-
Tak jsem v údivu. *8*
1.) Ještě včera jsem si myslel, že je u nás asi tři a půl tisíce muslimů jak uváděli oficiální údaje.
2.) Dnes ráno byla zveřejněna informace od BIS, prý jich je kolem 20 000.
3.) V poledne Alrawi v rozhovoru na iDnes uvádí, že je jich možná až 40 000.
Co se dozvím zítra? *7* -
-
Pan Akiwi říkal, že kolem 17 000.
-
-
Plazí se tři slimáci. Najednou jeden vybuchne. A ten jeden z těch zbylých se ptá:"co to bylo?" a ten druhý zbylý mu odpoví:"no co, asi muslimák".
Doufám, že dožiju večera *1* *1* *1* -
Děkuji za dobré zprávy. Vlastním stánky KEBAB-LANDE a prosil bych o sdělení kolik kusů té internetové komunity příjde, abych objednal dost surovin, abyc nemusel jako surovinu využívat kolem kolem pobíhající pejsky a kočičky. Trhalo by mně to srdce, protože mám pejsky i kočičky rád, ne však na talíři, ale kšeft je kšeft a v nouzi si podnikatel musí umět pomoct. A taky co si budem povídat, co je dobré pro kšeft, je dobré pro KEBAB-LANDE a státní pokladnu (i když pro tu míň, nenutíme zákazníky aby vyžadovali účtenky). Sem tam nějaké jméno některého z facebookovníků by také něškodilo. Použili bychom ho v reklamní kampani na náš VÝTEČNÝ KEBAB, zaručeně jen s povoleným obsahem psího nebo kočičího masa. Zn.: Padouch nebo hrdina, všichni, ale opravdu všichni, jedna rodina.
-
Oni ti opicani asi chteji, aby to tu vypadalo jako ve Francii a proto bojuji za multikulti obohaceni. To, ze jsou to mentalove a paka uz netreba psat. Vetsi pako je jenom tecka, ale toho nepocitam, jelikoz je to pacient chranenej statem. *1* *1*
-
-
A hlavně cenzorem!
-
-
To bude pravda, ze je to cenzor, protoze jako "naaahodou" ma clovek najednou potize s nickem, kdyz se to teckovi v diskusi zrovna hodi a potom se veci zase naaahodou uvedou do puvodniho stavu. Neuveritelne, jaci ubozaci v redakci sedi.
-
-
-
Střílet do neozbrojených lidí je tak snadné. Lidé ozbrojte se. *15*
-
Lide ne, opicane chteji bojovat. Budiz jim zeme lehka... *1* *12*
-
A není to proti zákonu takhle dělat reklamu pro prodavače kebabu na Václaváku.
Kdo to bude danit. *16* -
"Policie oficiálně potvrdila souvislost mezi středečním masakrem v redakci Charlie Hebdo a čtvrteční střelbou na jihu Paříže, při níž zemřela policistka. Doposud se mělo za to, že jde o dvě samostatné události. Francouzský Le Point už dopoledne napsal, že bratři Kouachiovi a střelec patřili ke stejné džihádistické buňce z Buttes-Chaumont. Teď to tedy potvrdily oficiální zdroje."
Bratři volali s policií. Zemřeme jako mučedníci, řekli... *11*
Další přepadení v obchodě na východě Paříže! A další rukojmí... -
A jsou to opravdu lidé? Nebo muslimové?
-
-
b) je správně.
-
-
Bude to jako v době, kdy křižáci "vyváželi" křesťanství do arabských států. Hezky je tam přivítali, mnoho arabských panovníků brojilo za práva kžesťanů, nikdo proti nim nebojoval a.......aproč vlastně ti křižáci odtamtud odešli? *1*