Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze zoufalství by se měla vláda vymlátit. Jenm revoluce může lecos změnit a zachránit. Buď my, nebo oni. Jiné cesty není. Proč se necháme menšinou pořád jen okrádat. Je to vláda podvodníků řečeno ještě slušně. Vzpome´nte si na jejich slogany z reklam při volbách. Byla to jen podvodná a lživá reklama.
    • To chcete čekat až na vás příjde řada a skončíte pod mostem kde pojdete hlady a bez pomoci?
      • Ne, na mě už řada přišla.
        Čekám jen až přijde na střední třídu aby se něco změnilo.
        Snad do té doby nezmrznu a nechcípnu hlady.

        stopvlade.cz
  • proč chtějí zvyšovat daň, když po posledním zvýšení se vybralo méně než předpokládali. Pokud se tak hodně snaží získat pro stát peníze, jediná cesta je ta, že se sníží DPH, přestane se strašit výpověďmi z práce a zavede se zase odstupňovaná daň. Pokud se lidem nepustí peníze na nakupování, tak se ekonomika nezvedne. Je potřeba zvýšit pohyb peněz. Spořením zbytků peněz nebo placením dluhů se trh nepohne. Pouze nákupem a následně výrobou se zase ekonomika rozběhne.
    • Peněz je dost, ale jsou na několika málo velkých hromadách. Hromady vlastní magnáti, jako Babiš, Kellner, Bakala..., politici jako Kalousek, Řebíček,... menší hromady manažeři jako Hušák,, Roman..., a lobisti a mazánkové. Na ostatní zbývají na účtech debetní nuly nebo pod mosty místa na papundeklu. Tak je to.
  • Vládní opatření se dají srovnat s genocidou
  • Jsou to jen hrátky. Systém zůstává protilidový a nic neřešící. Jen ty ku*vy se snaží pěkně napakovat.
  • Stát znehodnocuje důchodcům důchody a předhazují nám 100 kč jako kost psovi. Až se nabažíte toho zlodějského kapitalismu, tak se budete chtít vrátit tam, kde nebyli bezdomovci, žebráci , nezaměstnaní a mohli jste si koupit základní potraviny bez problému.
    • Přesně, jsou to ku,r..., který lidé jsou u prd...Hlavbně sami se musí napakovat. Peaková ´= vrchol této ubohé vlády. Ona by tak měla dělat ministryní těm svým faganům doma a né armádě, o které nemá ponětí.
  • Licitování s ministerstvy - podle zásady "kdo nic neumí, může dělat všechno".
    Z té "divoženky" jde chlad. Langer a Gross byli překonáni. Ta vyškrabe z tohoto torza, co z našeho státu zbyde, "majland". A my opět skloníme hlavy a zaplatíme. A ve stínu toho všeho si v tichosti poslanci a soudci zvednou gáže - je to humus a bída. Sníží se počet ministerstev a ta se obalí "trafikantama" na postech náměstků a my se z toho ....... .
  • Pokud to neprojde, tak jednotná daň bude terno pro obchodníky spotřebním zbožím. Měly by se snížit i daně za elektřinu a plyn, benzin i naftu. Odnesou to důchodci, ale těžko dnes odhadovat - nižší teplo, elektřina a plyn by ty potraviny vykompenzovaly. Proto vláda tak vehementně se snaží o všechno možné, jen aby se to zvedlo na těch 15 a 21 procent. Sami si tou jednotnou daní "zadělali" na pořádný průšvih a hádám, že by si sami nejraději za to nafackovali. Tak do toho, pánové a pokud byste potřebovali, rádi vám s tím fackováním pomůžeme a mastněji....
  • Rozhodně by na udělání pořádku,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.To bude chtít,mnohem tvrdší levicovou ruku,mladé generace.Přes kvalitní práci ,co nejkrutějších katů,vede cesta k položení základu,pro důstojný život dalších generací.
    • Nemáš tam špatnej nick? ta slova poznávám a často je tu čítám. Ale jinak je používá nějakej Jarda Klas. Samej zmatek tady vládne opravdu.
      • ... klídek, můj jmenovec má chronické problémy s pravopisem a píše otravně dlouho :))))
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.To aby chudáci kati makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy,aby tento kapitalistický chlív od lumpů vyčistili.
  • Je to skutečně zoufalé, když "páni" nechtějí pochopit, že když se při současných daních už tak vybírá málo, tak logicky při vyšších to bude ještě méně, protože se neřeší příčiny a to je, aby lidi měli vůbec nějakou práci !..a peníze zůstávaly víc doma v naší zemi !... Nic už nám tu nepatří a pomalu není už kde a komu co vzít a tak se odírá každý u koho to ještě jde a nechá se odírat... Naše země vzhledem k tomu, že většina peněz jde ze státu ven do zahraničního kapitálu a jejich státního rozpočtu..a tady nikdo skoro nic nenechává...už nemá ani sílu být pánem ve vlastní zemi... Vznik malých a středních tzv."státních podniků" v oborech, zemědělství, potravinářství a družstevní malovýroby, řemesel a celkově služeb pro občany v každém kraji a okrese by mohl být počátkem i jistým a výhledově i levnějším řešením, jak "nakopnout znovu ekonomiku" pro naše lidi i práci, která by i se ziskem zůstávala opět více v naší zemi a vůbec by nemusela systémově při tom vadit ani překážet většinovému, soukromému systému. Stát by to zas tak o moc dráž nevyšlo. Konec konců by stejně to hlavní museli opět založit a hlavně odpracovat zase jenom ti obyčejní lidé , kteří by z toho měli víc užitku, než brát nedůstojné žebračenky z dluhů ještě i svých nenarozených potomků... Mimochodem sdružování lidí, výroby i firem za účelem společného prospěchu a zisku není nic nového ani v zahraničí a počátek družstevnictví u nás je dokonce už v letech cca 1927 a dál.., kdy lidé pochopili, že co si sami nezbudují a neudělají, tak to za ně nikdo jiný neudělá, když chtějí mít za co žít a je to často i jediné slušné a poctivé řešení, jak něco rozjet společně a hlavně i levněji pro všechny zůčastněné, pokud to budou chtít udělat a stát to podpoří,což však bude asi až po "velkých" příštích volbách. Tito chtějí už jen hrabat a nějak to "dožít"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit