Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Antiparoubek.Na to,jak jsi stará páka,tak bys už měl vědět,že v ženských a pravopisu se člověk občas splete.A hlavně když píše v naštvanosti na stávající kapitalistický bejkosvaz.Navíc mám zavirovaný počítač a přehazuje mě to samo písmenka.
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.To aby chudáci kati makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy,aby tento kapitalistický chlív od lumpů vyčistili.
  • Je to skutečně zoufalé, když "páni" nechtějí pochopit, že když se při současných daních už tak vybírá málo, tak logicky při vyšších to bude ještě méně, protože se neřeší příčiny a to je, aby lidi měli vůbec nějakou práci !..a peníze zůstávaly víc doma v naší zemi !... Nic už nám tu nepatří a pomalu není už kde a komu co vzít a tak se odírá každý u koho to ještě jde a nechá se odírat... Naše země vzhledem k tomu, že většina peněz jde ze státu ven do zahraničního kapitálu a jejich státního rozpočtu..a tady nikdo skoro nic nenechává...už nemá ani sílu být pánem ve vlastní zemi... Vznik malých a středních tzv."státních podniků" v oborech, zemědělství, potravinářství a družstevní malovýroby, řemesel a celkově služeb pro občany v každém kraji a okrese by mohl být počátkem i jistým a výhledově i levnějším řešením, jak "nakopnout znovu ekonomiku" pro naše lidi i práci, která by i se ziskem zůstávala opět více v naší zemi a vůbec by nemusela systémově při tom vadit ani překážet většinovému, soukromému systému. Stát by to zas tak o moc dráž nevyšlo. Konec konců by stejně to hlavní museli opět založit a hlavně odpracovat zase jenom ti obyčejní lidé , kteří by z toho měli víc užitku, než brát nedůstojné žebračenky z dluhů ještě i svých nenarozených potomků... Mimochodem sdružování lidí, výroby i firem za účelem společného prospěchu a zisku není nic nového ani v zahraničí a počátek družstevnictví u nás je dokonce už v letech cca 1927 a dál.., kdy lidé pochopili, že co si sami nezbudují a neudělají, tak to za ně nikdo jiný neudělá, když chtějí mít za co žít a je to často i jediné slušné a poctivé řešení, jak něco rozjet společně a hlavně i levněji pro všechny zůčastněné, pokud to budou chtít udělat a stát to podpoří,což však bude asi až po "velkých" příštích volbách. Tito chtějí už jen hrabat a nějak to "dožít"
  • Tak ti Kalousku děkují za přidání 100kč k důchodu ,od ledna se zdraží plyn elektrika potraviny nájemné atd a ty přidávaš hlavně že ty špíno si přidáte o tisíce. *12* *12* *12*
  • Panebože,za co, takoví přitroublí "novináři"! Jak to může v senátu dopadnout,když ho vede soustružník,zasloužilý soudruh odborář a další levicová paka! *3* *3* *3*
    • Ten soustružník je inteligentnější a něco musel se ve Zbrojovce Strakonice naučit na rozdíl od tebe.To Kuba na dvouch ministerstvech je ten pravý,že.
  • Vládní opatření se dají srovnat s genocidou
  • Licitování s ministerstvy - podle zásady "kdo nic neumí, může dělat všechno".
    Z té "divoženky" jde chlad. Langer a Gross byli překonáni. Ta vyškrabe z tohoto torza, co z našeho státu zbyde, "majland". A my opět skloníme hlavy a zaplatíme. A ve stínu toho všeho si v tichosti poslanci a soudci zvednou gáže - je to humus a bída. Sníží se počet ministerstev a ta se obalí "trafikantama" na postech náměstků a my se z toho ....... .
  • Ze zoufalství by se měla vláda vymlátit. Jenm revoluce může lecos změnit a zachránit. Buď my, nebo oni. Jiné cesty není. Proč se necháme menšinou pořád jen okrádat. Je to vláda podvodníků řečeno ještě slušně. Vzpome´nte si na jejich slogany z reklam při volbách. Byla to jen podvodná a lživá reklama.
    • To chcete čekat až na vás příjde řada a skončíte pod mostem kde pojdete hlady a bez pomoci?
      • Ne, na mě už řada přišla.
        Čekám jen až přijde na střední třídu aby se něco změnilo.
        Snad do té doby nezmrznu a nechcípnu hlady.

        stopvlade.cz
  • Stát znehodnocuje důchodcům důchody a předhazují nám 100 kč jako kost psovi. Až se nabažíte toho zlodějského kapitalismu, tak se budete chtít vrátit tam, kde nebyli bezdomovci, žebráci , nezaměstnaní a mohli jste si koupit základní potraviny bez problému.
    • Přesně, jsou to ku,r..., který lidé jsou u prd...Hlavbně sami se musí napakovat. Peaková ´= vrchol této ubohé vlády. Ona by tak měla dělat ministryní těm svým faganům doma a né armádě, o které nemá ponětí.
  • Jsou to jen hrátky. Systém zůstává protilidový a nic neřešící. Jen ty ku*vy se snaží pěkně napakovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit