Přejít na výpis diskuzí
Málem mě vypískali, Kalousek prý vyhrožuje. Okamura přijel ze sněmovny a nadával
11.12.2013 | red
57 příspěvků
-
Okamurův nápad je dobrý, jelikož mám 77 let nemohl bych už dostat přes tlamu!! Plně s ním souhlasím. *14*
-
-
Ale za ty krádeže nicků ti tu tlamu stejně někdo dříve či později rozbije.
-
-
Tak je vidět, jak to převážná většina poslanců myslela vážně se svými kecy v době, kdy se hnali ke korytu. Když už sedí v lavicích, tak jim to zachutnalo a nyní jsou sliby ty tam.
Ustupovat ze svých programů, jen aby se zalíbili partnerům. Nakonec z toho zbude jenom velmi málo užitečného pro lidi. To, co se schválí na další dobu, je korupce, lhaní, teplá místa za moc peněz a to ostatní se musí podřídit.
Doufám, že Okamura vydrží v těch svých zásadách.
Vím, že mnohému ta jeho slova připadají nebezpečná a razantní, ale copak na tu sviňárnu, která v nejvyšších místech politiky vládne, je možné nějaké jiné řešení ? Převážná většina lidí to vidí tak, jak Okamura, ale téměř nikdo by to takto veřejně nebyl ochoten prosazovat - A to je právě tragédie našeho národa. Chvíli se rozčilovat, nadávat, ale pak nám nevadí ty pletichy
které se v parlamentu vaří. Včetně líbivých slov pana Babiše, který vystupoval jako ten největší nepřítel sviňáren. A teď ? Teď mění názor !!! Koryto na ministerstvu financí by se mu líbilo !! To si nikdo nevzpomíná na ta jeho prohlášení o korupci a snaze zabránit vytváření podmínek ? Vždyť nejhorší příklad, jaký je možný, je právě ON sám !! Bude si sám sobě nahrávat prachy do svých firem. A ty jeho kecy o tom, že už nevede Agrofert ? To si opravdu myslí, že jsme všichni blbci ??!! -
Toš, vařím si chlebovou polívku v obyč hrnci a je mi dobře ! On nikdo nesežere naráz deset řízků, nu a pak, není vůbec to zdravé. Slunce v duši ... a zdravý rozum.
-
Kalouska se bát nemusí. Stačí být rychlejší
-
Text Vašeho příspěvku *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
ÁNO vlastně žádnou změnu nechce. Hlavně chce zakonzervovat stávající stav a chránit tak Babočku! *6* *6* *16* *16* *16*
-
hézky se tu častujete čechi.....a to ještě zrušíte benešáky...pan kníže už na tom pozvolna pracuje.je mi vás líto
-
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx *16* *16* *16*
-
Okamura nic nezpraví. Teprve až vychcípají komunisti tak bude dobře.
-
-
to bude ale hodně dlouho trvat, ale jinak to nejde *3*
-
Nemůže nic zpravit protože správně je spravit, blbe negramotný!!
-
-
Předtím z nás téměř jpo půlstoletí dělali blbce komunisti. Plýtvali cizím naloupeným majetkem (lehko nabyl, lehko pozbyl), vykládali jak vytvoří na zemi rái, kde si každý bude brát podle svých "potřeb", tj. podle své chuti a bude pracovat podle svých schopností, tj. podle "chuti", lenoši budou lenošit. A tupé nesvéprávné ovce tomu věřily.
-
-
A dnes se neloupí ? Mám pocit, že taky, i když trochu jinak. Jinak komunisti, ať jsou jacíkoliv, tak museli taky něco vytvořit, 25 let se z toho žilo a nebyly dluhy. Od roku 89 se údajně nic nevytvořilo bez dluhů nebo prodeje majetku, jak prohlásil jistý ekonom. Když si představím jak se zbrojilo a pod. tak nechápu, kde na to brali k. peníze. Mám pocit, že budu za chvíli říkat, kde jsou ty zlaté časy, kdy to za komunistů stálo za houby, i když v principu komunismus taky nemusím. Ale zajímalo by mně, proč to dnes demokratům nejde o moc lépe, pokud vůbec.
-
-
Oni to jsou "bývalí" komunisti nebo ti co přijali tu zvrácenou komunistickou "morálku". To jsou ty největší škody, co komunisti napáchali: zničili morálku a implatovali sem způsoby asiatských chazarských a mongolsko tatarských nájezdníků.
-
-
Tečko, ty jsi tak blbej jak daleko vidíš.
-
-
Tečka a mnoho dalších nicků, včetně těch ženského rodu je jeden a ten samý placenej chuj bez vlastního názoru. Lze jej lehce poznat i pod změněnou identitou, protože papouškuje dokola jak kolovrátek pořád stejné chujoviny, tzn. to co mu nalajnoval jeho zaměstnavatel.
-
-