Marija, princezna ruské diplomacie, která tepe do Čechů
-
Jégl chudák stará nám z toho bude spílat...ha...ha...
-
Ty pablbe, to nejsou Rusové ale Ukrajinci. Aspoň vidíš jaký si hňup...ha...ha...ha...
-
"Takže veřejné vyhrožování..."
Kdepak, podle vyznavacu Putina, je to jenom bratrske gesto. Jeste je tady prece nejaky ten president, tomu by se prece nelibilo, kdyby nekdo vyhrozoval jeho kralovstvi. Za par dnu se necha slyset a vyda manifest.😂
-
Kulihrach, já už se těším, jak ta tlupa těch ruských negramotů pomaže od nás domů. Okamžitě klesne zločinů na ubytovnách, přepadání večer v ulicích měst. (Denně v novinách, pobodání mezi sebou. Léčbu určitě zaplatí Putler). Hlavně, aby ještě "nezaměstnanost" venezuela řešila donucením našich "těžcepracujících", ne zvyšování dávek, ale prací. Na úklidu Plzeň Lochotín vidím pouze tři při úklidu. Jak se oteplí, to jich bude zase korzovat. Po dávkách bude plný Globus a plné vozíky.
-
Bez ohledu na směšné mluvnické vystupování je asi potřeba říct, že se diplomacii tak malé země povedl poměrně šikovný kousek a není potřeba jim spílat.
Myslím, že to není zase tak dramatické, jak se snaží svazáci na CT1 prezentovat.
Dost možná, že tento přístup "já pán - ty pán" může přispět k nastartování nových a tentokrát vyváženějších diplomatických vztahů.
eee....Kulhánku....eee...dobře
-
"Protože je český pisálek."
Tobe se libi, jak ta behna vyhrozuje? Podle gzichtu bych rekl, ze se vyzna v tlacenici a ze uz v minulosti asi nejak slouzila Putinovi.
(Apr.18,21) Moscow will respond to the Czech Republic’s actions, Russian Foreign Ministry spokeswoman Maria Zakharova was quoted as saying by the Associated Press after Prague expelled 18 Russian embassy staff on suspicion that Russian intelligence services were involved in explosions at a Czech military warehouse in 2014. rledade BTA.“Prague is fully aware of what will follow after such tricks,” the spokeswoman stressed last night.Rad bych vedel kolik 'tricks' zvladne ona za noc.
https://www.world-today-news.com/zakharova-moscow-will-respond-to-the-tricks-of-the-czech-republic/
-
Pavel Jégl? To je diagnóza. ;-) .. Hezký zbytek dne.😎
-
Jak by řekl hlavní rusobijec Kulhánek - eee nikomu eee nevyhrožujeme eee....
Vy paní Koloběžko nečtete ty komentáře zmatených a odhodlaných bojovníků proti všemu Ruskému? Že reagujete tak výběrově.
Také samozřejmě souhlasím s výraznými sankcemi proti násilným akcím. Jen jsem čekal, že přijdou nějaké důkazy, když už není co prozradit.
Zatím žádné, kromě tvrzení, že naše BIS to dokumentovala nikdo z nás neviděl.
Pokud je celá ta hysterie založená jen na důvěře v BIS, tak alespoň pro mě, je to zatím málo.
Svůj názor nikomu nevnucuji.
-
Ať se vám to líbí nebo ne, ale takový trpaslík jako jsme my na Rusa nestačí.
-
Jegl vy jste ale hlava. Někteří naši podnikatelé budou hodně smutní.
-
Neberte prosím vážený Realisto, zjevnému inteligentu a demokratovi Novákovi to jediné co má - nenávist.
-
Proč Jégl lže? Protože je český pisálek. Nic takového ta paní neřekla 🙂 Nicméně budeme litovat. Já teda ne, protože mě se to dotkne minimálně. Ale ty tisíce zaměstnanců firem, které s ruskem obchodují, nebo pro ně pracují v různých odvětvích průmyslu, ty ano... Ale to některým internetovým bojovníkům nikdy nedojde.
-
Zjevně jsi u nich pečený vařený, když je tak důvěrně znáš......😉
-
...potrestáme vás...
Takže veřejné vyhrožování...
-
Typická rusácká bolševická ču..a vyzvracela co ji nadiktoval Kremelský vřed.
Prý elegantní blondýna - takových flunder je na každém rohu jak svrabu v rusáckém pelšinci. -
Marija reaguje zcela správně. Hlupákům a lhářům se jinak odpovídat nedá.....
-
Správně jsi napsal, že problémy s mapou nemají jen Rusové. Překonávají je pouze USA. Ty jsou na tom podstatně hůř.
-
Marjusa se totiž domnívá že Vrbětice jsou na uzemí RF neb to že jsou v ČR je fejk made in Useej . Voni normálně maj problémy s mapou to je normálka a nejenom u Rusáků.