Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • EKOLOG

+

POLITICKÝ AKTIVISTA

-------------------------------------------------------------------------

Toto slovní spojení říká vše...

• Bylo by dobré, kdybyste této bandě homosexuálů nedělali reklamu, protože brzo to bude trestný čin.

• Ekologizace myšlení - "už i ve vesnické hospodě se baví o suchu."

Hochu, my na vesnici se o suchu bavíme už mnoho let, ne až nám to sdělí

osvícení "milionáři"

• Asi takto, vážím si lidí, kteří něco umí, poctivě pracují v jakýchkoliv profesích a hlavně, jsou přínosem pro naši vlast. Majdanizace všeho druhu to ale rozhodně není. Aktivisty, převaděče, bych tvrdě postihoval. Velmi tvrdě. Zejména ty placené ze zahraničí. Logicky, já nejsem zástancem tzv. liberální demokracie. Protože demokracie je pouze ta bez přívlastků. Ty ostatní, jakkoliv nazývané, ne.😈

• Něco o chlívkařích je tady: Jde o spolupráci se "Sudeťáky".😈

www.youtube.com/watch?v=LZQa71pt3cA

• Za sebe muzu rict. Mistni organy z nas radost nemely. Naopak, byli nadseni. Sami na to zvladnout vlnu v patnactem nestacili a tak byli radi za kazde sily, ktere mohly operovat nepretrzite. Mimochodem to "prevadeni" bylo schvalene jak chorvatskou, tak srbskou stranou. Ale to mluvim jen za nas usek Berkasovo/Bapske. A jak rikam, dodnes, kdyz se zeptate v Berkasovu kde je "cesky kopec", nebo kde byli Cesi v patnactem roce, kazdy v mestecku vam to rekne. Tolik o nasi " neoblibenosti". Jeste vic nas meli radi majitele restauraci a hospudek, ale to je jiny pribeh

• Na co si Vy vyvolení, nikým nezvoleni hrajete!!???   Je zde parlamentní většinový sys. . tak pokud se nedostanete do parlamentu a nebudete mít potřebnou kvotu , tak jste jen skupina ukřičenců co má ego hodně vysoko ale váš potenciál je na úrovni zahrádkářského spolku. Nemáte absolutně žádné právo určovat tok dějin , potažmo chod v ČR. To že vám byl poskytnut nadstandartní prostor v mediich neznamená , že váš názore má větší váhu. Jedná se o maximum vašeho usilí , kterým chcete tzv. " ochcat" parlamentnéí demokracii.  Poslední dobou je tady trend, že ti co nic nedokázali , se pasují do role mudrců. A úplně největší drzost je , když ti co to tady rozprodali, mají tu odvahu se tlačit ke kormidlu.

• Pińosu ty budeš ještě větší záškvara než se jevilo.To si stačí rozkliknout zprávy z r.2015.V bývalé Jugošce jsi byl horlivým koordinátorem a převaděčem uprchlíků.Tvojí doménou byla chorvatsko-srbská hranice.Ano ta místa jak se chvástáš, že jste vytvářeli skupinky tak po 50 lidech a směrovali je do cizí země.To z vás místní orgány samosprávy museli mít obrovskou radost.A teď jsi  na funkci "jakožemluvčího" partičky Milion Chlívů.Na hranici hlásáš vstřícnost a pomoc.A ejhle pikolík tady zvedáš po bolševicku zaťatou pěst na ministerského předsedu.Ty budeš hochu kvalitní korouhvička větrem šlehaná.

• Jak to vím? Od kolegů pracujících v Německu a z médií, jeden příklad za všechny: https://moneymag.cz/aktuality/10237-uprchlici-a-prace-obrovsky-pocet-migrantu-jen-pobira-davky.

Dále mám zprostředkované poznatky o tom, jak probíhá nábor migrantů v Africe, od kolegů (mám sice "kvalifikaci" pro Afriku a Asii, ale byl jsem začleňován pouze do teamů pracujících v Asii). 

U nás by nepracovali proto, že si umí spočítat rozdíl mezi tuzemskou a německou mzdou, nebo mezi tuzemskou mzdou a německými sociálními dávkami, přičemž daňový poplatník v ČR získal z prohlášení německých politiků oprávněný (?) dojem, že nezdárné postkomunistické země budou tlačeny k poskytování sociálního zabezpečení migrantů na evropské úrovni.

Co se týče zmiňovaných poznatků německých kolegů, tito tvrdí, že velká část migrantů tam ani pracovat nemůže vzhledem k náročnosti a složitosti tamních předpisů BOZP. To nedokáži posoudit, ale věřím tomu.  

• A jak vitecze migranti z balkanske trasy pracovat nechteji? Pracují v Nemecku a mnozi pracují i v Recku (no dobre, nacerno) ale pracují... Proc by nepracovali u nas?

• Rozhovor pana Piňose jste okomentoval velmi přesně, nicméně kombinace vámi popsané poctivé a nepředstírané naivity s "mandátem" zaplněné Letné vyvolává, alespoň v případě mé osoby, oprávněné obavy. 

Vaše komentáře k migrantům jsou cíleně zavádějící. V ČR není žádný odpor proti cizozemcům ochotným pracovat, proto jich tu také tolik žije. Odpor proti migrantům, tedy cizozemcům pracovat neochotným, je každému člověku, který v potu tváře chléb svůj dobývá, pochopitelný a nebojím se říci, že vlastní.

Pokud srovnáváte součinnost politických stran (SPD a Trikolóra) a součinnost programově nepolitických hnutí (Fridays a MCHPD), silně podceňujete čtenářskou obec. 

• Samozřejmě. Tak ať se Vám daří jak zde, tak ve Francii. Nikdo asi nebudeme dokonalost sama. 

• Ale ja o sobe netvrdim ze jsem slunickar nebo buhvijaky demokrat. Delam jen to, cemu verim. No a ted mimentalne jsem v CR, v La Seyne budu zase za mesic. 

• Tak někdy nevím, kdo lidi v téhle zemi rozděluje a kdo je nepředstíraně agresivní a xenofobně nesnášenlivý. 

Viz.: " v zemi kde polojaponsky migrant vykrikuje neco o obrane vlasti."

Pokud jste s kumpány v Bapské viděli svět takhle, jak to, že jste přemýšleli nad welcomepointem pro negramotné černochy z Afriky, když máte takovou pozici vůči japonským migrantům? Nejsem příznivcem SPD, jen dokresluji schizofrenii "vítačů." 

Vaší pozici k obraně vlasti jste názorně vysvětlil v ochotě udávat. Také představa. O obraně Česka z Francie. 

• Já myslím, že to je ideální představa ideálního stavu. Všem radit a za nic nezodpovídat.

• Achjo, Jeniku, mam Te rad, a i kdyz jsem se zdejchnul vzdycky z koordinacnich porad v Bapske, a i kdyz jsem nesouhlasil s welcomepointem tamtez, ktery mel trvani presne sest a pul minuty, porad Te mam jako jednoho z nejlepsich pratel. Ovsem nekdy mne Tva (i kdyz poctiva a nepredstirana) naivita prekvapuje. Sam jsi velice dobry clovek, a tak mas pocit ze vsichni kolem Tebe jsou dobri. Jenze tady, v zemi kde polojaponsky migrant vykrikuje neco o obrane vlasti proti migrantum (ano, mohl by nasledovat prikladu svych predku za posledni svetove valky a pouzit bud vlastni mec, nebo alespon letadlo, ale to uz asi dominuje jeho "moravska" polovina) a kde nastesti nejsou schopni jit spolu podivne spolky jako SPD nebo "Trikolora", tak ze spolu pujdou Chvilky a Fridays. Notabene kdyz jejich teziste zajmu jsou rozdilna. Je to skoda, ale je to v tyhle zemi, kde se zatim lidi maji celkem slusne, realita.... :'(

• No jo musí se předělat myšlení lidí. To je stejné řešení jako za komunistů. Těm to taky nešlo a tak tvrdili, že je to tím, že lidi špatně myslí. Pak se ale ukázalo, že lidi mysleli sakra správně a to se ukáže i v případě tohohle chvilkovýho pinďousa "oIo" a i bičiště čti "bicana" jinak milion chlívků má v záloze ještě další dva borce jmenují se kopyto a mňouk chachacha....😎

• Ještě by se mohly ustavit Free Fridays for The Working Class a Milion pilek pro klienty nápravných zařízení. To by byla teprve podpora!

• Jeník Piňosů je aktivní a horlivý kluk. Jistě stvořil i ten nápis v Praze na baráku jak jedete z letiště.V letištním autobuse budí vždy salvy smíchu.Píše se tam, že Chlívkaři nikdy neskončí.A co jako my všichni okolo s tím?Co je komu do toho? Pěkně se vybarvil v 2015 roce.To když se opakovaně hlásil do "pátracích lodí" ve Středozemním moři.To jsou takoví pachatelé dobra co vyhledávají gumové čluny s vetřelci.Horlivě je hlásí velkým plavidlům.A požadují po nich aby je vzali na palubu. A oni vám tady našeho hyperaktivního horlivce nevzali.To jen aby bylo jasno, kdo kočíruje Chlívkaře.A co lze v dohlednu očekávat.

• TheGGG

Milionový chlívek tady má dobrou propagačku... bakala ani v tomto roce nešetří na PR svých loutek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit