Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento titulek má tak sprostou formu, že je to trestuhodné. Kulturní národ se totíž pozná podle úcty k dětem, postiženým a seniorům. Mrzí mně, že v našem státě jsou hodnoty poněkud hodně zvrácené.
    • Karle, lépe to nejde napsat, mohu pouze souhlasit.
  • No on ten pán nevidí.No a sedí v Senátu,tak neví,že je nezaměstnanost a pokud je někdo
    postižený,tak práci nesežene,jelikož není ani pro mladé a zdravé.Snad by mu doma měli
    říci jaká je situace a nebo ať opustí senát a najde si skutečnou práci a pak třeba
    na to přijde že práce není.No a zatím bude pobírat podporu v nezaměstnanosti pak
    určitě změní názor.
  • Opravdu hanebné, že právě postižený člověk (pokud to tak opravdu řekl) se takhle vyjádřil. I můj manžel má část. invalidní důchod 5200,-Kč. K tomu si vydělá na plný prac. úvazek u bezp. agentury cca 8500,- (denní a noční 12-ti hodinové směny). Možná pan senátor mluvil o lidech s jeho příjmem, kteří se nestydí pobírat dávky od státu, ale obyčejní lidé s příjmem velmi hluboko pod průměrnou mzdou si určitě nepřipadají jako pijavice. A znám i případy mladých lidí, kteří kvůli zdravotnímu postižení práci vůbec neseženou - z čeho ti pak mají žít ???
  • Neví, o čem mluví. Jsem poloslepý, se stomií, je mi 78, mám cukrovku, dnu, hypertenzi, jsem z 80% hluchý. Když jsem byl u komise pro přiznání nemohoucnosti, tak mi scházelo 5 z 12 potřebných bodů. Tak stát nevysávám, i když mám podprůměrný důchod.
    To se to mluví, když má senátorský plat.
  • ne všechny postiženi jsou takovi nekteřy se snažijou zlepšovat to je jak s pracou komu se nechce pracovat tak pracovat nebudou a taky berou penize od statu zanic a postiženi za to nemužou ale zase tolik neberou aby mohly absolvovat tolik rehabilitaci aby se zlepšovaly hiprehabilitace biofedback plavani individualne cvičeni atd podle toho kdo co potřebuje a neni vše na jednom miste ale musi se za tim jet i do jineho okresu to taky stoji penize a musi to bit pravidelne aby to mnelo učinek efekt *9* *9* *9*
    • zato človek nemuže to si neudela sam to postižení i kdyby chtely pracovat tak nemaji kam nastoupit nebo je nechcou jsou diskriminovaní A TAKY BI CHTELY PRACOVAT
  • není on, tedy čistě náhodou, z ODS? To by vše vysvětlovalo......
  • Pane senátore, vy jste nejen slepý, příroda vám toho pravděpodobně nenadělila více, takže i rozum chybí. Takže jste se nacpal politiky, tam to přece sype a na ostatních postižených vám nejen nezáleží, ale ještě proti nim vystupuje svými nerozumnými příspěvky. Hanba vám. Přeji vám, aby jste jako asociál skončil v senátu a stal se obyčejným postiženým člověkem bez příplatků, což přejete ostatním postiženým.
    • Myslím, že výrok pana senátora byl špatně pochopen. Vpodstatě má pravdu v tom, že tenhle stát vlastně vylučuje postižené ze života. Dříve se postižení v rámci svých schopností a možností realizovali v různých spolcích a METÁCH a byli vpdstatě plnoprávnými občany a uznávanými okolím. A mnohdy byli pro společnost užitečnější, než někteří zdraví. A v tom to je. Ta seberealizace jim určitě učinila život plnější a spokojenější.....
  • Titulek je sprostota, ale většina diskutujících nepochopila, co chce pan Pešák říci. Říká zcela jednoznačně, že díky špatným zákonům se uměle zvyšuje závislost postižených na státní byrokracii a rozpočtu. S tím nelze, než souhlasit. Zákony tu většinou navrhují asociálové a hlupáci... To, že staří invalidé nebo těžce zdravotně postižení závilsí na společnosti budou nezpochybňuje.
  • Nechápu, proč Vaše názory píšete sem. Tady to nikdo z těch pupíků číst nebude, napiš te to do parlamentu na tuto adresu: posta@psp.cz, sem to má smysl psát připomínky.
  • Na to že jste slepý vás litovat nebudu,nezasloužíte si to za ty keci.To vás pusa nebolí,něco takového vypustit ?Stát stále postiženým ubírá,budou muset být zavřený,protože na as.pomoc nebude.Rádi by pracovali,kde a pro koho?Nikdo o ně nestojí.Každý chce efektivního zaměstnance a nejradši aby pracoval za dva za tři.Vy sedite někde a kecáte,jen proto že máte štěstí anebo konexe.Samotka velikost pokoje,
    bez pomoci a bez nicnedělání ,neužitečnosti je pro postižené trest a kdo to nezažije ,tak at radši drží HUBU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit