Přejít na výpis diskuzí
Miliarda sem, miliarda tam. Skončí Česko v pařátech čínského draka?
1.4.2016 | Pavel Jégl
401 příspěvků
-
Jsem putinův homosexuální agent. Nyní si hraju na Rybannu. To jsem ale čtverák
-
Smrdím tu nonstop. Ráno jako hrdina Putin, v poledne jako BTW a večer pod jménem
rybanna. Vždy mě poznáte podle pěti za vteřinu nakliknutých bodů. -
Klikám o závod a Semjonuju. KGB mě za ničení debat na Tiscali královsky platí.
-
Máme to tu pod kontrolou. Všechnu pravdu zmínusujeme.
-
Tradiční slet pitomců. BTw se tradičně stává blbem dne.
-
Ty nikdy nic nesložíš ani se nikdy na nic nezmůžeš, nulo.
-
Tebe neposlechne ani můj čokl, moulo.
-
Myslíš Babiše, kde ho většina národa glorifikuje...?
-
Ten tvůj argument velmi kulhá a to na levou nohu.. Vzpomeň třeba Egypt jaký byl a jaký je dnes... Čína prošla od té doby proměnou.. lidská práva a osobní svobody tam se moc nenosí... jen se pošilhává po ekonomickém růstu... Naše země k tomu také směřuje...vůbec se nedivím, protože se politikům vládne podstatně lépe.. bez kontroly, bez kritiky... neomezeně. Takže ty se slabšího nezastaneš.. a raději se schováš za bouchače... jsi srab.. ale také můžeš být v roli otloukánka a to velmi brzy...
-
Když ty přijdeš na tu diskotéku, tak tam všichni padají smíchy a smradem. Jsi tlustá,hnusná a smrdíš jak kyselá p r d e l..hi..hi..hi
-
Porovnávat život v EU s Čínou to je opravdu za rámcem všeho....
-
Islámský fanatismus je proti tomu prdina.. jsou pouze krutí a neschopní.. žijí pouze z boje... Kdežto číňani jsou daleko nebezpečnější... před 20ti klety jsem za to Zemanovi tleskala, ale dnes už mu oči šikmí /alkohol/ a žloutne.. tabák a alkohol.. jen jsem nostalgicky hodnotila jeho proměnu ....Když se člověk zastává slabšího.. je to v pořádku... patří to do našich hodnot.. když někde leze do zadnice mocnému, tak to vypovídá o jeho sparchntělém charaktru.. kolik takto podporovaných investic zlikviduje českých firem
-
Ano v tu dobu jsem byla na diskotéce vedle ve vsi, tak vidíš, že tu nejsem furt!
-
odchod - 14.26
---
příchod - 14.27
*15* -
Ano a všechny si vyštval a nemáš rád holky a kradeš nicky a já jsem holka a tobě to vadí a chodím sem málo a nikdy tu nejsem furt pryč a Simona přišla až potom a Simča je tu od začátku a VŮBEC ...
-
Je to tak.
Nonstop, smrdím tu nonstop... -
Hup otrok!
-
Kdysi jsme s Míšou složili písničku:
Nonstop,
smrdím tu nonstop
a s tím, co přijde
mám chuť tu řvát
Je dobrá co? -
Ješitný Tiscali trollečku blbečku - Zlej Semjone BTW hrdino putine Rybanne trolle . neprudíš ale nudíš. S tím hlasováním podvádáš moc okatě ty plus 6 za vteřinu. Lidi jsi vyštval a nyní jsi tu sám. Nuda co. dobře ti tak neschopný trole *2* *2* *2* *2* *2* *2*
Smrdíš tu každý den a hlavně celý den. Máš fakt smutný život dědkui Není divu že jsi tak zapšklý. Při službě 20 hodin na netu si už zapííícháš jen virtuálně *2* *2* *2* *2*
Simča se jde bavit. A ty se tu budeš strašlivě nudit. Lidi tu nechodí. Chi chi Cha cha. Hell yeah *2* Jak krásné je užívat si a srááát na zdejšího zlého nulu trolla. *15* *15* *15*
a teď zameč zlej Semjone Gayínku trolle a vyskoč zase nahoru. Ješitný hňup jako jsi ty by přeci neusnul kdyby nebyl vycapený až nahoře. Pa pa impotente. Odchod 13:47 -
Ja také vím dopředu že si tradičně naklikáš za vteřinu 7 bodů internetový trolle
Zlej semjone Gayínku trolle *15* *15* *15* *15*