Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těžko věnovat Putinovi něco co už mu dávno patří.
    • Nechci být špatným prorokem. Skončí oslavy v Moskvě. Co by mohlo být dál. Např uznání Doněcké i Luhanské republiky ze strany Ruska. Co budou pak chytrě hlavy v EU, USA a NATO dělat. No uvidíme Je přece nenormální, že by si president Ruska Putin nechal trvale brnkat na nervy. Je sice trpělivý, ale ta taky není bezmezná. Představitelé i někteříobčané ČR se chovají a jednají tak, jakoby rozhodovali o osudu zeměkoule. Vraťme se na zem, dodržujme zásady slušnosti a odpovídajícím způsobem k funci presidenta. Chápu, že volební výsledek presdenta nedpoadl podle přání USA, A navíc president, jak se ukázalo, nemá v plánu si nechat určovat od amerického velvyslance co má dělat. A v tom vidím určitý projev jeho vlastenectví aobranu suverenity naší země.
      • Suverenita naší země má jako spočívat ve schvalování vojenské agrese vůči jinému státu ??
        Prezident který lže, krade je sprostý jak dlaždič a navíc věčně namol není můj prezident.
        Po Gottwaldovi je to dle mne druhý největší šmejd na prezidentském postu v naší historii.
        Rusko si může uznat co chce. Jejich válka jejich dobytá území jejich hanba.
  • Soudruzi zde nadávají na paní Kulturu. Proč? Protože ji neznají. Bojí se jí.

já jsem vzdělaná mladá dáma. Viděla jsem Bludného Holanďana i jiné skvosty.

Pro Proletáře je však kultura pivo fotbal a vyluzování hlasitých zvuků po jídle.
    *15* *15*
    • Kultura? ti ubozí komedianti, kteří se potřebují zviditelnit, aby doslai kšeft je kultura?... no nazdar
    • Ty jsi pouhý diskusní hermafrodyt. Jednou mluvíš za muže, podruhé za ženy.

A pokud bys "byla vzdělaná dáma", tak tady nestrávíš ani vteřinu. Natož, jak tvrdíš, s tolika rudými soudruhy.

*1* *1* *1*
      • Jsem holka.

Tu rudou pohádku že jsem tu byla nonstop si nechte pro děti. Ty vám ji možná zbaští.
        • Ale já nepsal, že si tady nonstop...? Hrabe ti, dědku? *1*
          • Jsem mladá holka. Narodila jsem se v roce 1990. *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Řekni rovnou že závidíš.
            • Nemám co-a proč bych ti záviděl. To, že lžeš? To, že podvádíš? To, že jsi pitomec? *1*
    • To cos ty videla jsem precet a co jako? To ze ums sedet v kine nebo doma pred bednou z tebe nedela kulturniho cloveka ...

Tak ty vyluzujes hlasty zvuky jinde no a co? Kdyz jsou u nas plny hospody a je drtvej vytez ODS - kolik ta je proletaru? heh lol
  • Pro celý Kreml!To teprve poznají jak přijede piják z Prahy.To poteče vodka proudem!To teprve poznají co je to upít se k smrti.A tímto se zdraví pijácký maratonec z Hradu.Miloš ukaž jim zač je v Čechách perník.A když tam zůstaneš - ještě lépe!To bys udělal radost podstatné části národa.Ale na furt!
    • Co máš na mysli tou "podstatnou částí národa"? Pokud vím, tak pražská kavárenská s.r.o tolik členů nemá. *1* *1* *1*
  • To je nápad!!! A přidal bych k němu i ostatní ruso-řiťo-lezecké politiky. *2*

Všimněme si jaký je ten Puňťa prťavec, je menší než shrbený Zeman. *1*
    Slyšel jsem ve zprávách, že pro Puňťu museli zhotovit zvláštní vysokou židli, aby vypadal větší. Když na ni sedí, tak ale nedosáhne nohama na zem a proto ho neukáží celého. *1* *1* *1*
    • na tom ale , zdá se, nezáleží, záleží na mozku, na myšlenkách a na schopnosti praktické politiky a v tom je Putin rozhodně velikán...
    • Podle tebe se státníci hodnotí dle tělesných proporcí? Tak to by mne docela zajímal tvůj názor třeba na Havla. Máš slovo. *14*
      • Pravda, Havel musel vždy sedět, 4 promile a zemská tíž při tak malé postavě je opravdu problém
      • Vnímám pouze trapné mlčení, ty PC hrdino. *1*
  • ... jsem dobromyslny clovek, to bych putinovi neudelal.. co treba zemana jenom vystavit na hrade s cedulkou zly clovek..
    • Hej, dítě, nezabloudilo jsi omylem mezi dospělé? Dle toho "nápadu". *14*
  • Západní svět si poradil s Marxismem - Leninismem a poradí si i s
    Putininsmem - Zemanismem.

USA porazila v hokeji Rusko 4.2.
    *14* *14*
    • Fanynko a Canada porazila ČR 6:3
      • To se hrál ale hokej na dvě branky *1* *1* *1*
        Mimochodem jeden z nejhezčích jaký sem kdy viděl. Famózní - hráči počínaje a posledním fanouškem konče.
    • Západní svět bojuje sám se sebou. Řecko, Španělsko, Itálie, Portugalsko, Francie, Ale i Německo má svých problémů dost a další tikají jako časovaná bomba. O nás raději pomlčím.

Tvá infantilní radost mne ničím nepřekvapuje. Blahoslavení chudí duchem.

*1* *1* *1*
    • první vyhrání z kapsy vyhání.....
      • Jo a proto si Amíci vstřelili jeden gól sami..... Schválně aby Rusové mohli příště vyhrát *1* *1*
  • Soudruh Zeman nemá čas! Tak ho laskavě nerušte!

Až do skonání věků bude hledat neexistující článek pana Peroutky. *15* *15*
  • 30 případů prezidenta Zemana. - 2. díl. Odhalený lhář!

1. Po odchodu z ČSSD řekl: s žádnou politickou už nemám žádné plány do budoucna.
    A hle hned vznikla jeho SPOZ:

2. Jsem spokojený důchodce. Do politiky se nechci vracet. Nejsem Ruml abych třikrát
    odcházel a pak se zase vracel - bum a hned dvakrát se pokoušel o prezidentský post.

3. Premiér Zeman: prezident nemá co mluvit do jmenování ministrů.
    Prezident Zeman: mám právo mluvit do složení vlády. *15* *15* *15*
    • ale SPOZ nebyla jeho, nebyl členem....

je dobře že se do politiky vrátil, vybavuji si matně jednoho nýmanda, který tvrdil, že bude prezidentem do voleb a pak se držel křesla jako cosi košile...ale Zeman to nebyl..

premiér Zeman, ať o prezidentovi říkal cokoliv, jednal s prezidentem zvoleným JEN poslanci, dnešní premiér jedná s pretidentem zvoleným mnohem více hlasy než celá jeho vláda.
  • Pánové útočíte na kulturní frontu jako Sovětští aparátčíci.

Umělec něco vytvoří a buď to lidé koupí nebo ne.

Zkuste něco vytvořit. zkuste to prodat a zkuste za to dostat ocenění.
    To však neuděláte. Protože snazší je plivat na úspěšnější lidi kolem.

Lidi ohrnují nos nad bulvárem zvaným Blesk. Koho zajímá co jedla Vondráčková?
    Pánové kdyby lid Blesk nekupoval tak se neprodává a skončí.
    • my tady nemáme kulturní frontu, my máme bulvární vyžírky a neumětely....tvoji logiku lze otočit, kdyby ty "veličiny" nás nezvaly ke srolu, do dětského pokoje i do ložnice a k lékaři, nečetl by to nikdo

jo a lidi to zase tak nekupujíé, placeno je to zpravidla z grantů
    • A tito "umělci" vytvořili prezidenta Zemana? Že jej chtějí darovat jako nějakou věc-"jejch" dílo? *16*
    • Njn. Je to fakt kulturní fronta. Před dveřma SSA velvyslanenctví. *1*
  • takhle vypadá okupace a tak se chová okupant a vrah

http://www.blisty.cz/art/64340.html
    http://www.blisty.cz/art/77300.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit