Přejít na výpis diskuzí
'Mámě Merkel' teče do bot. Radikální AfD volili i její sousedé
5.9.2016
48 příspěvků
-
A co OBLUDNÍ Šapirovci a kavárníci, spolu s neziskovkami ??Martin Kufrdolar a Ruml??
-
Nejen Angela, ale celá ta trojka šmejdů dokázala rozeštvat celou EÚ. Obludný Brežněv -Juncker a žitt Hollande, spolu s Cameronem to řídili od desíti k pěti.
-
Tak ono je to z jedné strany dobrá zpráva, že prostě někomu může téct do bot. Představte si, jestli by bylo možné vůbec připustit, aby teklo do bot u nás některým našim veličinám... !
-
Radikální AfD?
ON:Mámo, pozval jsem na měsíc ty moje známé i s dětmi. Budou u nás bydlet a ty se o ně budeš starat. Budeš jim stlát, budeš jim vařit a dáme jim i nějaké kapesné, oni jsou chudí.
ONA: Ses zbláznil. Já tady žádnou tvoji návštěvu nechci. Vem si je kam chceš, ale ne k nám domů, já se o ně starat nechci
Výsledek? On je aktivista, ona je radikální. Fakt jo? *1* *1* *1* -
... ta dírka mezi půlkama jsem já :)))
-
).(
-
Místní lesba, co si nechá říkat Simona, autorka velmi zajímavých stránek, zabývajících se lesbickými vztahy píše o sobě a babě Merkel, jak by jim to slušelo v posteli..hi..hi
-
Kapsliku Blijče pitomče zalez do nory nebo dostaneš přes tu svojí tlamu. Kdybych tě potkal a věděl, že jsi místní idioot blijec pitomec, tak bych ti nandal tolik facek, že by jsi měl tu svojí ovarovou palici jak štadlík, chcípáku Simonovic a čmuchači pemprsek..hi..hi..píp
-
... jsi dokonalý póvl, rád k tomu přispívám ránami tupci do hlavy :)))
-
Ona ještě nebyla zatčena a odsouzena za přípravu genocidy Německého národa? Tak potom o ni nepište zbytečný článek.
-
"stát, ve kterém uprchlíky vidí maximálně, když se vydají na nákupy do Berlína." - dle informací z médií je tam uprchlíků zhruba 20 000. Pro stát s 1/3 rozlohou než ČR je to jako by bylo v ČR 60 000 uprchlíků (ve srovnání na počet obyvatel je to ještě horší). Takže si srovnejte fakta. AfD dosáhla úspěchu právě díky policie Merkelové totálně ignorující bezpečnost (netuší koho tam vůbec pustila) a sociokulturní otázky (tolerance netolerantní kultury). Demokracie je vůle většiny, nikoli vůle "elit".
-
Ty jsi asi vylezl po 20 letech z kanálu. Opak je pravdou. Rusko potřebuje s EU obchodovat, naopak USA potřebuje ekonomicky slabou a nekonkurenční EU aby ji ovlály i ekonomicky. Vojensky už ji ovládají a s tím i celý svět pomocí 600 vojenských základen mimo své území a vícenež 4000 základen doma a 10x vyššími výdaji na zbrojení a armádu než má Rusko.
Tak zalez zase do kanálu, vol své kanálové strany ODS a TOP09 a přestaň tady opruzovat s blbostmi kterým ani nerozumíš. -
Dokud nebude viset za vlastizradu cela evropa bude stale smerovat do riti!!!
-
https://www.youtube.com/watch?v=4Hc9_JkD4wU
-
... na tebe ale nemá, primitivní pitomečku :)))
-
bože ty jsi primitivní pitomec zlejBTWkulihrachu
-
tu krávu merklovou,nikdy žádný chlap neobohatil,na takovou příšeru by nevlezl ani podnapilý,
-
Nikdo radikalnejsi nez Merklova v Nemecku neni...
-
Juncker je taky jeden z nějvětších škodilů.
-
Ty hodnoty Merkelové, které obdivujete se vejdou do třech slov: "kvóty, přerozdělování, obohacování"
Obdivujete politika, který nedovedl za dva roky vymyslet nic jiného, než výše uvedené? Tak to o vás něco vypovídá. Nic pěkného, musím říct. :-(