Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravda o Donbasu pro nevěřící Tomáše. A toto může být brzy i u nás...
    Spoušť, hlad, zničená infrastruktura. To je dnešní Donbas. V západních médiích tato tragédie místo nenachází. Jsou ale lidé, kteří riskují své životy, aby zachránili životy jiných. To je případ Alexeje Smirnova, filmového režiséra z Moskvy. O humanitární situaci na východě Ukrajiny Alexej hovořil ve Sputniku Itálie.

    Alexej Smirnov: Když se lidé ocitnou v neštěstí, skuteční muži je jedou chránit. V červnu jsme prvně vyvezli ze zóny bojů 15 dětí, které doslova umíraly hlady. Další den jsme vyvezli 15.000. Prakticky celé město. Donbas se nadále nachází na pokraji humanitární katastrofy?
    To, co se v Donbasu děje, je opakování blokády Leningradu. Ukrajinské úřady vybudovaly „železnou oponu": potraviny a voda se sem nedostávají, hranice jsou uzavřeny a lidé nemohou navštěvovat své příbuzné a obyvatelé už osm měsíců nedostávají své penze a příplatky na děti. Není spojení, elektřina, voda, ani jídlo… V takovém stavu je větší část Donbasu, kromě Doněcku a několika dalších sídel v Luhanské oblasti. Jaká je situace v Debalcevu, kde nedávno skončily boje? 200 mrtvých civilistů. Lidé jsou připraveni jíst psy jen proto, aby přežili. Děti jsou vystrašené, otřesené a nemyté.

    V čem spočívá vaše pomoc?
    Sbíráme peníze a potraviny a přerozdělujeme je obyvatelstvu. Dodáváme generátory, aby bylo možné dobít si mobilní telefony. Díky tomu lidé, kteří po několik měsíců nehovořili se svými blízkými, jim mohou říci, že jsou ještě naživu. Také odvážíme lidi. Naposledy jsme odváželi rodinu z Horlivky — matku se sedmi dětmi. Ukrajinské granáty naši kolonu ostřelovaly, ale naštěstí nás nezasáhly. Avšak dům té ženy rozbombardovali prakticky hned. Znamená to, že se se smrtí minula jen o dvě hodiny. I k takovým věcem dochází.
  • He, he, další převrat v nezávislém šetření. UK armáda ty BUKy měla taky, tak co?
  • V Amsterodamu mohli příbuzní obětí havárie poprvé vidět model z fragmentů letadla, sestřeleného nedaleko Doněcka. Nizozemským odborníkům se podle fotografií podařilo udělat přibližnou rekonstrukci letadla. Podle těchto obrázků se verze o sestřelení z komplexu "Buk" vyvrací.
    Na jedné fotografii je vidět objekt připomínající tyč letecké rakety R-60M a na druhém - kulatý otvor v sání vzduchu pravého motoru. Dále bylo nalezeno nejméně devět otvorů v plášti, charakteristických pro působení rakety "vzduch-vzduch".

    Nizozemské státní zástupitelství zavrhlo prohlášení ukrajinských médií, vinící ze sestřelení Boeingu Rusko.

    "Mohu s jistotou říci, že se mýlí" - řekl představitel prokuratury Nizozemska Wim de Bruin.
    Poznamenal také, že odborníci se nedopustili obvinění ruské strany. Zpráva, která byla předložena ukrajinskými novináři, byla udělána na základě zprávy nizozemského televizního vysílání NOS. Důkaz verze o tom, že Boeing MH17 byl zasažen raketou "Buk" není.
  • čekal snad někdo pravdivou zprávu?
    • http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mili-divaci-prominte-ze-jsme-vas-spatne-informovali-o-deni-na-Ukrajine-Zaznelo-v-Nemecku-od-sefredaktora-verejnopravni-TV-337351
  • "Kalouska u Jílkový viděti, celý den zkažený míti"
    • a vám s tou americkou kanadou se na rypáku vytočiti a veselý pak celý den také míti..... *1*
      • je opravdu úsměvné, jak ti, kdo pravdu nemají a v hloubi duše to i vědí, zvyšují agresivitu - proč asi? *15* *15*
      • Kde bys na to vzal???
  • nedivím se občanům Krymu, že jsou šťastni jako blecha, že se z té Ukrajiny dostali včas, kdo by stál o to umírat pro zájmy ukrajinských oligarchů. Teď tam mají tři úřední jazyky, vzdělávání v trojím jazyce - jen si vybrat. a většïna krynských Tatarů hlasovala stejně - chtěli k Rusku. *3* *3* *3* *3*
  • co se zdá, je sen. Mne by spíš zajímalo, zda zjistili, který ukrajinský voják to udělal a co udělali s ním aby se neprozradil, někdy je svědomí prevít.
    • Poslali ho (je) na dovču do Saudský Arábie a tam se ztratili....
  • https://www.youtube.com/watch?v=q0FIhgBY8Aw
    • Jsi bolševický imbecil.
      • zm.de *11* *12*
  • Věřit dnes nemůžete ničemu. V případě Lockerbie, kdy byla z terorismu obviněna Libye, se dnes ukazuje, že fragment údajné bomby teroristů, byl podstrčen agenty CIA po několika týdnech od pádu letadla.
  • myslím si, že jen málokdo s mozkem v hlavě pochybuje o tom, že kdyby letadlo sestřelili povstalci, tak komise, která hledá tak dlouho, by už našla, takhle musela čekat, až jim ukrajinský člen řekne, co mají najít, Komise nemá reprezentativní a ani neutrální složení, ale i tak jí to tedy trvalo asi některé členy museli dost lámat, jako MAE v případě zbraní v Iráku. *15* *15* *15*
    • Pusinkooo sakara okamžitě přestań šírit tu panilku už někdy před rokem snad bylo jasně řečeno,že nejmocnější armáda světa má ty nezvratné důkazy které poskytne a to jim tehdá žáden ukrajinckej člen nic neposkyt,tedy vyjma snad jen nějakýho maličkátýho náměstíčka pro nějakej mejdánej,ale to jistě nijak nesouvisí ! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit