Přejít na výpis diskuzí
Miliarda sem, miliarda tam. Skončí Česko v pařátech čínského draka?
1.4.2016 | Pavel Jégl
401 příspěvků
-
Ať žije NSDAP - M. Díky přidanému písmenu M je to nová minulostí nezatížená strana
Takže pokud se to polici ČR nelíbí tak ať si prdeel políbí. Když tu může fungovat zločinecká organizace KSČ Magorů.
Náš boj a program.
V zájmu zvýšení zaměstnanosti znovu otevřeme komory. Komunisté do nich mají vstup zdarma a dokonce do nich musí vejít povinně. Zloděje a vrahy v žoldu Kremlu zničíme. -
Panda žraločí a potácející se krteček *1* *1* *1*
-
Vítáme u nás čínské podnikatele.
-
Tito dva skvělí prezidenti nastartovali motor táhnoucí nás k prosperitě, děkujeme Číno, děkujeme pane Zemane!!!
Americank_a
Americank_a
Americank_a -
Nejspíš to bude stejné "terno" jako Zemanova oblíbená Nomura x IPB. Čína se chce dostat do EU se svými výrobky. Zatím našla prvního tupého hejla - ČR, zemi, které nevadí, že její ulice zaplavili čínští agenti a převlečení zabijáci ze speciálních čínských jednotek a to ZCELA BEZ VÍZ. Že si tady komunistická země pořádala vlastní manévry a rudou šaškárnu, za kterou by se nemusel stydět ani Hitler nebo Brežněv.
-
Táhni do plynu Stbácký zloději jmen a nicků.
tvoje matka musela být opravdu velká kurwaaa když porodila podlého zákeřného
haajzla jako jsi ty bbbb -
Skvělá fotečka dvou skvělých prezidentů. *14*
-
Á huplá
-
Ješdiný troll je tu StBácký haajzl BTw alias Putin alias jura alis milion jmen.
On tu vesele podvádí s hlasováním a krade nicky. Jděte do perdele vy rudá prasata -
Miloš Zeman je komunistický čůůůlrák
-
Já jsem vám pouze vše uvedené vrátla ty pokrytecký haajzle. Tak tu nebreč howado.
Vy tu kradete můj nick Simča, vy komolíte moje jméno Simona. Měsíce a měsíce.
Táhněte do plynu vy proruské kurwy -
Multitrolle, asi ti už pořádně hrabe v makovici. Všeho moc škodí. *16* *12* *16*
-
Přestante platit daně zločinecké komunistické organizaci jménem Policie ČR
která porušila zákony %CR když přihlížela jak čínští teroristé placení řínskou ambasádou napadí pokojně procházející české občany.
Je to i na videu.
Smrt komoušům v policejních uniformách! -
Jak cynické, vše, na co poukazuješ, tady předvádíš ty sám, v plné nahotě. A já tě snad v této diskusi nějak napadal? Já ti něco kradl? *16* *12* *16*
-
Ano ruský trole BTW Putine Rybanno juro smrdíš tu nonstop pod 110 nicky.
Za to tě přeci KGB platí. Odpůrcům a odpůrkyním Kremlu kradeš jména a nicky aby jsi je pak psaním blbostí fiskrditoval.
Také podvádíš s hlasováním -
Nevbolej po pravidlech Tiscali která nedidržuješ pokrytecký gaunere Tiradore.
Komolíš moje jméno. Kradete můj nick i jméno. Podvádíte s hlasováním.
Jste Putinovská zákeřná prasata. Vy na pravidla slušnosti nárok nemáte -
Souhlas. *14*
-
Tak to je. Musím tu smrdět nonstop pod tisíci nicky. *14*
-
Ožralý Blb Miloš Zeman se zase ožral pochcal a pokadil.
Kroť se ty komunistický dobytku placený KGB. Jinak budeš viset vedle tvejch rudejch trenek -
Jen ukazuješ, jaký jsi ynteligent.
Tiscali, cenzoři, chápu, blíží se víkend a vy máte již sbalenou tašku domů..., ale... *12* *16* *12*