Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě vadí forma, kterou příznivci spolku "Milion chvilek" prosazují svoje názory v internetových diskuzích. Myslím, že po těch cca 2 letech jsem nasbíral z diskuzí (tematicky různě zaměřených), dostatek podkladů pro to, abych mohl bez studu prohlásit, že valná většina těhle rádoby "demokratů" jsou banda naprosto tupejch ovcí, bez hlubších znalostí o vojensko-politických událostech alespoň 20. stol, zdá se mi, že dost z nich je tak blbejch, že si ani nepamatuje, co se tu dělo v 90. letech (kde byli? proč nedemonstrovali, když to naše země nejvíc potřebovala?)

Proč choděj do ulic vřískat v roce 2019, když paradoxně naše republika ekonomicky vzkvétá nejrychleji?(v porovnání s předchozími vládami) ty lidi nechoděj pištět do ulic protože se maji špatně, ale protože tam šel pištět jejich stejně blbej kamarád z eFbíčkový skupinky, je to přece frííí a kůl!

Jak Henleinovci před válkou....Beneš měl pravdu.

....říká se, že dějiny píší vítězové. Ale Němci prohráli a my jsme nebojovali (jak říká Ringo, nás je těžký porazit, protože nebojujeme). Ale teď píšou dějiny i poražení. Němci podle všeho vlastně válku ani nevedli a neprohráli. Byli to nacisti. Za několik let naši osvoboditelé....

• TheGGG

volby ovlivní tak, že ANO dostane ještě více hlasů než naposledy... to se modrým tunel kmotrům protočí oči, až zjistí, že ty demonstrace platili a organizovali zbytečně...

• Jste si jist, že jste můj komentář pochopil?

Pokud se přímo ptáte, tak na skautském vedoucím není divného nic a navíc nic podobného tomu, že by na něm bylo něco divného, netvrdím. Ostatně, býval jsem skautským vedoucím také, ovšem pouze na úrovni družiny. 

• Ale hlavně: Ten počet lidí na Letné či kdekoli jinde dá zhruba asi tak počet voličů jedné z těch čtyř nebo pěti pidistran, které se potácejí na pětiprocentní hranici volitelnosti. Čili to je jejich reálná síla. V demokracii má samozřejmě i takováto menšina právo na to aby byl slyšet její hlas, ale rozhodně nemá právo na to aby určovala kdo může či nemůže být předsedou vlády - to je prvořadým právem a úkolem vítěze demokratických voleb. A pokud někdo považuje nějakou stranu za nedemokratickou, tak ať shromáždí důkazy a požádá o její zákaz. A o této žádosti pak ať rozhodují příslušné soudy. To je jediný správný postup.

• No kdopak je jediny "vlastenecky" Nippončík v Česku, nu?

• A? To znamena ze kdybyste byl treba holic tak byste byl taky teplej nebo jak? Co je na skautskym vedoucim divnyho?

• No dobre, nacisty a komunisty nesnasim vic nez ty jine. To snad jako fasista prohlasit mohu

• 😎

• Kdo je to naté fotce vpravo? Vypadá jak ten nečesaný vrah 😀

• To přece jako správný ninja musíte vědět!

• Reagoval jsem na vaše nedělání rozdílu obsaženém ve slovech:"Pokud vim, nebyli na Letny jen Prazaci... " drobným upřesněním podle poznatků z reálného života. Co v něm bylo špatně?

Vašemu:"Ja nesnasim vsechny lidi stejne" nevěřím, na to jsem přečetl příliš mnoho vašich komentářů ve zdejších diskusích.

• Je zajímavé, že některé obory aktivistického působení jisté osoby se v popisech jejích minulých angažmá již nevyskytují. Ovšem "skautský vedoucí" zůstal.  

• poraď mi, prosím, kdo je můj šógun??

• Na svoz se ptejte vašeho šóguna. 

• No a co? Ja mezi lidmi rozdil nedelam.. Vy ano? Ja nesnasim vsechny lidi stejne

• Někteří (autobusy se značkou "U") dokonce tvrdili, že účastnit se je výhodnější, než být v práci.

• Jistě.

Ovšem potom nevychází poměr počtu obyvatel Prahy k počtu demonstrujících tak úderně a nakonec to vedení MCHPD přiznalo, zhruba těmito slovy:"Příště v Praze demonstrovat nebudeme a vy, chalupáři a náplavy, se rozjeďte na venkov a demonstrujte tam!"

Pro ilustraci mám schovanou naši "radniční drbnu", kde jsou na titulní straně (celostránkový obrázek místní demonstrace MCHPD) k rozpoznání pražští chalupáři (včetně psa s kartonem připevněným ke kšírům) vkusně umístění v čele sestavy.

Jinak: Na Letné "měl lidi" kde kdo. Od MSK před LGBT po FFF. Z čeho tak usuzuji? Inu, z nápisů na kartonech, které třímali. 

• Kontrolní dotaz: Opravdu nevidíte rozdíl mezi narváním libovolného platzu členy a sympatizanty své strany a občany bez ohledu na jejich případnou stranickou příslušnost a sympatie?

Příklad z praxe:

Popíši situaci, kterou jsem zažil v roce 1990 po založení OF v naší vsi. Předseda MNV projevil nadšení a nabídl zástupcům OF kooptování do rady. Tato nabídka byla odmítnuta slovy (přibližně):"Ale my nechceme nic řídit ani rozhodovat, my vás budeme kontrolovat." Otázku, co a jak chtějí kontrolovat, když do té doby nikdo z nich "nepřeložil stéblo křížem" a jejich vedoucí se do vsi přistěhoval z Prahy v říjnu 1989, pochopili jako urážku a jejich kontrolní činnost až do voleb spočívala v ústní a letákové osvětě, kolik který člen rady ukradl. Ve volbách pak nikdo z vedení OF nekandidoval...

• ...jojo. Nebyli jsme hrstka a udělali jsme tam taaaakovej bordééél (jak nabádal cikán Banga). Děkujeme za výlet do Prahy zdarma + možnost vidět Klusa naživo. Kdy proběhne další svoz?

• Vite, autobusy si ti co jeli na demosku pronajimali sami. Narozdil od prvoku z SPD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit