Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spolek nenažraných sviní. Co myslivec, to policajt nebo poslanec. Zakroutit těmoto novodobým estébákům jejich nenažranými krky. Taková lůza vožralá mi bude kázat co mám a nemám dělat na svém poli a snad mne ani nepustí do mého lesa. Tak to tedy ne. Pokud jakýkoli myslivec vkročí na mé pole nebo do mého lesa bude zastřelen, protože jsem si jeji splentl se škodnou, cigánem, imigrantem nebo jiným pych páchajícím individuem. Poslanci jsou zločinecká organizace, kterou je třeba vymýtit a nahradit nikdy a nikde nevolenými novými lidmi ze stran a hnutí, která nikdy v parlamentu nebo obecních zastupitelstvech nebyla. Je třeba nastavit limit dvou období pro jakékoli volitelné místo. Svině, které nikdy nepracovaly, nemohou rozhodovat o vykrádání těch, kdo pracují.
    • hanu.sovi
      Drsně řečeno, ale po pravdě. Že se politici chovají jako nadlidé, kterým je dovoleno vše je vidět i z kauzy lidového domu. Vládnoucí partaj nerespektuje soudní rozhodnutí. (Taky se na zákony vykašlu.) No to bude ve státě brzo velký bor.el!
    • Můj starej je myslivec.. a říkal , že myslivost je v háji, že myslivce zajímá metráky zmrazeného masa a že ho to už nebaví
      • To se nevylučuje, také mám mnoho kamarádů, kteří v tom protěžovaném spolku protekcí jsou. Nic takové nemá nikde obdobu. Všude jsou normální povolenky na lov, stejně jako na rybolov. Každý občan má stejná prává a mezi ně patří i právo na vlastní obživu a pokud má někdo potřebu masa divoké zvěře, která je povolena k lovu, tak musí v době povolené k odstřelu obdržet svůj lovecký lístek, stejně jako rybářský. Že chudáci chodí do lesa a dovezou tam pět set tun žrádla? Ta zvěř potřebuje ke svému přežití tisíce tun žrádla, a to co jim tam ti mzrzáci dovezou za dotace z našich daní, to je jenom záminka picnout něco v době hájení na černo. To samé jsou rybáři, co nasazují lososy za miliony, kteří se k nám nikdy nevráti, protože jejich návrat je možný nejdříve za čtyři a více let, což je neprokazatelné ke zjištění návratu opravdu vypuštěných lososů. Když chci sedět u břehu, čumět na vodu a splávek, tak k tomu nepotřebuji být někde organizován a zapsán. Taky nejsem ve svazu řidičů a to je auto podstatně nebezpečnější, než rybářský průt nebo brokovnice.
  • "Jestli není les zrovna zakázanou zónou, zjistí lidé z úřední desky obce s rozšířenou působností."
    .
    Takže ten, kdo žije v obci s nerozšířenou působností si má nejdřív zajet do obce s rozšířenou, tak se podívat na úřední desku a pak se vrátit domů a vyrazit do lesa? Samozřejmě s GPS a mapovými podklady, aby věděl, že so pohybuje v určité honitbě a ne ve vedlejší, kde zákaz platí.

    Proč mě při čtení podobných "nápadů" napadá pranýř na náměstí, u něj přivázaný autor podobných hovadin se staženými kalhotami, který je přes tu holou řezán pruty za vydatného souhlasného skandování přítomných do té doby, než bude jasné, že si na pr...14 dní nesedne? A pokud to bude podruhé, tak dvojnásobek?
    Myslíte že by přišel s hovadinou ještě potřetí?
  • A co takhle zakázat myslivce jakožto "škodnou" !!! *16* *16* *16*
    • Bylo by na čase to udělat, protože opravdu jediná skutečná škodná zvěř v lesích v ČR jsou t.zv. myslivci (za komunistů - lidoví myslivci), kteří všichni ovšem myslí jen na své uspokojení a svůj profit. Jinak označení myslivci nemá s myšlením nic společného. Nevadilo by ani s nimi jako se škodnou zacházet, tak jak to oni dělali a dělají doposud! A nemusel by to být jen odchyt do pastí, či odpuzující prostřdky anebo i otrávené návnady.
  • Tahle země, tahle Evropa směřuje do pekel. Co nemůžem stále přibývá, napište co můžem /KROMĚ PLACENÍ STÁLE NOVÝCH DANÍ/!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • A co kdyby se běžný občan zavřel do koncentráku a nesměl nic dělat ani se o ničem rozhodovat. Neví už jak by z lidí vytahaly poslední zbytky peněz a nebo je předhazují schválně exekutorům. Protože běžný člověk tolik peněz nemá a je i tisícovka navíc likvidační. Nikdy jsem neměl komanče rád, ale za nich taková totalita a omezování osobní svobody a rozhodování o sobě NEBYLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *12* *16* *12* *16* *12*
  • No jasně, Lesy České republiky jsou nechvalně známi svojí provázaností s politiky... Jakákoli novela, která takto "upravuje" svobodu pohybu je špatná.
  • Česká země nemá pouze tradici myslivosti, ale i tradici houbařství, sběru lesních plodů a turistiky. Jde o zásadní střet zájmů, který tato vyhláška řeší na úkor všech, kromě myslivců.
    Je také otázkou, zda se některé turistické, či naučné stezky nenacházejí v honitbách.

    Je-li potřeba někde zlikvidovat přemnoženou zvěř, proč to neřešit naopak výjimkou ze zakázaných forem lovu, aby se podařilo stavy škodné účinně snížit?
  • Čím to, že mě podobné zhovadilosti už pomalu nechávají chladným? V tomhle "absurdistánu
    novodobé vrchnosti" je i naprostý b..ec géniem. A nebo v tom je záměr??? Zdravý rozum u toho rozhodně nebyl.
    Volby rozhodnou. A nebo jsme ovce.... bééééé *1*
  • " Aby lidé brali zákaz vážně, ministerstvo zvýšilo aktuální desetitisícovou pokutu rovnou na trojnásobek."
    .
    Tak to jste to zrovna mohli zvednout na milion a pak už by lidi raději nechodili do lesa vůbec a myslivci by ho měli jen pro sebe. A o to jim jde, ne?
  • Pojem "myslivec" - české specifikum, které nikde jinde na světě (ani v Rusku) nepoužívají, nemá oporu v mezinárodním právu. To zná pouze pojem "lovec" - člověk "lovící" tj. primitivním způsobem zabíjející zvířata a to jen se souhlasem majitele pozemku. Další pojem je "správce" ochránce biotopu, rezervace apod. Tzv. "myslivci" jejichž tzv. péče o zvěř (přikrmování, odčervování), vede jen k jejímu nepřirozenému přemnožení,zejména srn a prasat divokých (tedy k tomu, čím zdůvodňují svoji existenci), jsou sdružením soukromých osob s nutkavou potřebou po něčem střílet, (podle mysliveckých statistik jim padnou za oběť v Čechách ročně desetitisíce psů a koček), aniž by z toho les či biotop v němž "dovádějí" měl valný užitek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit