Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Knížák už se mnohokrát projevil jako arogantní hlupec, navíc i základní pravidla lidské slušnosti jsou mu cizí. Je odkojen bolševismem, proto nechápe a nesnáší kohokoliv s jinými názory, reakcí jsou jen urážky a sprostoty, na víc se nezmůže - jako teď. Pochopitelně věk se na něm podepisuje rovněž, takže se to jen zhoršuje. Vlastně musí být chudák - nepochopený, žije nejspíš v neustálém stavu na§ranosti.
  • Od pana Knížáka by mi takové výroky absolutně nevadily.To je člověk,který neznamená nic,kromě své trapné extravagance a tak trochu primitiv je on sám.Zřejmě se snaží na svém sestupu do muzea dějin ještě maličko zviditelnit,ale myslím,že už mu to těžko pomůže.
  • Knížák není schopen žádného dialogu, debaty a už vůbec ne kompromisu. V tom se podobá Vašíkovi Nesmírnému jako by mu z oka vypadl.
    Takže pokud má někdo jiný názor, má u obou těchto hovad smůlu, ba stává se jejich nepřítelem.
  • I ty mladý krasavče s bujnou kšticí. Také se dočkáš svého času, bude-li ti osudem dáno.
  • Těší mne, že panu Knížákovi vadí zejména počet protestujících studentů. Je zřejmé, že protest splnil svůj účel. Samozřejmě, že musí zesměšňovat a urážet, ty, kteří se staví proti vládnoucí klice, ke které patří.
    Mě na rozdíl od něj situace připomíná spíše rok 1989. Tehdy také studenti protestovali, proti režimu, který byl v hluboké krizi a jehož představitelé nevěděli, jak dál.
    Co dokázali nynější představitelé politické moci za 22 let? Zadlužit zemi, rozvrátit tradiční průmysl, zrušit tradiční měřítka hodnot a podle pana Knížáka také vychovat generaci primitivů. Opravdu mají velké úspěchy.
  • Pan Knizak je super h o v a d o uz od pohledu, co se v ty priplesly palici s nausnici muze zrodit. *11*
  • Pan Knížák byl za komunistů feták a byl podezříván z krádeží obrazů- nevím zda mu to bylo dokázáno- tady jej pamětníci znají a co mu tady psali do pamětní knihy při jeho výstavě si jistě za rámeček nedal. Jen takováhle pakáž se mohla dostat tak vysoko za Havla
  • Co jsem Knížáka poznal, tak i jeho považuju za primitiva. Navíc arogantního a neomaleného...
  • Nesouhlasím s primitivními projevy většiny diskutujících ani s "přisprostle kritickým" projevem pana Knížáka. Zřejmě ví málo o dnešních mladých lidech, kteří jsou navenek drzí a bezstarostní, jako byl i on, když byl ještě hejsek z Mariánek......... Nepodceňujme je, oni vědí, co je správně a co je špatně. Alespoň ta většina studentů, která to myslí se svým vzděláním vážně. Svoje mládí si prostě jenom užívají. Mají na to nárok, jako jsme si to prosazovali my i před padesáti lety pan Knížák.
  • Stávka či protest je jeden nikoliv jediný prostředek, jak se domoci kvality. Ale to většina studentů, kteří se za studium jen neschovávají, vědí. Nepodceňujme je. Mám jednoho takového doma. Studuje 5. rokem, na všechny zkoušky se poctivě připravuje, všechny na první termín....... bakalářský červený diplom Kromě toho již 2. rokem pracuje v oboru a o obor se zajímá i ve volnu - o prázdninách. Letos dle všeho absolvuje a snad se podaří najít solidní práci. A není to jenom nějakej hejsek. Normální kluk, kterýmu to prostě není fuk. A soudě podle lidí, se kterými se stýká.. většina je podobných jako on. Samozřejmě se na školu dostane dneska kdekdo...... ale síto prvního semestru je opravdu hodně kruté.
  • sakra kde mám ty klíče,Černej korzár je už tady a antiparoubek furt běhá po chodbě a ještě k tomu nahý *11*
  • Přesně jsi se přihlásil k chudákům, o kterých píše Eva. Nedojde ti to ani za sto let :)))
  • Ze školství jsem velmi rychle odešel. To co se tam děje je neuvěřitelná katastrofa. Ve výuce se již živí nová generace nic neznalých učitelů, včetně vedení škol. Absolventi jsou většinou v praxi nepoužitelní. Takto "vzdělanému" občanstvu pak stačí shlédnout opakovaně televizní fikci a neštěstí je hotové.
  • ).(
  • A tvrdil to někdo?
  • Nezdá se mi, že by Knížák byl vrcholem našeho kulturního života. Spíše bych řekl, že stárne, neboť za mlada byl větší rapl, než tato současná mládež. Čest Bůh. *14*
  • tak zpátky do klece antiparoubku,za chvíli přijede Černý korzár a pak hned Vinnetou *3*
  • Čau, chytráci i hlupáci. Slušně jsem se pobavil. Knížák je vynikajícím zrcadlem hlupáků :)))
  • Špína nikdy nezvítězí, woe, ani v zasraném zkorumpovaném Česku ne :)))
  • ty jsi taky pěkná PÍÍÍÍČA.kde se berou takovýto debílkové s takovými názory???Doma tě málo řezali ty krávo,řekni svýmu starýmu at ti dá po tlamě a neruš tady diskusi svéprávných *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit