Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ČT je jedna velká zlodějna a většina politiků se bojí udělat v jejím hospodaření pořádek.

    • Protože na každý takový pokus by hned následovalo řvaní o ohrožení demokracie a svobody slova.

      A Minář by hned povolal své stoupence na Letnou, kde by se řvalo ještě víc.

  • TheGGG

    ČT je zlodějská stoka a parodie na novinařinu... jen nástroj v rukou neo-marxistů a škůdců národa

  • LUMPEN TV z Kavčích hor.Léta odmítá předložit zprávu o hospodaření.A to odplouvají další milionky za "konzultace", předpřípravy a předběžné návrhy realizací..... Jediným spolehlivým lékem alespoň v domácím léčitelství je odhlásit TV.Se zajde na poštu a vezme se tzv. odhláška.Sice se mrskají a prudí, ale to je tak maximum co mohou.A pak přichází ten krásný pocit - tento měsíc už neživím ty vyžírky na Kavkách.A pak další a další měsic.Alespoň malá záplata na ten spravedlivý hněv nás nedobrovolných sponzorů lumpen TV.

  • Tyto chodící propagandisty a parazitní živly je potřeba vymést z ČT. Jediné, co umí, je odesílat bezdůvodně výhružné dopisy, falšovat zpravodajství a publicistiku a začerňovat smlouvy, zakrývat mzdy etc. Pryč s nimi!

  • Podle mne,proč ČT nechce zveřejnit platy některých svých zaměstnanců? Zřejmě tam je něco skrýváno.

    Přece to jsou peníze poplatníků,občanů.Politici jsou také placeni z veřejných prostředků a jejich platy

    nejsou utajeny.Proto ta nedůvěra v ČT.

  • ČT se postupně vyprofilovala jako sofistikovaná parazitní a škůdcovská organizace, která mezi občany skrze dezinformace zasévá zlobu. Takováto organizace, která působí jako detašované pracoviště bruselské propagandistické centrály, si nezaslouží od občanů koncesionářské poplatky. 

  • Až jednou snad dorazí spravedlnost budou se muset  tito příživníci financovat sami .

  • "Za oba jmenovitě zmíněné manažery ale ČT rozhodla, že před zveřejněním údajů má přednost jejich právo na soukromí."

    .

    Drzost a arogance TV přesahuje všechny meze. 

    Vy nás povinně platte a nestarejte se, jak vaše peníze použijeme.

  • ČT  je pod vlivem bohatých pražských,  zejména pravicových politiků typu Kalousek, Benda, Štětina. ..... a jejich pricmrndavačů z  řad umělecké "elity". Ve skutečnosti  se jich boji i vláda, neboť tato posvátná nedotknutelna instituce dovede nahnat do ulic statisíce mladých naivních lidí pod záminkou obrany svobody projevu. A mlčícÍ většina, jež má skutečné starosti se samozřejmě nezvedne k  protiakcím. A je to jak před Listopadem, zase jsme " my" a " oni ". Tento neproduktivni  moloch by měl být reformovaný na rozdíl  od rádoby reforem v jiných odvětvích.  Čt 24 je naprosto zbytečná tribuna různých politologů, analytiků, ekonomů (ve skutečnosti čerstvých absolventů vš  neaplikovatelnych oborů). Těchto vš studentů, pedagogů a různých administrativních pracovníků a lidi, kteří  se priživují je i bez parlamentních úředníků a zbytečného senátu hafo! Je s podivem, že to naše ekonomika uživí. Rovněž  vysílání pro děti (většina je dopoledne ve škole) je neefektivní. A čt Art by se krásně vešla do čt2. 


  • Také si manažéři určují výši platů a "odměn"? Patrně se nakazili od Parlamentu a Senátu. Přitom  ČT vysílá spoustu repríz a ty jsou doplněny zahraniční produkcí.

    "Plán odměn splníme, kdyby divákům na chleby nezbylo"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit