Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Čínští turisté v Česku loni poprvé utratili ze zahraničních návštěvníků ze zemí mimo EU nejvíc. Jejich podíl na útratách turistů ze států mimo unii v tuzemských obchodech loni stoupl na 25 procent, roce 2014 to bylo 14 procent. Podíl Rusů, kteří ještě předloni žebříček vedli, naopak klesl na 24 procent z předloňských 44 procent. Vyplývá to z údajů společnosti Global Blue, která turistům ze zemí mimo EU zprostředkovává vracení DPH."
  • Tady by nešlo, aby byly články objektivní a nestranné? Škoda. pak to musíme dohánět v diskuzích.
  • Jen abyste to nezjistil vy a vám podobní s podobnými příspěvky, přivolávající smrt jiným.
  • Taky se mu to tady na Zemi krátí. A taky pozná, že za všechno se platí. Bude litovat, ale to už bude pozdě.
  • Na té fotce vypadá Ovar jako by právě vstal z hrobu, tak ho mají vyvěsit ve školách! *1* Má určitě 3 promile.
  • honzas
    Ještě že nevidíme tvůj zkřivený zdeformovaný zemanoidní rypák,ty musíš mít u zrcadla nablito,hřbete ohnutej!
  • do druhého kola voleb neposlali žádní Havlovci, ale voliči. Kdyby chtěli voliči mladšího, poslali by tam Hilschera nebo Fischera mudrlante.
  • nejspíš žijete vy. A to dost daleko na východ. Anebo alespoň na jeho výsostném území v Bubenči.
  • na Aeronet, Sputnik, Parlamentní listy atd. Tam takových článků najdete.......
  • Kdyby měli Havlovci všech 10 pohromadě tak ny postavili daleko lepšího a mladšího kandidáta,z lepším vyjadřováním a ne takového blekotu!
  • Ubožák který napíše to to to je hnus,za to by se nestyděl žádný podprůměrný jedinec!
  • Já otevřu poštu vypadne na mne asi pětkrát Drahoušek, otevřu pc na jakémkoliv webu čumí na mě Drahoušek....Zeman ani jednou,asi žijete v jiném státě!
  • Naprosto souhlasím,lépe bych to nenapsal.
  • Pravda je velmi tenká linie,ale tento škleboun co spatlal tento článek pravdu hodně minul.
  • Nebylo by dobré kdyby ty články o prezidentských volbách psal taky zastánce prezidenta Zemana a né toho blekoty Drahouška?
  • Miloš Zeman lepším kandidátem, než Jiří Drahoš? Jiří Drahoš nebyl špatným kandidátem, jen za sebou neměl armádu ruských trollů, kterou měl za sebou Miloš Zeman. I na moji adresu přišlo několik řetězových e-mailů na podporu Miloše Zemana. To snad má být tou lepší vlastností Miloše Zemana?
  • nebreč, Drahoš si nějakou založí politickou stranu *15*
  • Je tady kretéén z redakce Tiscali, který si nechá říkat Sajmon a tudíž je veškerá diskuze s tímto dobytkem zbytečná. Bude tady prudit s tisíci nicky do roztrhání těla a sbírat bodíky za vaše klikání...................................................................................................................................................................................................................................................
  • Jo, Fischer byl fajn. Ale nějak zapadl.Čím to?
  • Naprosto pravdivý článek. Poklona, už jsem myslel, že slušní a rozumní novináři vymřeli. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit