Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měl jsem deprese po smrti manželky a vyhazovu z práce. Během půl roku se mi v podstatě zhroutil svět a já začal hodně pít. To jsem naštěstí po 4 měsících nechal být, ale pak přišel ten nejhorší stav. Deprese a úzkost. Cítil jsem se hrozně a několikrát myslel i na to nejhorší. Pomohlo mi od toho, když jsem od kamaráda dostal konopný olej, který mě dokáže perfektně uvolnit. Začal jsem si ho tedy kupovat https://www.cbdcko.cz/cbn-oleje/cbn-konopny-olej-full-spectrum-10-10ml/ a můj život je zase trochu fajn. 

  • Teda, to bych asi nezvládla. Naštěstí netrpím depresemi, ale asi jako každý člověk mám občas špatné nálady. Na to mám ale zaručený lék, který mi vždycky pomáhá. A to je nakupování. Nedávno mi kolegyně v práci doporučila tento slevový portál, kde se dají sehnat slevy na všechno možné! To mě to nakupovaní těší ještě víc! :D

  • Já mám ze včel přirozený respekt a do něčeho takového bych teda asi jen tak nešla. Věřím ale tomu, že například můj táta by toto dokázal a ještě by mu to bylo příjemné. Je totiž včelař a se včelami má velice dobrý vztah. Dokonce když s nimi pracuje, tak ani nenosí takový ten ochranný oblek.

  • Natom něco bude.....jsem si jist, že i pacient s maniodepresivní psychózou, kterému je jinak vše jedno, ožije jakmile okolo něj zabzučí roj.....párkrát jsem to zažil....octl se poblíž roje.....A FAKT, DEPRESE BYLY PRYČ....hned jsem dostal chuť do života a utíkal co to šlo....🙂   jednou mne včely dokonce tak léčily, že jsem v deseti letech měl nejmíň den jedno rameno jak Arnold Schwarzeneger.

  • No chce to na sobě pracovat. Deprese neodejde jen tak sama, bohužel. Mně hodně pomohly tyhle rady https://konecdepky.cz/uzkostne-stavy/ Zejména meditace a spánek, ale velký vliv na tom měly i bylinky, zejména ašvaganda. Úzkostné stavy pak rychle ustoupily. 

  • Deprese a úzkost. S tím jsem bojovat víc jak rok, protože jsem odmítal brát antidepresiva. Manželka se na to nemohla dívat, tak studovala co by mi mohlo pomoci. Našla přírodní antidepresivum kratom, který tělu pomáhá k relaxaci a povzbuzení. Při správném dávkování je https://kratomlevne.cz/ výborným doplněk do života. 

    • Díky moc za tip. Taky přemýšlím o tom, že bych to vyzkoušela. Mám právě kolegu v práci, který si občas dává kratom ráno a docela koukám jak to díky tomu zvládá. To bych právě také potřebovala. Zvlášť teď v poslední době, kdy máme v práci čím dál více zakázek a stíhat to všechno už je celkem nad moje síly.

    • Kratom je pro mě zdrojem úlevy a relaxace také už dlouho. Přivedl mne na to jednou kamarád a zpětně musím říct, že jsem mu za to opravdu hodně vděčná. Kupuji si už pravidelně kratom od https://kratomworld.cz/collections/green-kratom

  • tomasperny

    Mezi roj včel bych si asi nelehl a myslím, že ani moje žena ne. Ale děda měl včely a pamatuji si, že jako malého mě to docela uklidňovalo, takže na tom asi fakt něco bude. :)) Mojí paní stačí pletací příze a chvíle sama pro sebe, právě teď při těch dlouhých podzimních a zimních večerech a hned je na ní vidět, že z ní ten stres z práce spadne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit