tebe měli zabít dobytku KUBIKULO.
            • Jatecnim pristrojem.
      • I kdyby byli sebezodpovědnější, tak s onou vládní byrokracií nepohnou. I z historie víme, že nejúčinnější je pouze defenestrace.
        • Nojo, ale co s těma zastupitelama, co mají kanceláře v přízemí??? *1* *1* *1* *1*
  • Stádo v o l ů vždycky potřebuje vůdce k obrazu svému. Proto také budeme ve světě považováni pouze za ty v o l y.
    • A ty tečko tu ve většině plácáš také pěkné hovadiny.
    • Ale kdepak, volem jsi jen ty a to pořádným!! *3* *3* *3*
      • To falešná Justícia: A bolševici opět vylezli z děr a už pod cizím ukradeným nickem plácají zhovadilosti...Někdo zde napsal, že bylo chyba tvrdit: "Nejsme jako oni", což byla jediná fatální chyba a nyní se to jenom potvrzuje, že co bolševik, to zloděj, lhář, podvodník a kurevník.. Co bolševik zasel do společnosti, to společnost nyní sklízí.. Už jsi fakt trapný rudokožče, už by sis konečně mohl najít svůj nick.. Já mám vždy pouze antikomsomolské příspěvky, rudej blbe.. *4* *3* *1* PS: Pravý point-naprostý souhlas *14* *3*
  • Nevážení anonymové, skrývající se za označení "redakce". Váš článek je typický výlev demagogie, která bude špinit, ať se děje, co děje. Jsem dobře informován, že prezidentovi se dostalo opravdu vřelého přijetí, což nemůžete strávit. A tak píšete o létajících vajíčkách, vaši nohsledi v Krajských listech o chybějící "nejdůležitější" osobě atd. V čem byl jeden z radních nejdůležitější? A jaká vajíčka vy máte na mysli? Protože vám možná chybí informace, dovoluji si vám sdělit, že první porevoluční vajíčka létala na hlavu Havlovi a Karlovi Vopěnkovi při návštěvě Slovenska. Kchárl to nějak nechápal, tupě stál a mával, možná i zpíval Kté tomof můj, až ho stáhli dolů. Další bylo použito proti Albrightové /tu Havel navrhoval na prezidentku, taktéž Buzkovou!/, pak proti Paroubkovi. Tam to nejspíš prováděla organizovaná lůza, protože pak dostal šutrem Topolánek a hned přestali. Neúspěch té vaší figurky nemůžete strávit a Zeman vám dává okázale najevo, co si o vás myslí.
  • Hradní Robertek pardon Robert má zřejmě po novém roce stále ještě pořádnou virozu
    a tak zde furt plácá že Zemana volilo 80 procent národa!
    Uvědom si laskavě že Zeman sedí na hradě jen díky tomu že měl ve 2 kole za soupeře
    knížete kterému pro jeho účast v Nečasově vládě řada lidí hlas prostě dát nemohla.
    Mnoho lidí Zemana v 1 kole nepodpořilo a ve 2 ho bralo jen jako menší zlo které
    podpoří ale s velkým skřípěním zubů protože má na hrbu také dost skandálů.

    Až pošleme staré kádry včetně Klause a Zemana na smetiště dějin tak se možná změny
    k lepšímu dočkáme. S nima na ní budem čekat do aleluja.
    • Jirka má pravdu, bylo to tak. A to jsem levicový volič, ve finále jsem nešel volit vůbec, nebylo koho, ale většina mu dala hlas se skřípěním zubů. Tak si to přiznejme. 80% Zeman nedostal ani náhodou. Nechovejte se jako Kalousek, který tu takto kouzlil s čísly, přece si nebudeme nalhávat něco, co pravda není. , Prostě chybí nám zoufale osobnosti jako např. na Slovensku nyní kandiduje na prezidenta filantrop - bývalý podnikatel, který pomahá leta těžce nemocným dětem Andrej Kiska. Slováci dokázali více než my. I zákony mají lepší, premiera mají lepšího, když se naštvou - Gorila, dokáží vyjít do ulic a dát to najevo. My jsme dokázali akorát lépe krást, i když u nich za Mečiara a Dzurindy se dělo to samé.
    • Toto je blaf bez hlavy a paty.
      • Pravdy se bojíš jako čert kříže. Jsi skutečný Zemanovec! *1* *1*
  • Pomatený Peppone dosud nechápe že Zeman je součástí mafiánského režimu.
    Léta si u sebe držel kmotra Šloufa který měl kontakt na krále podsvětí Mrázka.
    Zeman v rámci OPOsmluv umožnil ODS ovládnout řadu dozorčích rad. Třeba VZP
    která pak smutně proslula špatným hospodařením a rozkrádačkama.
    Odsuzoval že Klausová sedí v dozorčí radě ČEZu jako neodborník ale poté co se s
    Vaškem dohodl tak jí tam ponechal.
    • Peppone je komunistickej blb a fanatik.Horsi ovsem jsou ti bolsevici,jez prekabatili,rikaji,jak byli pomyleni,nebo je zkratka na x pokusu do KSC nevzali-napr. Pruzinskeho.
    • Peppone je pomatený komunista, trpící duševní chorobou dementia communistica jakožto následek fetování marx-leninské drogy. Jinak by v r. 2014 nemohl psát tkové zhovadilosti. Zeman jako "bývalý" komunista a hospodský povaleč, žvanil a ochlasta nemůže být jiný, než je. A stejný póvl si ho zvolil. Naše země je degenerovaná půlstoletím komunismu a je otázkou, jestli se vůbec někdy vzpamatuje a naváže na tradici a bývalou slávu Zemí Koruny České. Zatím schopní mladí lidé z tohoto Šaškylandu odcházejí, starší lidé vymírají a zůstáva tady převážně jenom spodina.
      • Komunista,který vstoupil do KSČ v r.1968 byl charakter a komunista ,který tam vstoupil v normalizaci byl prospěchář a lidský odpad a to ti nevadí,že takový je např.s.Fischer?Nebo máš dvě měřítka,jen mládí tě omlouvá nebo skleróza.
      • Každý kdo ho volil, nebyl povl, ve finále už nebyla možnost a tak se skřípěním zubů to dostal Zeman. Tak si ty kecy o povlu nech. Tady je přece problém a chyba v základě a to je, že tu rotují stále stejní lidé už dvacet let a není z toho téměř cesta ven. CHybí osobnosti s opravdovým velkým O, které by bylo možné volit a pohnout s tímto příšerným chlívkem. A na půlstoletí komunismu nic nesváděj, protože se podívej na první republiku a nebudeš se stačit tečko divit, co se dělo tehdy a jak se co dělalo. Už tehdy vzniklo hnutí ANO, tedy Babiš nemá nic nového a podívej se na program a co kritizovali tehdy v hnutí ANO, jaký marasmus a když si to dočteš , tak zjistíš, že je to jako dnes, úplně stejné.
        • Je to tak, jak píšeš. Jenom bych doplnil, že hlavní zásluhu na Zemanově zvolení prezidentem má Kalousek. Jeho plánem bylo dostat do funkce prezidenta Kchárla, v domnění, že v průzkumech oblíbenosti byl Schwarzenberg uváděn na předních místech. Kalousek ale je chemik, jako sociální psycholog ale je ubohým nevzdělaným diletantem. Nepochopil, že obliba Kchárla vycházela jen z jeho ustavičného chrápání v parlamentu a lidem se líbil jeho výrok, že "když se kecají blbosti, tak spím". A v parlamentu se kecají výhradně jenom blbosti, protože pokud tam někdo přišel na dobrý nápad, tak většina parlamentních blbců jej smetla se stolu. Ale jakmile došlo na "lámání chleba" a v televízní debatě se Zemanem Kchárlovi povolili nervy a "ujel", že by prezidenta Beneše hnal k mezinárodnímu soudu. Lidem došlo, že Kchárl je v podstatě nacistou - a tak prohrál. Volili ho jen zaplaceni a pak troubové, kteří nechápali, oč jde. Ale jeho výrok přivedl k volebním urnám více lidí, kteří by jinak ani volit nešli, ale šli raději volit "proti Schwarzenbergovi", nu a neměli už na výběr nikoho, kromě Zemana...Kalousek se spletl a tak pochybil svou neodborností v oboru sociální psychologie. Asi jako kdybych Kalouskovi poradil, aby lil vodu do kyseliny, a ne naopak....
          • Tečko dávám ti +,protože tento příspěvek potvrzuje rozumný názor.Souhlas.A o Kalouskovi raději pomlčím,protože si myslím ,že strana nár.fronty neměla jen Bartonička ,ale i Kalouska.Nedovedu si ho představit jak se kaje s růžencem.
    • Tentokrát bohužel s Žižkou souhlas, Zeman s Klausem jsou siamská dvojčata a oba to co tu dnes sklízíme zaseli ručkou společnou a další jako Kalousek, kníže , prognostici Prognostického ústavu. Prostě děs. Nedokázali jsme vygenerovat kvalitního kandidáta na prezidenta, který s tím marasmem nebyl spojený a dokázal by s tím Augiášovým chlévem pohnout. Zoufale nám chybí kvalití a čestné osobnosti.
      • Valtr Komárek přiznal,že dávno věděly o sametovém podvodu a jestli si vzpomínáte tak ovládly všechny strany v čele s maskotem Havlem a chátrou .Dlouhý apod.Budou volby do EP ,kdy nepůjdu k volbám ani spousta kamarádů ,protože nebudeme volit korytáře,kteří nic neudělají pro tento stát a jeho lid.Zajímá mě kolik dáváme a kolik skutečně dostáváme ,ne kolik nám možná dají a desetkrát seberou.
    • Nekraď nicky zkurvyzmrde cikánský, táhni za kozou dobytku!! *16*
  • Navstivil tez vyrobnu trinacteho pramenu,nebo pouze pozil 2 litry teto zdravotni tekutiny?
    *12* *12* *12*
  • identitu, aby vám nešel sem napsat příspěvek HORŠÍ JAK KOMOUŠI
    A takto kradli Kalouskovci :
    http://zpravy.idnes.cz/dotace-eu-pro-cesko-zmrazeni-dg2-/domaci.aspx?c=A140112_210527_domaci_ert#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main
    • To je normální , cenzurují všechno a dokonce i když tam nemáte sprosté slovo, tak vám to napíší, že ano. Prostě hnůj.
      • MÁTE pravdu prodená média do dnes nepochopila že vyhráli levicoví voliči....
    • Nepostřehl jsem, to Rath změnil stranu nebo byl v převleku v cssd. Pokud zjišťuji fakta, tak na zlodějnách se podílí největší mírou cssd a ods, kteří si oposmlouvou vypěstovaly kmotry a mafiány, jak je to naučili komančové. Vždyt oba velcí vojevůdci mafie Klaus a Zeman byli volení s vůli komančů.
      Vy jste jak ti policajti, chytají zloděje co si přivlastní chleba, má-li hlad a Rittigové, Grossové, Bémové, Janouškové s nakradenými miliardami s pomocí BIS a soudců jim unikají

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit