Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ČSSD opět zradila své voliče. Pustila lidovcům ministerstvo které bude rozhodovat
    o zlodějně jménem církevní restituce. Hadr Sobotka tancoval jak 6 procentní KDU veš
    chtěla. Okamuru nikdo ve vládě nechce protože prosazuje referanda a možnost
    odvolávat stranické i jiné státní korýtkáře..
    Slaboch premiér Sobotka má za partnera lehké prodejné lidovecké holky a před sebou
    hradního pána. To bude jeho zasloužená politická smrt.
    • Souhlas (V)Oťas ... a to vo tom všem to je!!! *16* Je to zas zrada, lihovci nemaj ve vládě co dělat, poslední slušnej lihovec Lux je už dávno v Mexiku, přirozený spojenec koalice je Okamura, takže další tunel na český přiblbla, Bábiš má asi prachy v solárních tunelech!!!! *6*
  • No víte, marně jsem dumala co si Bělobrádek na Sobotku dovezl že ten udělal takový kotrmelec a myslím... víte ten Bilderberg má dost členů bankovních domů... a ti určitě vědí kde a kolik májí různí významní lidé "uloženo". No a pak jsem si vzpoměla , že Sobotka NIKDY NEVYSVĚTLIL jak to bylo s privatizací OKD.. včetně bytů.... a vzpomeňte, jak Bakala vyskakoval před volbami, jak se šprajcoval úrpti dodržení údajné "smlouvy" a jak proti tomu nikdo , ale nikdo nevystoupil s konečným řešením nebo dokonce vyšetřováním..... A jak zázračně všechno utichlo... PO VOLBÁCH.. i když to pro ČSSD nic moc.. Furt měl a má ramena, možná si myslí, že opravdu nikdo to nebude řešit, natiož vyšetřovat... kdo ví.. ale časově to sedí... stačila jedna návštěva a všechny jeho sliby a řeči jsou jak to smetí co odvane vítr... jaký že to vítr a CO přivál z ameriky
  • S tou ČR to jde pěkně z kopce. Oranžovo-černo prdelníci dorozkradou vše české co tu ještě po pravičácích zůstalo. Fuuuj -- to už naše republika nebude...... Sežerte si ji!!!!!
  • ČSSD v čele se Sobotkou jsou po těchto vyjednáváních ve výsledku naprosto identické s kuřetem z Babišových Vodňan po projití jeho linky. Oškubaní jako ta kuřata, vykuchaní jako ta kuřata a připraveni, aby je ti ostatní akorát sežrali .
    • Care fakt díky!Vystihl s to přesně a s patřičnou dávkou humoru.To hned tak někdo neumí!Prostě skvělé!!!
    • mnó... vyjednávací výsledky... spíš to vypadá, že Bělobrádek dovezl z Ameriky od bankéřů z Bilderbergu a CIA na Sobotku něco hóóódně špinavého, když jim dal jěště vícc než chtěli.... je to hnus, jestli se nevzpamatujíé poslanci a vládu schválí tak jsme na tom hůř než za Kalouska.....
  • Sobotko skončils, jen o tom ještě nevíš ! A to i s tou Vaší podrazáckou partají ! Ať žije bezvýznamnost !
  • ČSSD zradila své voliče jako obvykle,aby zesměšnění a ponížení jejich voličů bylo dokonaké,zbývá ještě vyzvednout jistě nepostradatelného bývalého knížecího sekretáře do nějaké velevýznamné funkce ! Dinsbíra dozajistě významně podpoří Štěch s Falbrem a tak se možná ještě konečně dočkáme i protlačení ekologického tendru ! Sobotkovi teď ještě zbývá prosadit na ministerstva neodborníky,zatím vyhrožuje,že to prosadí i kdyby se měl se Zemanem soudit!!!
  • Sobotka ví, že tímto podlézáním učinil ČSSD v příštích volbách stranou nevolitelnou. Ale koryto je koryto.
    ČSSD vždy v rozhodujících chvílích vrazila nůž národu do zad. Tentokrát se spolupodepsal pod největší zlodějiu naší moderní historie.
    • plácáš nesmysl..Volby rozhodli voliči a Sobotka pracuje s tím co má.Bohužel.....
      Ale České státo hrrr na Sobotku...
      • Omyl, voliči nerozhodli, že Bohuš může udělat cokoliv aby byl premiérem.
        • Většině voličů ČSSD co znám bylo naprosto jasné,že volit Sobotku s hromadou másla na hlavě,určitě je závažnou chybou vedení ČSSD.Nyní to však vypadá na komplot vedení některých politických stran,které následně 100% zrazují své voliče ! Příkladem je Filip z KSČM,který měl plnou hubu opoziční kritiky,ale v rozhodujícím okamžiku významně pomohl ODS.Nejvíc křiklavé to bylo,když Komunisté zajistili zvolení Klause prezidentem.Sám jsem byl později na Středočeském kraji přítomen hlasování o výstavbě největší fotovoltaické elektrárny v Evropě a světe div se,tento zlotřilý návrh Rátha a nynějšího senátora Chládka,podpořili komunitičtí zastupitelé všema hlasama.To udělali i přesto,že před tím jsme je důrazně upozornili,jak významně tím poškozují své voliče ! Ráth byl tehdy významným kamarádem Sobotky a Chládek s minulostí zuřivého podporovatele fotovoltaických elektrárennyní nabízel svůj nepostradatelný um zase pro změnu ve školství.Sobotka se lidovců nemůže pustit,potřebuje je dokoncTe i s právem veta,aby mohl zdůvodnit proč nechá katolické restituce plavat ! Velkou zásluhu na tom všem má Štěch a Falbr,když Sobotku v rozhodujícím okamžiku tak vehementně podrželi !
      • To je sice pravda, ale možností bylo povícero. Tahle je nejhorší ze všech *16*
  • Já jsem na jednu stranu Sobotkovi vděčný, že už po třetí mě zachránil od konzumace mého promaštěného klobouku, a zároveň jsem pyšný na to že jsem i bez politologického vzdělání zatím vždy dokázal odhadnout, jak bude pokračovat Sobotkův pád do ostudné, a to velmi ostudné pozice nedůvěryhodného politika, který se téměř v chorobné touze po moci zpronevěřil volebnímu programu své strany a krutě zradil její voliče .Taková podlá zrada snad nemá v novodobé historii naší politiky obdoby.A nezachrání ji svými primitivními plky ani plastelinový Chovanec, který převzal po asi již značně otráveném Zaorálkovi funkci hlavního obhájce zrady ČSSD!A hodlám být tak drzý, že opět nabízím konzumaci svého klobouku pokud v dohledné době podstatně neklesnou preference ČSSD a nepřeskočí je ANO a komunisté!Hrozí podstatné nebezpečí, že pod Sobotkovým vedením odejde ČSSD spolu s ODS do politických věčných lovišť
    • To bych naopak uvítal ,ty zhrzený lokální ČSSD mongoloidní ambiciozní politiku, co prej przní kozičky... *12*
  • A tak mají lidovci co chtěli - ministerstvo kultury a ministerstvo zemědělství. Teď se restituce pěkně rychle rozjedou, protože obě ministerstva spravují "JEJICH" majetky. Je mi z toho na blití *11*
    • Jenom si říkám, co to zase bude práce všechno znárodnit a to gestapo pochytat *16*
      • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Pak razit heslo,že přes kvalitní práci co nejkrutějších katů k lepším zítřkům mladé a budoucích generací.
  • Jsem zdrcen chováním toho Bělobrádka ,jeho sebevědomým vystupováním,kladením vyděračských požadavků .jako by byl vítězem.A socani ustupují -to je skandál.Ta fotografie i s pí. Roitovou v čele to ukazuje! Pokrytci nejhrubšího zrna ,tak jako v minulosti !A co p.Kasal ?To je další zářný příklad falešného hráče,Všichni se zaštiťují D E M O K R A CII !!!!!.Jak falešné !
    Pane Sobotko,pozor na ně !!!!
    • Zejména si měl český blb dát pozor na sobotku. Tohle prase už ve vládě bylo. O líhni kalouska nemluvě. Jste banda kryplů co je volí, tak je volte. Pak ale držte hubu hnojové!!!!
      • Ta Roitová je taky pěkný hnůj, fuj! *15* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit