Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prezident má na svoji funkci stačit. A Miloš Zeman, už nedokáže vzdorovat tlakům, které jsou na něj vyvíjeny.
    Když na něj někdo z jeho okolí dostatečně zatlačí, klidně vyhlásí válku EU nebo USA.
    Zákony a opatření, která pomohl Babišovi protlačit, jsou plíživým počátkem fašismu v České republice
    • ObcanHavel
      na to, že je Zeman vrchním velitelem našich ozbrojených sil raději nemyslet *4*
    • Ty tomu tak rozumíš, prasečí držko z redakce..hi...hi..ty zákone a tlaku....hi..hi..ty víš co je tlak akorát když sedíš na hajzlu, starej vosle...
      • Jsem lékař a poznám, když má někdo čas, odejít na odpočinek. *7*
        • Já jsem také lékař a poznám, kdo naopak potřebuje psychiatra. Objednej se k němu.
        • To víme že jsi lékař, doktor Mundy..hi...hi..
  • ... není nic krásnějšího, než ignorovat choré výplody opuštěných chudáků, kteří zde blijí a blijí :)))
  • https://www.youtube.com/watch?v=kv_CjgLQUeU
    A takové tam máme nechat??? HRŮZA!!! *12*
  • Televizní debaty jsou soubojem postojů, názorů a rétorických schopností. Zde je Miloš Zeman velmi silným protivníkem s odkrytými kartami, ve své váhové kategorii prakticky bez konkurence. Profesor Drahoš, se svou úzkostlivě udržovanou nevyhraněností a křečovitou snahou nenaštvat nikoho z možných podporovatelů, zde může jedině ztratit. Tedy pokud výsledek debaty budeme posuzovat věcně a racionálně. Což určitě nebude případ všech voličů. Mnoho lidí ve své nenávisti k Zemanovi, vydatně podporované médii, dospělo až do patologického stadia. Cokoliv, co Zeman řekne, je prostě špatně, i kdyby recitoval axiomy. A nejhorší na tom je, že to těm lidem ani nepřijde hloupé. Pro takové je pak zbytečné podobné debaty pořádat, natož polemizovat o jejich dopadu. Neopouští mne ale naděje, že většina národa má vlastní rozum a dokáže se rozhodovat racionálně.
    • ObcanHavel
      dost pochybuji, že výsledek debaty změní něčí názor, Zeman je tak kontroverzní osobnost, že je to buď a nebo a většina už má dávno jasno, já bych ho například nevolil, ani kdyby v debatě mluvil jako Bůh
      • sou h la s i m vogo
      • Ty prasečí držko ho volit nemusíš. Ty budeš volit Bakalu, protože si idioot z redakce Tiscali a potřebuješ sponzorský dar, viď ty blbe.
        • ObcanHavel
          budu volit pana profesora Drahoše, ale raději bych ženskou kandidátku, paní prezidentka by ČR slušela, snad příště
  • Jsme na rozcestí mezi nic moc demokracíí a firemním fašismem. Já jsem radši pro tu demošku *1*
  • ... pračurák Sajmon jak propaguje Drahoše o kterém ještě nedávno psal, že to byl agent StB :)))
  • Soudný člověk n e m ů ž e volit tu zdravotní trosku Zemana! Nemůže vylézt z auta, netrefí se do dírky a má Alzheimra.
    • Já bych si tipl, že ty, nebo tvůj tatínek byl v KSČ. Teď tě to trápí, tak zde píšeš takové ptákoviny. Nebo jsi byl aspoň svazák.
  • Podívejte se na tu fotku!! To má být příští prezident? Včera ho muselo 5 lidí tahat z auta a netrefil se do klíčové dírky u klenotů! To ani není možné, že takto nemocná osoba kandiduje! Asi nenažraná rodina?? Nevím.
    • Ty tomu tak rozumíš, ty prakundo z redakce s tisícátým nickem...
    • Byl zase ožralý, co jiného.
  • Dobrý den nějaká hloupá reklama Němců Billa mne nezajímá,a naskakuje na obrazovku,přímo se vnucuje.Billa ožralce Vlaška co chlastal s starým KOlarikem ,až mu to jeho žena také kamarádství zakazala a Karl KOlarik musel pít jen Clausthauer nealko ,Billa červený mor školení Billa s Sternbergem v Rakousku bylo něco příšerného arogantního jak s echval namyšleně Sternberg z koncernu Billa .
    Král byl z Boží vůle ataky president bude z Boží vůle,rozhodne to Pánbůh počasím,za jarního počasí prvního kola šlo mnoho duchodců k volbám a také policajti nesli obalku jako pionýři na pionýrský slib ,když jim kamarad ministra dává také platy o jakých se četníkům Masaryka nikdy ani nesnilo ani dalším následníkům SNb VB ti chodili více pěšky nežli ti současní v nových autech které dostavají i na venkov každoročně .
    Peklo dokaží udělat když přikáže Miloš Zeman tak peklo jako KLement Gottwald člověku s naboženským vyznáním ekumenickým s emnou zatočili jako s židem Eichmana který ukradl kus lineloa Vůdci z jeho zasob viděli ste daný film,přepadli men večer v den narozenin tací dva zakuklení ruského vzhledu hromotluci a nic se m nikomu n eučinil.Přece se točí řeklo již mnoho lidí a byli potrestáni zanic.
    Takže doufám že počasí bude takové,že duchodci z doby totality se nebudou procházet k volbám a nebudou volit svého oblíbeného pana presidenta z jak to říkali za kumunistů z uvědomělosti občanů státu povinně.
    Demokracije je nevolit když je důvod mu to oplatit alespoň simbolicky zato co mě spáchal pan president a jeho kancelář.
    Nic proti nikomu nemám ani sem nikdy nic nic proti nikomu neměl za konflikty
    Antonio Montana
    • Nejenom obsah, ale i pravopis bys měl sakra vylepšit. *1*
      • Hlavně prasečí držko, že ty máš pravopis v malíčku. Ale ten tvůj prdelní ksicht na svém nicku tě degraduje, ty starej vosle, nebo mám napsat politiku.
  • xxx
    • Ty jsi obecní drban Rudyn Hrebeňár z Ostrova, Lidické 1332. Tel 723 983 963. A nikomu nic nevypálíš malý šedivý skřete.
      • xxx

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit