Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... jak primitivní musíš být, když brzy ráno postopadesáte bliješ pořád tentýž výblitek, chudáku :)))
  • ... jsi dokonalá neškodná troska, jen tak dál, pitomoučký debílku, mám tě u zadnice :)))
  • ... primitivní debílek jako ty kouká pořád :)))
  • Je třeba vystupovat proti tomu zlu, nebýt lhostejný k tomu a vyjádřit to nejdříve u voleb. Protože mnoho politiků jakoby byli podplaceni a snaží se nás ukolébat jakousi nesmyslnou myšlenkou přátelství mezi lidmi a nutností přijímat tady islám protože my musíme být tolerantní. JENŽE PROBLÉM JE V TOM, ŽE ONI TOLERANTNÍ NEJSOU A ANI TO V ÚMYSLU NEMAJÍ. CHRAŇME SI SVÉ HODNOTY VYDOBYTÉ NAŠIMI PŘEDKY PO STALETÍ
  • Koukám, že si tu dva bijci opět popovídali...
  • s neodolatelně podmanivými texty je Ing. hrebeňár. Místní noční fantom, oblíbenec a vyvrhel z Ostrova.Tel. 723 983 963 nebo též rudolf.hrebenar@tiscali.cz
  • ... jsem spokojen, že jsem projevy tvé ubohosti dotáhl do dokonalosti, má mise u tebe končí :)))
  • ,,, musím si koupit nové holinky, kozu pak chytím, nohy ji vrazím do holinek, to aby mě neutekla a pak prcám jako vzteklej. To je potom bašta :)))
  • ... nechal jsem si vybělit řitní otvor a i přesto rád prcám kozy ve chlívku, úchylek ale nejsem :)))
  • ... to ty jsi neznámý póvl, blbečku :)))
  • ... blij a blij a blij :)))
  • ten Hrebeňár co nabízí z Lidické 1332 Ostrov sprosté překlady ze slovenštiny češtiny i němčiny? Tak to jsi známá firma.
  • ten Hrebeňár co nabízí z Lidické 1332 Ostrov sprosté překlady ze slovenštiny češtiny i němčiny? Tak to jsi známá firma.
  • Zhruba se vědělo, co jsou Albánci zač.Tady se zabývali především distribucí drog, organizováním obchodu s "bílým masem", prostitucí...
    Jen vychytralý Václav a ještě chytřejší Karel Sch. to asi nevěděli, anebo nechtěli vědět, neb se to nehodilo do krámu. Navíc jsme si platili mise KFóR, kteří přímo, či nepřímo podporovali albánský Blitzkrieg a etnické čistky v Kosovu
  • ... pospíšil sis s primitivními hlasy, na netu neexistuje primitivnější blbec jako ty, blbečku :)))
  • ... Němci říkají "blau" (modro), když se někdo namaže, máš asi první krabičák v sobě, blbe :)))
  • ... něco nového by nebylo, moulo?
  • veliké modro nám tady naděluje Ing. hrebeňár. Potulný překladatel sprosťáren z jazyka německého.
  • ... od idiota jako ty to sedí dokonale :)))
  • ... to tvá vejprtizace je naprosto dokonaná, pitomečku :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit