Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrzek a jeho pretoriánské stádo touží pouze o ovládání co nejvíce voličů pro své mecenáše a vrátit naši zemi o dvacet let zpět.Vyjadřovat se k cca 300 tisícovému stádu pražáků pokládám za bezpředmětné.Jen trouba bez vlastního názoru má potřebu mít svého guru,nedostudovaného.......-dosadte si sami-V naší zemi máme cca 8 500 000 voličů z toho se dá usoudit pro potřeby Psychiatrické společnosti  počet idiotů,v nijak nepočetném stádu.Psychiatři se ale v každém případě nemusí obávat o nedostatek pacientů.

• Ale hlavně: Ten počet lidí na Letné či kdekoli jinde dá zhruba asi tak počet voličů jedné z těch čtyř nebo pěti pidistran, které se potácejí na pětiprocentní hranici volitelnosti. Čili to je jejich reálná síla. V demokracii má samozřejmě i takováto menšina právo na to aby byl slyšet její hlas, ale rozhodně nemá právo na to aby určovala kdo může či nemůže být předsedou vlády - to je prvořadým právem a úkolem vítěze demokratických voleb. A pokud někdo považuje nějakou stranu za nedemokratickou, tak ať shromáždí důkazy a požádá o její zákaz. A o této žádosti pak ať rozhodují příslušné soudy. To je jediný správný postup.

• Pokud vim, nebyli na Letny jen Prazaci... V podstate kazdy kraj tam mel lidi, a ne malo 

• Jistě.

Ovšem potom nevychází poměr počtu obyvatel Prahy k počtu demonstrujících tak úderně a nakonec to vedení MCHPD přiznalo, zhruba těmito slovy:"Příště v Praze demonstrovat nebudeme a vy, chalupáři a náplavy, se rozjeďte na venkov a demonstrujte tam!"

Pro ilustraci mám schovanou naši "radniční drbnu", kde jsou na titulní straně (celostránkový obrázek místní demonstrace MCHPD) k rozpoznání pražští chalupáři (včetně psa s kartonem připevněným ke kšírům) vkusně umístění v čele sestavy.

Jinak: Na Letné "měl lidi" kde kdo. Od MSK před LGBT po FFF. Z čeho tak usuzuji? Inu, z nápisů na kartonech, které třímali. 

• No a co? Ja mezi lidmi rozdil nedelam.. Vy ano? Ja nesnasim vsechny lidi stejne

• Reagoval jsem na vaše nedělání rozdílu obsaženém ve slovech:"Pokud vim, nebyli na Letny jen Prazaci... " drobným upřesněním podle poznatků z reálného života. Co v něm bylo špatně?

Vašemu:"Ja nesnasim vsechny lidi stejne" nevěřím, na to jsem přečetl příliš mnoho vašich komentářů ve zdejších diskusích.

• No dobre, nacisty a komunisty nesnasim vic nez ty jine. To snad jako fasista prohlasit mohu

• ...jojo. Nebyli jsme hrstka a udělali jsme tam taaaakovej bordééél (jak nabádal cikán Banga). Děkujeme za výlet do Prahy zdarma + možnost vidět Klusa naživo. Kdy proběhne další svoz?

• Na svoz se ptejte vašeho šóguna. 

• poraď mi, prosím, kdo je můj šógun??

• No kdopak je jediny "vlastenecky" Nippončík v Česku, nu?

• Reakce na příspěvek:

...no pokud máš na mysli T. Okamuru, odkud jsi, proboha, nasosal informaci, že je mým šógunem?

• To přece jako správný ninja musíte vědět!

• Reakce na příspěvek:

😎

• Asi takto, sami se musí "historicky znemožnit". A potom dají pokoj...i jejich sponzoři ze zahraničí. 😈

• TheGGG

volby ovlivní tak, že ANO dostane ještě více hlasů než naposledy... to se modrým tunel kmotrům protočí oči, až zjistí, že ty demonstrace platili a organizovali zbytečně...

• Donedávna nás tu jeden rozumbrada "obšťastňoval" svými duševními výplody, že prý Babišova moc stojí na koblihách. Tak tedy znovu opakuji ať milionový chlívek nasmaží a rozdá o volbách  dvakrát více  koblih než Babiš, s letákem koho  mají "nevědomí občané demogratycky a správně volit" a je vystaráno. Milionchvilkový cirkus tak zachrání Lidstvo před Babišem a nemusí zbytečně draze rajzovat a žvanit po republice.🙂

• Kdo ještě dopřává sluchu milionchvilkovým hochštaplerům ?

• Pokud se někomu nelíbí vláda, tak může ve volbách hlasovat proti. Tito homosexuálové jsou směšní. Ať se raději věnují Pride Parade a neotravují.

• Kdo to rika ten to je. Ze vy si nechavate natrhavat prdelku, ze jo?

• Je zajímavé, že některé obory aktivistického působení jisté osoby se v popisech jejích minulých angažmá již nevyskytují. Ovšem "skautský vedoucí" zůstal.  

• A? To znamena ze kdybyste byl treba holic tak byste byl taky teplej nebo jak? Co je na skautskym vedoucim divnyho?

• Jste si jist, že jste můj komentář pochopil?

Pokud se přímo ptáte, tak na skautském vedoucím není divného nic a navíc nic podobného tomu, že by na něm bylo něco divného, netvrdím. Ostatně, býval jsem skautským vedoucím také, ovšem pouze na úrovni družiny. 

• Takových by se našlo co by chtěli do toho kecat. Jenže fěšáci, pokud nemáte na alespoň 5% ve volbách ,ne návoz na Letnou autobusem s vidinou levného výletu , tak jste jen minoritní úřvaná grupa bláznů.  Né nadarmo máme většinový systém , takže se přestaňte pasovat do role spasitelů!!!!  Menšiny se u nás dle lidských práv tolerují , ale to neznamená , že budete většině něco nařizovat.  Minář si je moc dobře vědom toho , že kdyby šel do voleb , tak je to jeho konec politický i finanční. Už by se neměl tak dobře. Ten  ví co vy nevíte.

• Vite, autobusy si ti co jeli na demosku pronajimali sami. Narozdil od prvoku z SPD

• Někteří (autobusy se značkou "U") dokonce tvrdili, že účastnit se je výhodnější, než být v práci.

• Nová taktika Milionu chlívů?Jasně. Po vzoru Mirka z TOP 0,9.Mazaný a vyčuraný Kalousek se vydal na turné po republice v akci "Na pivo s Mirkem".Už tady byl podobný pivař.Jmenoval se Železný.Poručil i v poslední knajpě předvolební pivko.Národ jej vyzvedl až do Bruselu.Špinavce za kterého stát musel američanům zaplatit 10 mld. korun za ukradenou TV Nova.Mazaný Kalousek šlape letos tutéž cestičku.Akorát pivo za svoje.A jak je patrno i tady nedostudovaný principál cirkusu z Letné chce agitovat.S mixem polopravd, imaginárních příběhů a bajek nově vygenerovaných problémů.Zatím jde pěkně od huby.Jen aby vydrželo. Jak přestanou pomýlení posílat penízky dojdou i nápady.O co?

• Milionkáři jsou vlastně voliči opozičních stran.Jsou jako sněhuláci, co bojují proti teplu.

• Mládí nevybouřené....Raději, by se mělo snažit alespoň řídit obyčejný kočárek.....

• No Milion chvilek je skoro totalitní spolek. A ta totalitní opozice můj hlas nedostane.Milion chvilek dělá skoro malou revoluci po vzoru komunistů. Můj pohled. Já teda nejsem ani volič ANO, ČSSD, KSČ M.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit