Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stručné, ale naprosto přesné a výstižné.
  • "Chytrému napověz a hloupého kopni", říkali staří moudří.
    Kdo mám mozkovnu vymytou rudými bláboly, tomu není pomoci. Takovému jedinci fakta a logika nic neříká.
  • Zbytečně se namáháš. Reaguješ na aktivního blbce,který doslova žere pravicovou ideologii a má hrůzu i z toho co se již nemůže vrátit a to znamená,že asi trpí stihomamem,panickým strachem z neexistujícího bubáka. Léčit tento jeho stav,je ale dnes možné.
  • Skvělý příklad demagogie pravicového voliče. To co dnes vládne jsou pohrobci disidentů , chartistů a emigrantů. Dále otevřenými hranicemi nám sem přišlo tolik lumpů, že střelba ve dne v ulicích Prahy není už nic vyjimečného. Stejně tak gemblerství, prostituce atd.atd. Co se týká mučení a vraždění - komunisté byly velmi nedůslední, proto jsme dnes tam, kde jsme. Primitivní marxistický materialismus dokázal dát lidem práci, bezdomovci, to byl také neznámý pojem a rozhodně pracující člověk nebyl loutkou v rukou lumpa, který chce za minimální plat, vyždímat zaměstnance a pak odhodit jako kus hadru. To se dnes děje běžně. Stupidní seriály v televizi byly nahrazeny vysoce intelektuálními seriály - Ordinace v .., Ulice, atd. Bezesporu též stupidní tehdejší televizní zábavu nahradily Talent, MasterChef,Výměna manželek atd. Jaký to vzestup. Antická civilizace by se nestačila divit, jak se zde samostatně myslí. Tunely, rozkrádání a ožebračování většiny menšinou grázlů.
  • Omlouvám se, oprava:
    Komouši tady už zase vystrkují rudé rýpáky a jedinci s opožděným vývojem jim přizvukují. Takové dementní kecy, že tady už 22 let nevládnou komunisté a proto za to nemohou, to snad nemůže vyslovit dospělý svéprávný člověk.
  • Komouši tady už zase vystrkují rudé rýpáky a jedinci s opožděným v za to nemohou ývojem jim přizvukují. Takové dementní kecy, že tady už 22 let nevládnou komunisté a proto, to snad nemůže vyslovit dospělý svéprávný člověk. Oni se snad komunisti vypařili, nebo pouze převlékli kabáty? A co ti kdo prošli komunistickým promýváním mozku a „výchovou“? Komunistickou ideologii může vyznávat jedině psychopat, který potřebuje ovládat jiné a kompensovat si tím své komplexy anebo tupec, jemuž stačí k životu talíř s vepřovým, půllitr piva a stupidní seriál v televizi. A takoví jedinci se nestanou Člověkem zasluhujícím toto označení pouze tím, že padne komunismus a v zemi nastane svoboda a demokracie. A dokonce se tady vyskytuje i názor dovolující si odvolávat se na zdravý selský rozum, že je to vinou otevřených hranic. To byste zase chtěli postavit na hranice elektrické ohradníky, aby občané považovaní komunisty za pouhý dob.tek, se nemohli svobodně pohybovat? Už by zase komunisti chtěli lidí zavírat, mučit a vraždit, jak to mají v genech?

Příčina jednoznačně spočívá v komunistech, kteří v naší vyspělé zemi zničili tradiční hodnoty založené na antické civilizaci, úctě ke vzdělání, k samostatnému myšlení včetně spirituality a myšlení přesahujícího prosté smyslové vnímání. A místo toho tady zavedli primitivní marxistický materialismus 19.století s naroubovanými způsoby obyvatel východostepních asijských zemí s tradicemi mongolsko tatarských a hunských kočovníků a námezdníků.
  • Janešek měl říci že hodnoty se ztratily již v minulém bolševickém režimu a tahle postbolševická garnitura vlastně nic jiného nezná a podle toho jedná.
  • Díky 23 let trvající vládě lumpů a zlodějů.
  • Komouši tady už zase vystrkují rudé rýpáky a jedinci s opožděným v za to nemohou ývojem jim přizvukují. Takové dementní kecy, že tady už 22 let nevládnou komunisté a proto, to snad nemůže vyslovit dospělý svéprávný člověk. Oni se snad komunisti vypařili, nebo pouze převlékli kabáty? A co ti kdo prošli komunistickým promýváním mozku a „výchovou“? Komunistickou ideologii může vyznávat jedině psychopat, který potřebuje ovládat jiné a kompensovat si tím své komplexy anebo tupec, jemuž stačí k životu talíř s vepřovým, půllitr piva a stupidní seriál v televizi. A takoví jedinci se nestanou Člověkem zasluhujícím toto označení pouze tím, že padne komunismus a v zemi nastane svoboda a demokracie. A dokonce se tady vyskytuje i názor dovolující si odvolávat se na zdravý selský rozum, že je to vinou otevřených hranic. To byste zase chtěli postavit na hranice elektrické ohradníky, aby občané považovaní komunisty za pouhý dob.tek, se nemohli svobodně pohybovat? Už by zase komunisti chtěli lidí zavírat, mučit a vraždit, jak to mají v genech?
  • Je to blb s IQ tykve,
  • Bohu zel jedna hodnota stale drzi,PRACHY,ze?
  • Ovčané tentokrát použijte selský rozum.Proč myslíte,že jsou otevřené hranice?Aby zločinci utekli.Když budou hranice tak se daleko nedostanou.A o to tady šlo.Práce ministerstva je ukázka jeho vedení Šlafenberkem.Do Kanady víza,Češi vezněni v zemi EU jako je Řecko.Ještě se na nás chtějí peníze - to nás dostal ten Ruzyňský jmenovec do pěkných sranděr.
  • Vypadáí to,že bude brzy pro tebe ty olé.
  • Ten blbec vždycky sesmolí nějakou hovadinu a už to sem ťuká. Určitě to není žádnej právník, protože ve svých textech mívá pravopisný chyby a vyjadřuje se primitivně. *1*
  • Vlna nespokojenosti roste a na ní se pokoušejí jet další grázlíci. Uměle se stvoří tzv. zachránců lidu spolek ovládaný a placený boháči v pozadí. Opět se použije stará finta dělat tzv. změnu se starejma provařenýma ksichtama které mají zase recept jak to tentokrát půjde lépe.
    A bohužel ten podvod má další naději na úspěch. Stačí jen vzpomenout na US VV a Zelené.
    Tolik lidí jim dalo hlas v domnění že přijde nová doba do politiky a jen se pomohlo starým i novejm grázlíkům nahoru a jelo se ve starejch shnilejch kolejích dále.
  • Jak dlouho jsi plodil tenhle otřepaný nesmysl.Kam se podívám tam to píšeš.Nemáš vůbec fantazii
  • Smrt měla být už dávno pro komunisty, vy tupí mozci
  • To jsou pánové, kteří dokázali zbohatnout né vlastní prací. A dělají ze sebe, co vůbec nejsou.
  • Ja osobně spatřuji za největší životní omyl to, že jsem v roce 1989 fandil změnám. Musel jsem si prožít 22 let hrůzovlády abych při mém chabém rozumu a selské naivitě pochopil, jak hluboce jsem byl oklamán a jak hluboce jsem se mýlil. Doufám, že i když jsem přímo necinkal klíči na Václaváku, tak mi někdy moje milovaná roční vnučka odpustí, že jsem se nechal zmanipulovat a že jsem skoro 20 let držel palce zlodějům, korupčníkům, odkláněčům a jiným hajzlům z ODS, TOP-09, LIDEM, KDU-ČSL, ODA, US, ČSSD a jiným.
  • Boháči chápou že smrt ODS je na dohled a tak zas připravujou další oblbovačku která je má u moci udržet pod jiným jméném aniž se změní obsah.
    Už blábol zbavme se komunistů stojí za to. Problém není komunista ale kariéristé a jiní grázlici z nichž mnozí jsou ex členové ksč a horda zlodějských kmotrů a podnikatelů-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit