Přejít na výpis diskuzí
Málem mě vypískali, Kalousek prý vyhrožuje. Okamura přijel ze sněmovny a nadával
11.12.2013 | red
57 příspěvků
-
Pane Okamura, Kalousek vám závidí úspěch, sám jde pomalu do háje a ví o tom a kope kolem sebe. Nenechal bych se na vašem místě rozhodit a klídek.
-
Okamuro nedej se příští volby vyhraješ převážnou většinou.Budou tě volit důchodci,mladí s rodinama a hlavně slušní lidé.Dost již tady bylo šmejdů,ty se musí třást strachy a ne obráceně.
-
Divím se! Pan Okumara si snad myslel, že mafiemi ovládané skupiny ve sněmovně mu dovolí o něčem rozhodovat či něco navrhovat. Napřed se měl důkladně seznámit s praktikami v tomto státě a věřím, že by ho pak ani nenapadlo kandidovat. Tady vládnou mafie a poslanci jsou jen jejich loutky.
-
Jak tak pozoruji praci pana Okamury, je mi cim dal sympatictejsi. Asi ho budu pri pristich volbach volit. Ne nadarmo se pise .."po ovoci poznate je"..
-
Tomiku neboj.To jednou taklhe Mirda pomaze domu z prace a na Malostranskem namesti kde se vzala tu se vzala prileti facka.Mozna ne jedna.Tady tento defektivni TOPak uz by potreboval poradne za usi.V lete nechal sam ze sve libovule pristavit pret rolijici letadlo cisternu s benzinem.A ono nic.Nebyl jsem tam.Ale kdyby jo vezmu si kameramana a Mirkovi pujdu jednu pedagogickou nalozit.Nic osobniho.Ale uz si mysli ze roste do nebe.A prave takovy pedagogicky prostredek upravuje i takovym drzounum svetovy nazor tim spravnym smerem.
-
Musím s panem Okamurou naprosto souhlasit ! Dostal jsem se jednou na akci šmejdů.Pozvánka zněla původně na úplně jinou akci,sešlo se nás tam 18 důchodců kolem 70 let.Začal úžasně propracovaný psychologický nátlak,kterému jsme nepodlehli jenom 2 z přítomných ! Pro mne bylo neuvěřitelné,že první tomu podlehl bývalej středoškolský učitel matematiky a tak jsem na vlastní oči poznal jak jsou senioři snadno zranitelní Poslanci,kteří to nechápou jsou u mě prostě oslové !!!
-
-
Zatím pořád jsem se nedozvěděl ,proč jste tam jel ? Prodejní akce NENÍ estráda Evy a Vaška .
-
Ano důchodci jsou v mnoha případech lehce manipulovatelní i s vysokoškolským vzděláním stejně jako naši studenti i další občané tohoto státu. Prostě i meanstreamová média dokážou své a je to vždy vidět naprosto jasně u voleb. Pokud vysokoškolsky vzdělaní jako je i bývalá předsedkyně AV a další včetně naší kulturní fronty volí a mnozí se doslova bez hrdosti plazí před knížetem, vůbec jim nevadí jaká svoloč je navíc za ním ve straně Kalouskem počínaje, přes kariéristickou a amorální Parkanovou až po asociála první třídy Drábka a kníže si některé majetky restituoval podle rakouského práva, protože jinak by je míti nemohl, prospí polovinu pracovní doby, což nikdo jiný nemůže a to za královský plat z našich daní a vůbec to naší" inteligenci" a mladým nevadí, protože nejsou schopni to vůbec zanalyzovat a chápat tak není čemu se divit. A toto jsou bohužel též voliči, díky kterým tu ti, co tu tento stát čtvrt století rozkrádají a potápí, protransformovávají a prorestrukturalizují do banánové republiky, rotují jak apoštolové na Orloji na nejvyšších postech a tito občané jim to neustále umožňují. Opravdový děs!!!!
-
-
chudáčku, jen breč na nic jinýho se nezmůžeš
-
no studenti jsou mnohem nebezpečnější
-
Tak jen si chudáčku postěžujte . Skoro by jeden slzu uronil . Nicméně se tady určitě najde dost podobně ukřivděných dušiček co vám dají bodík . Užíjte si to . Ten " děs " to už vás pronásleduje dlouho ? Jakpak chuďátko malá usnete ?
-
-
Proč jste tam jel ???
-
-
Je vidět jaká je "Kraďousek" s v i n ě *12* *12* *12* *16*
-
Až ho Kalouska potkám,dám mu přes držku zmetkovi. *14*
-
Okamura si získal další příznivce.Kraďouskovci skončí jako modrá tlupa.Tleskám
-
Okamura to má těžké, zůstal sám. Nyní záleží na něm jestli zůstane věrný svému programu.