Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díval jsem se hodinu na CT24 a opravdu z těch komentářů - na této planetě neexistuje větší zmetek než je Rusko. V podstatě si nikdo nedovolí (možná se bojí) říci o nich nic pozitivního. Prostě stělesněné zlo. Naprostá hysterie a zřejmě něco podobného jako bylo v 50. letech proti nekomunistům u nás. Pořád slyšíte - hybridní válka Ruska, ovlivňování voleb v USA, otrávení Skripala, otrávení Navalneho, kybernetické útoky na EU, sestřelení letadla do Malaisie a NIKDY nebyly podány a ukázány žádné důkazy. NIKDY!!!!!!!!!!!!Všichni nenávidí Putina a jeho režim. Pokud má někdo chuť, napište mi sem někdo, kdo nenávidíte ten ruský režim, jak by měl nový poputinovský režim vypadat. A prosím nepište obehrané fráze jako vymítit korupci, svoboda slova nebo snad rozpustit armádu atd. A pokud mohu poprosit srovnávejte to s USA. Rád se poučím, jak by mělo nové moderní Rusko vypadat, aby nebylo hrozbou pro ČR. Já to nevím. A ještě berte v úvahu, že má právo, jako každý jiný stát, se bránit a dbát o vlastní bezpečnost.

• vanhorne

"se konečně někomu rozsvítí."

Jo, oni si tam rozsviti a bouchne jim ten  methan co tam maji.

• vanhorne

"To je diagnóza."

Ty jsi diky sve diagnoze, dostal z fleku invalidni duchod, ze?

• Je od vás milé, že cituje tatíčka Masaryka, kterého komunisti popírali a zničili skoro všechny jeho sochy v českých městech a vesničkách. A samozřejmě se ani náhodou neřídili jeho zásadami.

Ale  nenávist, která se většinou v politice snoubí se sprostou lží tady rozšiřují ruská media a jejich párá kolona u nás.  Plus v posledních dnech se snaží rozšiřovat předpo*ranost typu "co kdyby nás Velký Bratr přestal  mít rád"....

😐  

• ...tak se připo*ranci připokakají...😉

• vanhorne

"se zjevně domnívá, "

A v Cesku mozna polovina lidi se domniva stejne. A kdyz ne, tak se jim strasne styska po Ruske valence, aby jim znovu slapla na hrby. Stesk jim vygumoval hlavy a neuvedomuji si, ze pro Rusy vlastizrada je vubec nejvetsi precin, ktereho se smrtelnik muze dopustit a daleko horsi nez vrazda. Neni to nic noveho protoze tak jsou vychovavani od nepameti. Na vsechny okolni staty hledi s neduverou a podezrenim, ze kazdy z nich jen ceka na vhodnou prilezitost napadnout Maticku Rus. Co asi cekaji ti Cesti rusofilci od Putina v pripade, ze byse Rusko na chvili zmocnilo Ceska? Bylo by to pro ty ubozaky straslive probuzeni, az by si prisli pro svych 'Thirty Silver Pieces' a dostali zaslouzenou, olovenou pripadne konopnou odmenu.

• Pan Jégl napsal článek, který by mohlo v obráceném gardu vydat před 30 lety rudé právo. Další z ukázek tzv. "objektivních" zpráv, která je hodna pánů Jambora či Brože.... Ze zadku SSSR nám jako státu  možná koukalo tak chodidlo, dnes jsme v hnědce USA zavrtaný tak, že ani průjem nás nedostane ven. A pan Jégl té bídě pomáhá. Tak ať ten chleba za Jidášův groš chutná..

• Marija, princezna teď právě mluvila v naší televizi. Rusové byli odjakživa - ještě v dobách Dvořákova  a Bohdalky Televarieté- jedničky v cirkusových představeních.  Ale o takovýchto ekvilibristikách se tehdejším artistům ani nezdálo! 

😀😀 

• Už jste viděl nějaké důkazy od ruských tajných služeb? Nebo jakýchkoliv tajných služeb? Byli by na hlavu padlí, protože by tím pádem nepříteli ukázali svoje kontakty a zdroje. 😎

• Ale máš v tom nějakej zmatek  na těch stavbách makají Ukrajinci 

• Už jsem chtěl napsat, že po přečtení "princezniných" blábolů se konečně někomu rozsvítí.

Ještě, že jsem to nenapsal! Je to marný, je to marný, je to marný! 😯

• henrys

To  jste se asi koukal do zrcadla ne na ulici... 😛

• Podle mě bylo její vyjádření  celkem bez závažných problémů. 

Každá země má svou rétoriku.

• O zveřejnění důkazů je najednou nějaký klid.

Asi to někdo zakázal.

Kdo dodal tak i zakázal. Provalil by se tem podvod a tím i cíl toho všeho.

• Tovarišč Marusja se zjevně domnívá, že naše země je stále ČSSR = Češskaja sovětskaja sociaističeskaja respulika.

• KIMCID

Jak se do lesa volá...

• Je mi to úplně jedno. Jsem realista, ne naivní idealista. 

• josef.chmela

...a ty za ně půjdeš pracovat na stavby za 150,- Kč hrubého.

• „Je velice snadné kázat nenávist proti cizímu. Je mnohem těžší poznávat,
    kritizovat, zlepšovat své vlastní.“ T.G.M.

• V K. Varech je smutek a už ví, že by to tam mohlo vypadat jako v Detroitu (opuštěné domy, prázdné hotely i restaurace). No třeba se najde nová klientela, ale podle komentářů místních to nevidí optimisticky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit