Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miloš zeman se stal komunistickým zločincem a proto přestal být slušným člověkem
  • Policie ČR - polibte si perdele vy vlastizrádná prasata.
    pokud neochráníte občany ČR před útoky čínských zločinců tak se občané ozbrojí
    a požbou k čertu čínské komouše i vás *2* *2* *2*
  • Líbí se mi ten název článku, to je jako ty Becherovičovy výkřiky "ku.dy sem, ku.dy tam" když měl virózu a měl projev. *1*
  • Miloš Zeman je největší rudý cocot pod sluncem.
  • Miloš Zeman do plynu!
    Je to zločinec. člen zločinecké organizace KSČ.
    Je to zloděj díky kterému Čr přišla o miliony na předražené dálnici na Ostravu
    • Jen ukazuješ, jaký jsi ynteligent.

Tiscali, cenzoři, chápu, blíží se víkend a vy máte již sbalenou tašku domů..., ale... *12* *16* *12*
      • Nevbolej po pravidlech Tiscali která nedidržuješ pokrytecký gaunere Tiradore.
        Komolíš moje jméno. Kradete můj nick i jméno. Podvádíte s hlasováním.
        Jste Putinovská zákeřná prasata. Vy na pravidla slušnosti nárok nemáte
        • To už ale všechno dávno vím, nemáš tam něco nového? Třeba že žeru malé děti a tak? *14* *14* *14*
  • už tu nejsem . Fakt ne. Kecám.
    Vidíte přece že stále podvádím s hlasováním. Mínus 10 bodů za vteřinu.
    Jsem nenápadný jak lejno na tapetě. *11*
  • Nevěřím, že se Česku nevymstí Zemanovy chyby. Nevím, proč prezidenti neprocházejí prověrkou. Proč nepíší žádné IQ ani psychotesty? Spoléhají jen na naivitu a hloupost svých kamarádů v politice a voličů. Jiné, neméně důležité profese testy vyžadují! Aby se nakonec nezjistilo, že má náš milý prezident IQ sotva 90 (s věkem totiž klesá) a že nejen, že není mentálně způsobilý (např. vlivem neurodegenerativní choroby), ale že má nějakou psychickou úchylku. Věk už na to má...
    • Staci ze se nam vymstili chyby Havla a Klause;-)
      • Souhlas. Vymstily, mstí a budou mstít. Ten havloid opilec otevřel cestu VŠEM DAREBÁKÚM a DAREBÁCKÝM POLITIKÚM.
  • Kudy chodím tudy nicky lidem na Tiscali kradu.
    To bych nebyl čapisrál abych to tu nezasrrall. Jupííí
  • Tak bojuj otroku Zlej BBBB BTW Rybanne hrdino Putine trolle.
    Kradeš nicky, podvádíš s hlasováním a smrdíš tu celý den pod 20 nicky.
    Do zrcadla se nedívej. neviděl by jsi muže ale StBáckou zrůdu kterou jsi *2* *2* *2* *2*

Pa pa nulu. Do kalhotek sem tě nepustila. Žere tě to. Chi chi. *2* *2* *2*
    Simča vždy ochotně roztáhla nožky - učitelům dala, spolužákům dala . jen BTWho StBáka
    malého ptáka dovnitř nepustila. proč? protože je slušná proamerická demokratka.

*2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *14* *14* *14* *14*
  • StB do plynu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit