Milion chvilek stranu nezaloží, ale volby ovlivňovat chce
-
Teda ta tlupa lidiček z Milion chvilek mi připadají jako Don Quichotte, nebo i lidově "čurat proti větru". Mají velkou smůlu, že spoléhají na ty "demokratické" strany, které u moci již byly a selhaly. Kdo by je chtěl opět vidět, jak vedou republiku od deseti k pěti?? Kdo by chtěl, aby byli u vesel lidi jako Kalousek, Pospíšil, Fiala, Benda a další z již dalších zkrachovalých stran?? Kdo, kromě nich samých, by chtěl, aby Piráti, coby neomarxisté s velkými hubami a většími kecy, vládli, nebo byli aspoň součástí vládní moci?? Pouze Ti, co nemají soudnost, ztratili paměť, jsou íbez sebereflexe, nebo nemocní sami touhou "být u toho" a urvat si co se ještě dá, ještě cosi, co po "demokratických" stranách ještě zbylo. Bohužel právě takové představuji lidičci z "Milionu chvilek". Proč jim věřit coby jenom slovo, když jsme již poznali, že pro úspěch jsou ochotni lhát, mást a tlouct lidem "hřebíky" do hlavy?? Není jediný důvod.
-
" A začtvrté budeme i nadále vyžadovat od demokratické opozice jasnou vizi, aktivní snahu oslovit nové voliče a rozumnou formu vzájemné spolupráce."
.
Mináři tak to nevyžaduj, ale nabídni to svým potencionálním voličům sám. Nebo je lepší jen kritizovat a ovlivňovat politiku zezadu jako nikým nevolený? K takovým lidem já důvěru nemám :-(
-
-
Spasitelé demokracie bez vlastní odpovědnosti. To prohlédne "normální člověk" bez problémů.
-
-
Mě vadí forma, kterou příznivci spolku "Milion chvilek" prosazují svoje názory v internetových diskuzích. Myslím, že po těch cca 2 letech jsem nasbíral z diskuzí (tematicky různě zaměřených), dostatek podkladů pro to, abych mohl bez studu prohlásit, že valná většina těhle rádoby "demokratů" jsou banda naprosto tupejch ovcí, bez hlubších znalostí o vojensko-politických událostech alespoň 20. stol, zdá se mi, že dost z nich je tak blbejch, že si ani nepamatuje, co se tu dělo v 90. letech (kde byli? proč nedemonstrovali, když to naše země nejvíc potřebovala?)
Proč choděj do ulic vřískat v roce 2019, když paradoxně naše republika ekonomicky vzkvétá nejrychleji?(v porovnání s předchozími vládami) ty lidi nechoděj pištět do ulic protože se maji špatně, ale protože tam šel pištět jejich stejně blbej kamarád z eFbíčkový skupinky, je to přece frííí a kůl!
Jak Henleinovci před válkou....Beneš měl pravdu.
....říká se, že dějiny píší vítězové. Ale Němci prohráli a my jsme nebojovali (jak říká Ringo, nás je těžký porazit, protože nebojujeme). Ale teď píšou dějiny i poražení. Němci podle všeho vlastně válku ani nevedli a neprohráli. Byli to nacisti. Za několik let naši osvoboditelé....
-
Další nevolená, ale o to více řvoucí partička "nemakačenků", co by chtěla nejlépe pečené holuby létající do úst a k tomu pravidelně dotovaná soukromá konta, pokud možno bez námahy a přičinění. Je vidět silná inspirace mafiánskými partajemi typu ODS, KDU, TOP, ČSSD atd.
-
Tak že se potvrzuje to, že jsou to loutky za které tahá opozice .Přece by si nepostavili konkurenčni stranu ,která by jim odloudila i ty poslední voliče.
-
Pejsánci domobloku musí hafat. Rafan Bureš projde středem k více než 30% ve volbách. To je realita u nás.
Ať se nám líbí nebo ne.
Impotentní opozice bez programu jen s partou profesionálních křiklounů toho moc nezmění. Na náměstí v Oslavanech se sejde 45 lidí a ve Lhotě možná 15. Cesta k vítězství ve volbách je složitější než si Mojžíš Minář představuje.
-
Ještě by mě zajímalo kde vezme ty demokratické strany za 30 let jsem tu viděl akorát prospěcháře a tuneláře
-
Onen "MILION CHVILEK" je skupina žvanilů ve špatné estrádě...
Nic víc!
-
-
Čím dál, tím více vylézá najevo, že:
"Milion chvilek pro demokracii" není de facto nic jiného, než nástroj na mentální znásilnění voličů, mimo jiné i těch, co ve svobodných volbách zvolili pana ing. Miloše Zemana presidentem České republiky - a to (světe div se) dvakrát za sebou!
"Milion chvilek pro demokracii" se jeví ve skutečnosti - naopak - hnutím nedemokratickým
- co chce lidem vzít základní politickou hodnotu a jistotu, danou nám listopadem 1989:
- - že vládnout mají na pevně stanovenou dobu ti, co volby vyhrají,
- - a ne ti, co volby prohrají.
-
-
Vypadá to na novou kampaň "Přemluv otce a matku"!
Takových hochštaplerů jsou tady mraky.
Nyní poslouchej, Putzi! Já nepotřebuji, aby mi nějaký o dvě generace mladší ... kázal, koho mám volit apod. O tom si rozhodnu SÁM. Radši udělej něco pro životní prostředí a nemusíš se členy nového souručenství křižovat republiku! Když se chceš projet, tak užij vlak!
Na straně druhé je chyba někde jinde, ne v Babišovi, nemyslíš? Ten pouze využívá možností a mezer v zákonech, nebo ne?
Stejně by mne zajímalo, kdo je v pozadí! Kdo je ten velký Loutkovodič? Ostatně i jedna známá figura měla svého Hanfstaegla.
Only time will tell us!
. -
-
Prosím https://tinyurl.com/rtjjvhw ...
-
...přesně pane!
-
-
Milionchvilkoví aktivisté coby nepřátelé demokracie pochopitelně prosazují zájmy nedemokratických politických subjektů.