Přejít na výpis diskuzí
Marek Benda dostal další velmi nehezkou SMS. Od expřítele z ODS
14.10.2013 | red
65 příspěvků
-
To se neboj. Víš jaké mají kočky reflexy a drápy?
-
Benda je hezký příklad drzého a arogantního politika,politik u nás už začíná zavánět diagnozou,
-
A on je Mareček takový slušný hošík. Od mládí pracuje v parlamentu - a teď aby šel na pracák. Nabídl bych mu, ať mi teď na podzim uklidí dvorek. Dovnitř bych ho ale nepustil - tolik důvěry mu přece jen dát nemůžu.
-
Jen to prosím ne. Na Hurvínka se dá koukat, dá se poslouchat, jeho projev je milý a má hlavu a patu. Zatímco tenhle Retarda je pravý opak. Z něho se mi, velebnosti, chce už dlouho pouze blejt...
-
Mohl by být náhradníkem jako Hurvínek , kdyby se jim v divadle náhle rozbila figurka Hurvínka. Dřevěný je až moc. *16* *16*
-
To je ještě pro to sprostý *12* až moc slušný, ať si ani radši nepřeje slyšet/číst, co bych mu napsal já, kdybych měl jeho číslo a on mi za to vůbec stál, zhovadilec křivej! *16*
-
Snad nečekáte, že bude pracovat !!! Podívejte se, co dělá Nečas. I Bendovi najdou trafiku, na daních to zaplatíme.
-
Já také. Mám rozum.
-
To radeji nikomu nerikej, dostanes pres usta. *11*
-
Ano, už ho prý slyšeli zpívat "ručičky nebojte se, vy má kat nebudete"
-
Bratři Slováci. Jsem s Vámi. Češi jsou ustrašený a oblbnutý národ, který si myslí že žiji v demokratické společnost a že volby vše vyřeší. V totalitním systému nedojde ale nemůže nikdy dojít ke změnám. Revoluce je také prvek přímé demokracie, kdy většina rozhoduje o tom, co chtějí. Mimořádná doba - mimořádné zákony. Návrat ke svobodě.
To může 100x stavět s velvyslanenstvím společně s Veškrnovou pomníky v USA na památku Havla ve tvaru stolečku a židliček, které by se v HOBI určitě daly pořídit 1000 x levněji. Chybí tam jenom prázdný půllitr a pod stolečkem nablito. -
Volím komunisty!!!
-
kikáne tečko drž tlamu a táhni za kozou!!, *12* *12*
-
kikáne tečko drž tlamu a táhni za kozou!! *12* *12*
-
Panu Bendovi neuškodí,když si zkusí vydělávat na chléb náš vezdejší jinak,než v parlamentu.Jestliže se prosadí,může se do politiky vrátit.Tato zkušenost mu jenom prospěje.
-
KSČM nemá, kromě GULAGŮ a zkoušení chemických zbraní na obyvatelstvu, co nabídnout. Kdo touží nechat si poroučet od sadistických gumáků, ať volí KSČM. *10* je to banda, co fandí Kimovi a jeho řezníkům. *12*
-
Kdyby komunistické zrůdy neoloupily církev o její majetek, nemuselo by se teď nic vracet a platit za to co se zničilo a zašantročilo. Ty škody by měli zaplatit komunisti !!!
AŤ CHCÍPNOU VŠECHNY KOMUNISTICKÉ ZRŮDY !!! -
Toho vyžírku jsem ohodnotil ve smyslu příspěvků již dávno. Teď prohlédli i jeho někteří souputníci. Myslím, že užitečné by bylo, kdyby ho táta spící Benda nastříkal koze do pití.
-
Celá kmotrovská Klausovská klika by se měla jít živit lepením pytlíků. Za posledních 20 let jasně ukázali, že jediné co opravdu umí je "malá domů
-
Opraveny chyby o kterých nevím jak vznikly:
Od přátel dostává SMS a od nás by dostal rovnou po hubě. Hajzl, kterému poslanecký plat nestačil. Hlavní co navrhoval byl dar pro sebe a církev, kterou byl určitě z korumpován, Největší šmejd, co je společně nyní převážně s Němcovou proti všemu pracujícímu lidu , potažmo zejména proti KSČM a celé levici svými zákony, které navrhli a prosadili..
Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí. Ať žije KSČM !!!!
Na Slovensku naší slovanští bratři již začali. Proletáři spojte se !!!
Podívejte se na na toto:
http://pravdazvitezi.webnode.cz/news/hlas-slovenskeho-slobodneho-a-nezavisleho-vysielaca/