Lidé s postižením se nechali využít Okamurovou SPD, říká aktivista
-
Správně!
-
NEJHORŠÍ JE DOPROVOD POSTIŽENÝCH - OKRÁDÁ JE,KRADE,CHLASTÁ,NAPADÁ,URÁŽÍ ,JE VULGÁRNÍ..........NAPŘÍKLAD JEHOVA SEKTA,VOZÍČKÁŘI A DEMENTNÍ KLIENTI S KROMĚŘÍŽE A TA JEJCH DOZORYNĚ V ČERNÝCH BRÝLÍCH,ŽIDOVKA S BRNA, SE SVITOU 15 FAKANŮ .........NEBO HODONÍN U KUNŠTÁTU.
-
MĚ BY ZAJÍMALO PROČ NĚKOMU VADÍ ČLOVĚK CO PROPAGUJE OCHRANU VČETNĚ POSTIŽENÝCH.PROTI BLÁZNŮM TYPU HITLER,NEBO ISLÁM.
-
SLUNÍČA NEJSOU MODRÉ KOŠILE. JEN LEMPLI.
-
Varuj se postižených. Někdo říká jako přísloví a já to doplňuji ..VARUJ SE JEJICH DOPROVODŮ|".
-
Pokud se chcete pouštět na tenký led naší historie, měl byste napřed něco málo nastudovat. Tyhle plky "staré Blažkové" mají jakous takous šanci pouze v knajpě páté cenové. Rád bych s Vámi diskutoval toto téma, ale je pod mou úroveň vést intelektuální souboj s "neozbrojeným" protivníkem. 😈
-
je mne jasné že jeden ksindl chce nahradit druhého ksindla,zažila jsem něco co se nedá ani vypovědět jak chlap na vozíku srazil malé děcko a jěšte se rozlítil na matku děcka,měla jsem chut toho zmetka pokrouceného odtlačit pod nakladák...
Krása nebo Chlouba pán buch ví co dělá a komu.......................
-
Sluníčkáři by měli vzít lopaty a už konečně alespon jednou za život udělat něco hodnotného.Jen magor se nechá ovlivnit kýmkoliv a čímkoliv.Bohužel je spousta lidí bez názoru a jen papouškují myšlenky jiných a tváří se důležitě-pitomci.
-
Evidentně lidé s postižením mají víc rozumu než kdejakej sluníčkovej rádoby intelektuál😎
-
Tenhle článek mne utvrzuje v tom ze SPD bude dobra volba!!!
-
Co chce Bican tímto článkem říci?Že snad tělesně postižení jsou mentálně zaostalejší?Mají volební právo jako ostatní a tečka.Mohou stejně jako ostatní volit koho chtějí.KSČM ,ČSSD atd má také své voliče což je pro některé také nepochopitelné a nikdo se tomu nediví.Bican zase žvaní jako vždy.Jeho komentář je jako vždy na objednávku.Je to trouba.KRÁSA má jen jeden hlas pokud jsem si všiml.Bican je Bican.Tady už snad každý ovlivnuje každého a volič je blbec a čeká až mu někdo něco nakuká.
-
taky si to o knížeti myslím
-
Mě se líbí že většinou o rozdělné či rozdělované společnosti hovoří jen sluníčkáři.
Z druhé strany jsem to nikdy neslyšel.
-
Ano, komolit jméno je neslušné. Co si má ale počít ubožák, který jiný argument nemá a tolik, tolik chce být "vidět"?
-
Xist jiný být musí, podle popisu pod obrázkem je to Karel Chlouba, aktivista na způsob těch ostatních.
-
Turčíni se při svém dobývání Evropy postupně dostali až do Hamburku, kde stále jsou. Viděl jsem je a slyšel muezina zvoucího do mešity Kapernaum ve čtvrti Horn.
Nejdále do Evropy se z východostepních nájezdníků dostali Češi a Lužičtí Srbové, po staletí byli známi jako bezohlední zabijáci, nelítostní žoldáci a krutí otrokáři, anglické "slave" má prokázaný etymologický původ.
Vyvraždění Keltů v Čechách a na Moravě, zatlačení Germánů za Krušné hory a Šumavu, to se rozhodně nedělo gentlemanskou dohodou. Vaše země patřila kulturou a civilisací vždy do východní Evropy, ne nadarmo se dodnes oslavují Konstantin a Metoděj, solunští bratři věrozvěstové, a mistr Jan Hus, který se nebál veřejně kritizovat západní kulturu a civilisaci. Ne nadarmo se civilisující Habsburkové vyrovnali s Uhry a s Čechy nikoliv.
-
No jsem už dost starej,neměl bych se do něčeho plést ale pana Krásu nemohu ani cejtit.Mám od dětství stejnou chorobu jako on ale při jednom jeho vystoupení v Janskych Lázních,v malém kulturním sále,jsem se málem neudrže a srazi ho z podia.
-
Komolit někomu jméno je neslušné. Jste tedy nevychovaný hulvát, když si tohle dovolíte. Okamura tady nediskutuje a je velmi nepravděpodobné, že zavítá na diskusi tiscali. Za ty roky, co tady přispívám, tady nikdy Okamura nepsal. A Vy to víte velmi dobře. Pokud si myslíte, že máte právo na svobodný názor, tak Vás musím upozornit, že máte také povinnost ctít naše zákony. Obojí současně tvoří demokracii.
-
Příteli, každý má právo na vlastní názor, nikdo nemusí souhlasit s názorem mým. Pokud by se pan Okamura cítil uražen za komolení jeho jména, nebyl by pro mne problém omluvit se mu za to. To ale nic nemění na mém právu vyjadřovat veřejně svůj názor, máme svobodu slova, stále ještě! Ale to co mi vadí, je skutečnost, že někteří by mi stále ještě (nebo opět!) chtěli určovat co smím a musím říkat.
-
Takže proti Okamurovi byli nasazeni i aktivisté z řad tělesně postižených? V čem je SPD asociální, ale konkretně!