Přejít na výpis diskuzí
Miliarda sem, miliarda tam. Skončí Česko v pařátech čínského draka?
1.4.2016 | Pavel Jégl
401 příspěvků
-
Putin je tak maličký že místo hory leze na lentilku. chi chi
-
Nejspíš to bude stejné "terno" jako Zemanova oblíbená Nomura x IPB. Čína se chce dostat do EU se svými výrobky. Zatím našla prvního tupého hejla - ČR, zemi, které nevadí, že její ulice zaplavili čínští agenti a převlečení zabijáci ze speciálních čínských jednotek a to ZCELA BEZ VÍZ. Že si tady komunistická země pořádala vlastní manévry a rudou šaškárnu, za kterou by se nemusel stydět ani Hitler nebo Brežněv.
-
Všechnu pravdu o zločinech Ruska na rozkaz KGB zmínusuju,
Mám na to mašinku a tak prásknu i 10 bodů za vteřinu. To je StB finta co -
Mám historický nárok na ruské území. Ať žije Novo Mongolsko.
Již do ruska posílám armádu v uniformě bez označení -
Zatím těm slavným prognostikům nevyšlo ani jedno proroctví, a vždycky to byla naprostá katastrofa - kupónovkou počínaje. Panda zašlápne krtečka, jen to mlaskne. Ani si nevšimne, že už je po krtkovi. *1* *1* *1*
-
už tu nejsem . Opravdu. Ale stále mínusuju - 6 bodů za vteřinu klik mašinkou.
Smrdím tu pořád jako hrdina Putin, Rybanna, BTW a zlej troll.
KGB mě za tuhle prasárnu platí.
Kdybych Nesemjonoval a pravdu nemínusoval tak mě KGB zavraždí v Gulagu -
Simona nepustila ruského agenta BTW Rybannu zlého trolla do kalhotek.
I když BTw škemral a prosil. Proto jí BTw tak nenávidí a pomlouvá. Chcípák *2* *2* *2* -
Zvýšení důchodů od ledna 2016 a poslanci TOP 09!
Důchodci, i ti co tam brzy budete, pamatujte si to do voleb!!! Top 09 byla proti navýšení pro důchodce o 200,- Kč.
Nikdo z TOP 09 nehlasoval pro zvýšení důchodů od 1. ledna 2016!!!
Nesouhlas:
13. Zdeněk Bezecný, Jan Farský, Petr Gazdík, Leoš Heger, Václav Horáček, Jiří Koubek, Marek Ženíšek, Věra Kovářová, Michal Kučera, Helena Langšádlová, František Laudát, Jaroslav Lobkowicz (Plzeň), Karel Tureček Nepřihlášeni:
4. Nina Nováková, Stanislav Polčák, Karel Schwarzenberg, František Vácha Zdrželi se:
3. Jiří Skalický, Anna Putnová, Gabriela Pecková Omluveni:
6. Markéta Adamová, Jitka Chalánková, Daniel Korte, Miroslav Kalousek, Roman Kostřica, Herbert Pavera
Všichni z TOP 09 ale hlasovali pro zvýšení platů poslanců o 7000,- Kč !!! za TOP 09 bylo pro všech 26 poslanců!
Pošli to dále, ať jsou voliči správně informováni o názoru této "Elity národa".Nezapomeňte na to u příštích voleb!!!! -
-
Máš recht, ale když pustí Práglkavcl a Šapiroa nějaký peníz nikdo nezapomene, ale love jsou love?
-
... deb*lek je zase opuštěn a plká a plká a plká a nikdo to nečte a nečte a nečte :)))
-
-
protože nejchytřejší jsme my! Sice máme trochu deformované hlavy.Ale co každý jsme nějaký.Maminka mi říkala že nevadí když mám hlavu jak krabici od bot!
-
-
-
Putin je tak maličký že při vypouštění vany často spadne do odpadu.
-
Miloš zeman je ožralý blb .