Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Putin je tak maličký že místo hory leze na lentilku. chi chi
  • Nejspíš to bude stejné "terno" jako Zemanova oblíbená Nomura x IPB. Čína se chce dostat do EU se svými výrobky. Zatím našla prvního tupého hejla - ČR, zemi, které nevadí, že její ulice zaplavili čínští agenti a převlečení zabijáci ze speciálních čínských jednotek a to ZCELA BEZ VÍZ. Že si tady komunistická země pořádala vlastní manévry a rudou šaškárnu, za kterou by se nemusel stydět ani Hitler nebo Brežněv.
  • Všechnu pravdu o zločinech Ruska na rozkaz KGB zmínusuju,
    Mám na to mašinku a tak prásknu i 10 bodů za vteřinu. To je StB finta co
  • Mám historický nárok na ruské území. Ať žije Novo Mongolsko.
    Již do ruska posílám armádu v uniformě bez označení
  • Zatím těm slavným prognostikům nevyšlo ani jedno proroctví, a vždycky to byla naprostá katastrofa - kupónovkou počínaje. Panda zašlápne krtečka, jen to mlaskne. Ani si nevšimne, že už je po krtkovi. *1* *1* *1*
  • už tu nejsem . Opravdu. Ale stále mínusuju - 6 bodů za vteřinu klik mašinkou.
    Smrdím tu pořád jako hrdina Putin, Rybanna, BTW a zlej troll.
    KGB mě za tuhle prasárnu platí.

Kdybych Nesemjonoval a pravdu nemínusoval tak mě KGB zavraždí v Gulagu
  • Simona nepustila ruského agenta BTW Rybannu zlého trolla do kalhotek.
    I když BTw škemral a prosil. Proto jí BTw tak nenávidí a pomlouvá. Chcípák *2* *2* *2*
  • Zvýšení důchodů od ledna 2016 a poslanci TOP 09!
    Důchodci, i ti co tam brzy budete, pamatujte si to do voleb!!! Top 09 byla proti navýšení pro důchodce o 200,- Kč.
    Nikdo z TOP 09 nehlasoval pro zvýšení důchodů od 1. ledna 2016!!!
    Nesouhlas:
    13. Zdeněk Bezecný, Jan Farský, Petr Gazdík, Leoš Heger, Václav Horáček, Jiří Koubek, Marek Ženíšek, Věra Kovářová, Michal Kučera, Helena Langšádlová, František Laudát, Jaroslav Lobkowicz (Plzeň), Karel Tureček Nepřihlášeni:
    4. Nina Nováková, Stanislav Polčák, Karel Schwarzenberg, František Vácha Zdrželi se:
    3. Jiří Skalický, Anna Putnová, Gabriela Pecková Omluveni:
    6. Markéta Adamová, Jitka Chalánková, Daniel Korte, Miroslav Kalousek, Roman Kostřica, Herbert Pavera
    Všichni z TOP 09 ale hlasovali pro zvýšení platů poslanců o 7000,- Kč !!! za TOP 09 bylo pro všech 26 poslanců!
    Pošli to dále, ať jsou voliči správně informováni o názoru této "Elity národa".Nezapomeňte na to u příštích voleb!!!!
    • Máš recht, ale když pustí Práglkavcl a Šapiroa nějaký peníz nikdo nezapomene, ale love jsou love?
    • ... deb*lek je zase opuštěn a plká a plká a plká a nikdo to nečte a nečte a nečte :)))
      • protože nejchytřejší jsme my! Sice máme trochu deformované hlavy.Ale co každý jsme nějaký.Maminka mi říkala že nevadí když mám hlavu jak krabici od bot!
  • Putin je tak maličký že při vypouštění vany často spadne do odpadu.
  • Miloš zeman je ožralý blb .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit