Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Senzace! Porošenko sňal z Putina odpovědnost a označil jako hlavní viníky občanské války na Ukrajině !!!!!!!!!!
    G M
    16. 2. 2015 zdroj

    http://www.novarepublika.cz/2015/02/senzace-porosenko-snal-z-putina.html
    Obrat v zahraniční politice Kyjeva? Porošenko snímá odpovědnost za rozpoutání občanské války na Danbasu z Putina. Za viníky byli označeni A. Jaceňuk a Alexandr Turčinov. Porošenko prostřednictvím svého nejbližšího spolupracovníka poslance a generálního sekretáře vládní strany „Blok Petra Porošenka“ Sergjeje Kaplina označil hlavní viníky občanské války na jihovýchodě. Prohlášení generálního sekretáře strany je možno chápat tak, že hlavní viníci rozpoutání občanské války budou v nejbližší době pohnáni k odpovědnosti.
    *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    Soudržka P. a Alina nástup na popraviště za vlastizradu!!!
    SMRT FAŠISMU !!!!!!!!!!!!!
    • Je jasné, že Jaceňuk a Turčinov byly loutky dosazené USA. Za úkol měli právě vyprovokování konfliktu s Ruskem. I jim se však zřejmě situace vymkla z rukou, když nedokázali za rok porazit východoukrajinskou domobranu a navíc samotné nacionalistické oddíly Pravého sektoru se začínají obracet proti nim ve snaze převzít vládu nad Ukrajinou. Domnívám se, že Amerikáni již hodili Jaceňuka i Turčinova přes palubu a tyhle dva čeká soud. Teď jse o to, aby měl Porošenko dost sil zarazit na Ukrajině vzmáhající se nacizmus.
    • Porošenko má strach, že špatně dopadne a to dopadne, ale když poprosí, Rusko mu udělí azyl.... *15* *15* *15*
    • Ješte bude prosit Rusko o pomoc.A tak je to správně.Porošenko zjistil že je FR a D obětovalo.
  • JÓÓÓÓÓ TO JE ŽRÁDLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Fašounci padaj jak mouchy Alina musí bejt na nervy *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • No to je jakési podivné. Na Ukrajině probíhá občanská válka, to je nepochybné. Čili proti sobě stojí tzv. separatisté (spíše bych řekl domobrana) z východní Ukrajiny a na druhé straně oficiální ukrajinská armáda + různé ozbrojené bandy skládající se z ultranacionalistů a různých dobrodruhů z celého světa. Bojují proti sobě ale ukrajinští státní příslušníci. Tak jek může Putin, prezident jiného státu, nařizovat něco občanům státu druhého? To jako kdyby vyzývali Zemana, ať nařídí IS skončení bojů. Řekl bych, že v prvé řadě by měl Porošenko nařídit zastavení bojů z ukrajinské armádě a samozřejmě i ultranacionalistickým praporům a národní gardě a pak jednat se separatisty, občany Ukrajiny. A to je zřejmě kámen úrazu, neboť oficiální ukrajinská moc nemá vliv na ozbrojence Pravého sektoru ani na najaté žoldáky. Na Ukrajině je prostě patová situace, která se politikům již dávno vymkla z rukou a obviňovat z ní Putina, či jen Putina, je značně hloupé.
    • Protože Putin je jejich zásobovací důstojník. Kdyby stopnul dodávky vojáků zbraní
      a munice tak do týdne válka skončí.
      • No já nevím, když si vzpomenu kolikže techniky získali od ukrajinské "armády" nevím, nevím.
      • Pusinko veř mne,kdyby tam byli rusky armada a munice ,valka proti KijevskeUA ne trvala by ani jeden den !!!
      • Máňa povídala, že ruské tanky překročily hranice ukrajiny, pak se zjistilo, že nové vyslané oddíly přešli k separatistům.
      • A kdo financuje ukrajinskou armádu a hlavně banderovce z Pravého sektoru? Kdyby východoukrajinské domobraně došly zbraně jak říkáš, tak jsou vydáni napospas fanatikům z praporů Azov, Ajdar a dalším. Nastaly by takové pogromy na obyvatele, že si je ani nedovedeš představit, Puso.
  • Ukrajinská svodka ze dne 16.02.2015 - dnes s mimořádně horkými novinkami!

    17. 2. 2015 Kosa zostra čili https://vlkovobloguje.wordpress.com/
    Horká novinka - Děbalcevo obsazeno povstalci?!!! Dnes ráno ruská televize "1" odvysílal dlouhou reportáž z osvobozování Děbalceva. Opolčenci jsou pevně zachyceni na severním předměstí a s obrněnou technikou postupují do města... boje u Mariupolu, ostelování měst ukrajinskou armádou pokračuje, ale je slabší ... a další ...
    Horká novinka!
    Děbalcevo obsazeno povstalci?!!!
    Alespoň podle posledních informací rusvesny – viz http://rusvesna.su/news/1424119898

    Kozácké jednotky Nikolaje Kozicyna začaly právě dočišťování Děbalceva!!!!
    *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* BOHATÝŘI!!!!!!!!!!!!!!!!
    • když se daří tak se daří *3*
  • To je nebetyčná drzost žádat Putina, aby působil na povstalce. Přitom nedávno západní dobytci navýšili sankce , což je opravdu způsob svobodného podnikání. Ani si při té své "demokracii" asi nevidí do huby.To se nedá číst ani poslouchat , co páchají propagandy západu včetně našich přisluhovačů, kteří se chovají podle toho, kdo nás zrovna okupuje.Ještě, že si dnes člověk může otevřít na internetu i jiné zprávy a tak si alespoň vytvopřit názor, kdo propaguje jaké nesmysly.Důkazů je předkládáno velice málo a spoléhá se na blbost lidí jako vždy.
  • Mnoho povyku pro nic!!
    Až Opolčenci rozeserou fašistická lejna v debalcevském kotli všichni z toho budou jenom těžit.
    Rozmixované mrtvoly fašistů dokonale zúrodní zem, na které potom poroste pohanka pro Rudou armádu.
    Bezcenné životy fašistů konečně dostanou smysl a nějakou reálnou hodnotu.
    Na tom se zde doufám shodneme všeci!
    *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    • S tím by se dalo souhlasit, ale přece jen bych byl trochu schovívavý k obyčejným ukrajinským vojákům, kteří jsou k boji proti jiným ukrajincům přinuceni, jsou násilně vytrháváni od svých rodin a hladoví s nedostatečným výcvikem a výzbrojí hnáni do předem beznadějných bojů. Ovšem s nacisty Pravého sektoru a cizími žoldáky, kteří přijeli na Ukrajinu jen aby ukojili touhu zabíjet, bych slitování nedoporučoval.
      • I přitroublý hňup se dokáže vzdát nebo dezertovat, ti vaši nevinní obsluhují raketové systémy a děla, které mrzačí a vraždí civilní obyvatelstvo, žadná jejich nevinnost tedy už neexistuje!!!
        • O vině či nevině jsem nepsal. To si musí každý ukrajinský voják srovnat sám se sebou, zda se mu líbí zabíjení spoluobčanů. Spousta jich také dezertovalo, spousta se rádo vzdalo. Ale domnívám se, že mnoho jich je bojovat násilím přinuceno.
  • Proč tlačí jen na Putina. Ať tlačí taky na Amíka, který dodává zbraně a další věci UK.
  • Na jednaniach o Ukrajine v Minsku sa odohral aj tento médiami utajovaný rozhovor, medzi Porošenkom a Putinom, v dôsledku ktorého urazený Porošenko od zlosti na niekoľko hodín opustil rokovaciu miestnosť"
    Putin sa pýtal Porošenka, či pozná historku o sliepkach kniežaťa Vladimíra, panovníka Kyjevskej Rusi, pričom Putin nečakal na odpoveď, ale spustil:"Knieža Vladimír odišiel z Kyjeva na poľovačku do Novgorodu a keď sa vráti, zistil, že všetky jeho sliepky zmizli... a prišlo sa na to, že mu tie sliepky ukradli Ukrajinci."
    Porošenko s vypúlenými očami na to: "Vtedy ešte žiadny Ukrajinci v Kyjeve neboli",
    pokojný Putin mu s úsmevom odvetil: "Tak a teraz na týchto historických základoch môžeme začať jednať o Ukrajine"
    • No Slovensko naštěstí taky nikdy nebylo, takže jistě uznáš, že patříte do Maďarska, Ištváne.
      • Igen, nincze Slovákia, Feldvidék és Magyarország. *2*
      • To nic, jen Pussynka má nějakou obcesi ze včerejška *1*
  • soudružkoPussynko napište nám něco inteligentního...
    • Jsi koko.! Stačí, nebo mám psát i o tvé rodině, soudruhu?
  • Krátka nová zpráva Debalceve dobyto,kotel uvařen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit