Marija, princezna ruské diplomacie, která tepe do Čechů
-
Nikita ten triskal na zasedani OSN do pultiku polobotkou v case Cubanske krize..😀
-
Trochu mi to připomíná tu mluvčí severokorejské televize, která při výhrůžkách Američanům bouchala do stolu, takže byl div že si neublížila. Z takových mluvčích zní servilita ke svému chlebodárci až za hrob. Stejně jako náš populární Ovčáček.
-
Co ta politická matrace po nás chce. Že prý lžeme. Je jasné, že naše vláda nám lže stále. Ale v mezinárodním měřítku, konkrétně s Ruskem , vedou milion ku nule Rusáci. Kdo nás naučil lhát v roce 1968? Tehdejší brežněvovci, kteří vypustili do světa, když nás zabrali, že nám přišli pomoci! Je to největší lež v minulém století. Tak ať ta nataša drží hubu kdo lže!!
-
😂
-
Myslím si, že nějaké důkazy jsou - když přišli hamáček a koblihář s tím prohlášením...
A hradní souhlasil s vyhoštěním Rusů z ambasády - to by těžko, zrovna on, bez důkazu schváli...
Jinak - reaguji, jak uznám za vhodné, ne výběrově...😉
-
Ilegálni obchodníci so zbraňami sa snažili zakryť kšefty vyhodením skladu do vzduchu. Ušlo im, že Rusi si schválili novú ústavu a prestali byť fackovacími panákmi. Ich ústava vychádza z ústav USA a Izraela. Ak priškrtia rúry, tak sa štáty EÚ pobijú ako o rúška a vakcíny.
-
Ruští
agenti byli v Bulharsku během explozí v tamějších
zbrojovkách a skladechDnes
13:09 23.04.2021 Alex
Švamberk, Novinky, ČTK
V
roce 2014 se staly v Bulharsku čtyři exploze ve skladech zbraní a
munice nebo v továrnách, které je vyrábějí. Další dva byly
zaznamenány v první polovině roku 2015. První exploze se stala
28. února 2014 v Kazaniaku, následoval výbuch 8. srpna v Kostenecu
a 1. října ve zbrojovce v Gorním Lomu, kde zemřelo 15 lidí.
Vyšetřování však neprokázalo, že by šlo o sabotáž. Další
výbuch byl zaznamenán 19. prosince v Magližu a poslední dva 21.
března a 14. dubna 2015 ve firmě VMZ Sobot v Iganovu........tak Bulhaři stejně jako HRDÍ Češi mají už dnes KONEČNĚ už také naprosto JASNO...a tak je to správné tak to má být
-
Rusko
na vražedné akce v zahraničí nasazuje stále ty samé dva hlupáky chodící po ulicích s batohy jsou stále v utajení a nechají se
na ulici fotit a co nedokázali v Británii nejprudším jedem na
světě otrávit špiona Skripala a jeho dceru a ani údajně
nadvakrát se jim prý nepodařilo otrávit Bulhara co nakoupil ve
Vrběticích českou munici a otrávený majitel munice Bulhar prý
stále žije....zajímavé...ten Putin musí být spolu s šéfem
Ruské rozvědky těžkej pacient...nevím jakým způsobem se mohli
tito tupouni ČUK a GEK dostat do Českého hrdými občany
střeženého muničního skladu a k Bulharem zakoupené munici a
vyhodili ho do povětří....ale BIS to naštěstí pro celý český
národ ví naprosto přesně....a to mě uklidňuje -
Že by tady bylo tolik ruso-řiiťo-lezců a vlastizrádců? 😯
-
Sdělila nám důkazy na tohle?
-
Doteď jsi nebyl ani jednou schopen odpovědět co nám v 19. století udělalo Rusko?Aha zachránilo nás od Napoleona.Dobře nám tak 😁😁😁
-
No i na Jegla je to prasácký článek
-
Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, to se vědělo už v 19.století, tak co bychom čekali.
-
Nj, ale potřebujou od Zemana vědět, o kterých z nich my víme a co všechno víme o jejich činnosti.
-
Já myslím, že Rusové nepotřebují takový seznam po Zemanovi.
Jsou to přeci jejich agenti.
-
Je to prostě žena a o té se gentleman nevyjadřuje jako buran.
Některým redaktorům to snad také časem dojde, že zesměšňovat ženu se příliš nesluší.
-
Ne, nikdo Vám nesdělí vůbec nic!!! Musíte věřit!!
Něco jako Charta 77? Nikdo to nečetl, ale každý to musel podepsat. Teď je naší povinností prostě slepě věřit.
-
Sdělí mi někdo, co tady najednou ta ruská sebranka z rozvědky dělala a pak náhle zmizela. Hlavně s falešnými doklady. To byli prohlížet krásy české republiky?
-
Děkuji a prosím pošlete mě odkaz na to kde přesně tohle.z Ruska zaznělo diky
-
Vy se umlátíte sami tím nekonečným papouškováním ruské propagandy...🙂😎