Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I to je Havlova zásluha,že kradou a na péči pro normální lidi nejsou peníze !!!
  • Žádný nářek nepomůže. Jen NÁSILÍ a fyzické soustavné útoky na tyto státní zaměstnance. Ti se totiž nestydí ničeho. Je třeba , aby se báli a zodpovídali se před lidmi. Transparenty se nic nevyřeší. To se přejde a nic se neděje. Jenže fyzické útoky se jen tak lehce nezapomenou, zvláště když se skončí v nemocnici z přeraženýma nohama či rukama. Všude se bude šetřit, ale pánů moci pánů se to netýká. To se týká jen vás obyčejný lůzy.
    • A co takhle čínský model řešení korupce? *2*
  • je to nehoráznost a plyvnutí do tváře všem občanům země.Vláda zodpovědnosti se v této chvíli moc zodpovědně nechová!!! Pouze zodpovědně pije víno a hlásá vodu!!!!
  • Odměny bych dal zejména našim ústavním činitelům včetně ministrů i prezidenta a to v trojnásobné výši s podmínkou, že odjedou do ciziny a už se nikdy nevrátí. I když jsme ve srabu na tomto bychom jistě vydělali.
  • Pro obyčejného člověka je nejhorší ta bezmoc,to čemu říkají "demokracie" je že si každý může nadávat s plna hrdla ale odvolat a stěžovat si může jen na internetu,mocipáni se tomu jen zasmějí.Pravdu má vždycky ten bohatý.
    • Tuhle změnu můžeme udělat nejpozději v roce 2014. Pokud se Ti dnešní stav nelíbí, alespoň si to pamatuj, až dojde na parlamentní volby, pokud ovšem nebudou volby předčasné. Stejné měj na paměti i při volbách senátních a obecních. Neboť všechno souvisí se vším !!! *7*
    • Nenadávej a házej lopatou, ať si vyděláš! *2*
  • Docela provokující je zdůvodnění odměn u Ministerstva práce a sociálních věcí, tj. za přípravu reforem. Čili v podstatě za to, že dále ožebračují důchodce, tělesně postižené, nezaměstnané atd. si páni na MPSV rozdělí miliónky. Jen mě to utvrzuje v názoru, že tzv. reformy se v prvé řadě dělají pro to, aby se dobře mělo pár stovek vyvolených. Zbytek národa se může jít pást. Že naše slavná vládo v čele s chemikem.
  • Vážení, nevím, co se vám nelíbí. Máte přece banány, pomeranče, můžete lyžovat v Apách, rekreo-vat se, v tom horším případě jen na Malorce, můžete cestovat po celém světě, děvčata mohou v za-
    hraničí dělat služky - pardon "óperky", můžete mít radost, že se zvyšuje počet občanů státu přizná-váním státního občanství cizicům analfabetům a neznalých našeho úředního jazyka, procházky po měst-ských ulicích vám zpestřuje pohled na zoufalé (těžko rozpoznat, možná vychytralé) žebráky, můžete praco-vat ve firmách, které vám pro platební neschopnost nevyplácejí oprávněnou mzdu, máte možnost kupovat zboží s přesným označením původu nápisem "VYROBENO v EU", budete si moci uzavřít půjčku na vysokoškolské studium, na předních stránkách novin nemusíte číst nudné zprávy, ale ale těšit se pohledem na maxi dívčí vnady a výrazným upozorněním, kolik toho další známá celebrita byla ochotna na sobě odhalit veřejnosti k nahlédnutí. Podle obsahu televizních programů můžete někdy nabýt dojem, že sledujete americkou televizi a pokud sledujete program se zaujetím, máte možnost často si od sledování odpočinout stále opakovanými reklamními vložkami (těmi vložkami nejvíce), můžete se svobodně a volně vyjádřit k čemukoliv i v této debatě, to vám umožňuje svoboda slova, avšak ono to k ničemu není, protože nikdo z těch, které by to mělo zajímat, to nečtou a tudíž to k ničemu není, jen snad k vašemu vnitřnímu potěšení, že jste si slovně ulevil. Předsedou právního výboru v parlamentu může být podvodný JUDr., o zákoníku práce mohou rozhodovat li lidé, kteří v životě nepracovali atd. Je toho ještě více. A s tím nejste spokojeni? Co byste ještě chtěli?
  • Jaká bezmocnost? Cinkali jste klíči a mávali zapalovači na Letné. Máme co jsme chtěli- komunismus je pryč a máte-li depku zajeďte si odpočinout třeba na Sejšely, nemáte na dárky? Prodejte své soukromé letadlo. A že v kapitalismu jsou krize? To jsme se učili již v základní škole. Tak nechte toho breku a jďete raději něco dělat jako ostatní, kteří za socialismu byli číšníky, herci, zpěváky a dnes jsou milionáři.
  • Ještě chvíli serte lidi a nacpou vám ty prachy do chřtánu,ale druhou stranou!!!!!
  • pENÍZE JSOU , ALE JEN PRO NĚKOHO. cO TAK MIMOŘÁDNÉHO UDĚLALI KROMĚ SVÉHO POPISU PRÁCE? nIC. Důchodcům zvyšujete průměrně o 160,- kč a všechno se zdražuje. Měli jste si ty peníze nechat a prožrat je . Rozkradli jste důchodový fond a nic nev rátíter. Jste banda křiváků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit